آیا ثبت نام سه آ برای راه ابریشمیها هزینه جداگانه دارد؟
-
سلام
@M-an Arshia Yazdian براى يك راه ابريشمى بايد هزينه آزمون هاى سه آ جداگانه پرداخت بشه؟
چرا بهنگام ورود ديگر صفحات بخش آزمون سه آ را نمياورد؟حتما بايد پروفايل دانش آموزى مان در سايت آلا كامل باشد تا يه آ بالا بيايد؟ -
سلام
@M-an Arshia Yazdian براى يك راه ابريشمى بايد هزينه آزمون هاى سه آ جداگانه پرداخت بشه؟
چرا بهنگام ورود ديگر صفحات بخش آزمون سه آ را نمياورد؟حتما بايد پروفايل دانش آموزى مان در سايت آلا كامل باشد تا يه آ بالا بيايد؟r sh
آلاء تا به حال هیچ هزینه ای برای آزمون های سه آ دریافت نکرده.
و برای همه با تخفیف ۱۰۰درصدی امکان آزمون فراهم شده -
سلام
چرا بهنگام ورود ديگر صفحات بخش آزمون سه آ را نمياورد؟حتما بايد پروفايل دانش آموزى مان در سايت آلا كامل باشد تا يه آ بالا بيايد؟r sh امسال آزمون سه آ برای بچه های راه ابریشم کاملا رایگان هست و به صورت هفت مرحله انجام میشه
-
كد فعال سازى از چه طريقى بايد دريافت كنم؟
-
r sh امسال آزمون سه آ برای بچه های راه ابریشم کاملا رایگان هست و به صورت هفت مرحله انجام میشه
حسین مسلمی چجوری باید ثبت نام کنم؟ ممنون میشم بگین
-
شهرام قربانی حسین مسلمی خيلى ممنونم
-
حسین مسلمی چجوری باید ثبت نام کنم؟ ممنون میشم بگین
-
سلام.
من با حساب برادرم که قبلا آلایی بوده راه ابریشم خریدم.آزمون های سه آ رو نمیتونم بدم؟؟
اگه نمیتونم بدم درس های دیگه رو با حساب خودم بگیرم.لطفا راهنمایی کنید. -
سلام.
من با حساب برادرم که قبلا آلایی بوده راه ابریشم خریدم.آزمون های سه آ رو نمیتونم بدم؟؟
اگه نمیتونم بدم درس های دیگه رو با حساب خودم بگیرم.لطفا راهنمایی کنید.محمد پیرزاده براى راه ابريشمى ها آزمون سه آ رايگان است
-
محمد پیرزاده براى راه ابريشمى ها آزمون سه آ رايگان است
r sh منظورم اینه که حساب آلا باید به نام خودم باشه یا با حساب برادرم که قبلا از آلا استفاده میکرد میتونم آزمون ۳آ بدم؟؟
-
r sh منظورم اینه که حساب آلا باید به نام خودم باشه یا با حساب برادرم که قبلا از آلا استفاده میکرد میتونم آزمون ۳آ بدم؟؟
محمد پیرزاده اطلاع ندارم
@M-an -
محمد پیرزاده اطلاع ندارم
@M-anr sh ممنون
-
سلام
وقتتون بخیر
من راه ابریشمی هستم
میخواستم بدونم چطوری باید ت آزمون ها شرکت کنم؟؟؟
آزمون ها کجا برگزار میشه؟؟؟ -
سلام
وقتتون بخیر
من راه ابریشمی هستم
میخواستم بدونم چطوری باید ت آزمون ها شرکت کنم؟؟؟
آزمون ها کجا برگزار میشه؟؟؟نازنین ابطحی
ت صفحه《خانه》 نمایش داده میشود