سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام به دوستان
من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن
و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن
قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست
گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش
اسم سایتش هم topcopy هست
با تشکر
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
اصلا آلا رسیدگی نمیکنه اصلا ها
-
Shahin narimani
نمیدونم, فیزیک هم هنوز آپدیت نشده! -
Shahin narimani
نه از جزوات کامل جواب میدن
بعد کلی ایراد گرفتن یادشون افتاد که برنامه تجربیا بر حسب آقای طلوعی ایجاد نشده
خوبه آقا سهراب گفت امسال به هیچ وقت نمیخوایم تاخیر داشته باشیم
هنوز هیچی نشده داشبردی که قرار ۲۵م رونمایی بشه بخاطر قطعی برق نیومده و وضعیت آپدیت ها هم اینقد بی سر و سامانه که من هیچ جزوهای رو هنوز کپی نگرفتم
اطلاع رسانی زیر خط صفره
سرعت آپدیت و "پاسخگویی" هم زیره زیر خط صفر
یکی میگه جزوه ها آپدیت شده یکی دیگه میگه جزوه ها قراره آپدیت بشه هرکی میاد یه چیز میگه میره
با این وضع درسایی رو که خودم لازم بدونم میخونم
دلم نمیخواد واقعا اینجوری بگم ولی اوضاع خیلی خیته و خدا بدادمون توی سال تحصیلی برسه که وقت خیلی کمه و ما باید منتظر بمونیم تا آلا اگه خواست بگه ما باید چیکار کنیم -
-
saad mollaei 0
فقط میگن آپدیت
وگرنه جز فصل اول زیست دهم که از لحاظ اهمیت زیره صفره و درسنامه ریاضی هیچی آپدیت نشده
برنامه هم شروع شده
ما هم نمیدونم این وسط تکلیفمون چیه
گیری کردیم بخدا
۴ روزه اصلا نتونستم درس بخونم
بخاطر برنامه ریزی غلط و سرعت بالاش تو دوروز اول اصلا شوک بودم ما کلاس زبان داریم
مدرسه هم داریم
نمیشه فقط راه ابریشم باشه که
برنامه ریزی از اساس مشکل داشت
بخاطر جزوه ها
هعی کوتاهی خودمو گردن کسی بندازم ولی این وضعیت خیلی بده و آلا امسال رو بد شروع کرده -
mahan alizadeh برو خدارو شکر کن وضعیت شما خیلی بهتر از ماست که پارسال راه ابریشم سال اولش بود و اصلا به ما توجهی نمیکردن
-
saad mollaei 0 اگه عوض شده باشه اپدیت میشه فعلا طبق کتاب خودت برو جلو
-
zahra maleki
در حق شما هم بخاطر همین اطلاع رسانی بد و ضعیف کوتاهی شد
نمیدونم ولله
این حرفا که به گوش کسی نمیرسه
بیشتر خسته کردن خودمونه -
mahan alizadeh تجربه من میگه یا باید بری مدرسه یا راه ابریشم رو بخونی دو ماه دیگه که مدارس باز بشه متوجه میشید که به برنامه نمیرسید
-
zahra maleki حتی با فرض اینکه دهم رو تو تابستون میخونیم؟
-
mahan alizadeh هر چی هم عقب بیفتید نمیتونین جبرانش کنین پس اینقدر به راه ابریشم متکی نباشید برید خودتون بخونید
-
zahra maleki
درست میگید
اگه آلا برنامه ریزی درست داشته باشه که میبینم این اواخر زیاد نداشته ما بزور شاید برسیم
ولی اگه این روند باشه واقعا نمیرسیم
باید خودمون یجوری بخونیم -
Parsa Amini اره بابا کنکور اون چیزی که فکر میکنین نیست فقط نباید مطالب رو یادگرفته باشید باید خیلی خیلی تست بزنین تا بتونین تو 4 ساعت همه رو به یاد بیارین تازه اگه مثل امسال یهو یه درسی سخت باشه که دیگه هیچی
-
Parsa Amini
این برنامه آلا اینقد فشردس که واقعا برای منی که ۳ ساعت در هفته زبان دارم
۳ روز مدرسه دارم
باید بمیرم و زنده بشم تا بتونم هر ۳ تا رو اجرا کنم -
zahra maleki
هعی -
mahan alizadeh کسی که کنکوریه دیگه کلاس زبان نباید بره یا خصوصی برو اخر وقت
-
Shahin narimani سلام
دوست من این مبحث حذف شده از کتاب درسی و به صلاح دید استاد ما هم از سایت حذفش کردیم -
zahra maleki
من ۲ ترم آخرمه و همین باعث شده که من زبان آزمون های آزمایشی رو بالای ۷۵ بزنم
و نمیخوام زبانی که ۲ ترم مونده رو ول کنم
قطعا فقط من نیستم که این شرایط رو دارم و اینا رو آلا هم میدونسته و میدونه و اما بازم همچین برنامهای رو چیدن خیلی عجیبه -
Arshia Yazdian
آقا عرشیا
واقعا لازم نمیدونید که با یه اطلاعیه نسبت به این همه سوالی که بچه ها دارن و هی میپرسن جواب بدید؟؟؟
فقط زمانی که ما تعریف کنیم و خوبیتون رو بگیم میشنوین؟؟؟؟
بعد یک هفته گفتن بچه ها یادتون اومد که برنامه فیزیک آلایی های تجربی رو با اقای طلوعی نچیدید
قبل شروع برنامه نمیشد همچین فکری براش کرد؟؟؟؟
یکم انتقاد میکنیم هیچکی جوابی نمیده و در سکوت مطلق به سر میبریم
نمیدونم ولله
ما و این همه از آلایی ها سردرگم
خیلیا هم بی تفاوت نسبت به حال بچه ها -
عزیزان دل قطعی برق ک دست آلا نیست و مطمئن باشید اونا چندین برابر ما نگرانن تا همه چی سرموقع باشه و تا 2 3 روز دیگه هم داشبورد آپدیت میشه هم فیلم ها و محتواهای راه ابریشم پس الکی ب خودتون استرس ندید و غر نزنید چون اینجور فقط باعث تنش و استرس میشه
مرسی از درکتون -
Sarah Ghanaatiyan
قطعی برق سر داشبرد که اصلا مسئلهای نیست چون داشبرد زیاد برامون دغدغه نیست
مسئله اینه که آلا خیلی بیتفاوت به یسری مسائل نگاه میکنه
الان بعد ۱ هفته
با شروع برنامه
یادشون افتاد که خیلی از راه ابریشمی های تجربی فیزیکشون رو با آقای طلوعی برداشتن؟؟؟؟؟
الان فیزیک فصل ۱ و ۲ دهم تغییر داشته ولی تکلیف جزوش مشخص نیست
ما هم میپرسیم ولی جوابی نمیشنویم
برنامهای هم که چیدن که اصلا اینقد فوقالعادس که باید بمیریم و زنده بشیم تا بتونیم اجراییش کنیم اینا مشکلاتمونه که کسی پاسخگو نیست و فقط میگن جوابتون تو فلان تاپیک گفته شده
برای همین بود هی میگفتیم یجوری باشه خودمون هم با مشاورامون ارتباط داشته باشیم یا یه مسئولی داخل انجمن داشته باشیم که فقط پیامای دانش آموزا رو جواب بدن نه اینکه سین کنن و هیچی نگن
قصد ما که اغتشاش و بی نظمی نیست
میگیم این وضع خیلی داغونه و یکم تغییر نیاز داره