طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
-
نازنین ابطحی من از مرودشت پست کردم با پست ویژه چهارشنبه پست کردم پنجشنبه ساعت ۱۲ رسید ولی هنوز تایید نشده نمیدونم چرا
Parsa Amini تازه از من ساعت ۱۰صبح رسیده ولی هنوز خبری نیست
-
Parsa Amini در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
@m-an سلام خانوم مدیر ببخشید بعضی بچه ها میگفتن شاید اصلا تایید نشه
تحت چه شرایطی امکان این اتفاق میوفته که طرح برا کسی تایید نشهسلام
اگر شرایطی که در پست اصلی گفته شده رو داشته باشین برای طراح پذیرفته میشین
فقط دوستان مراحل ثبت و بررسی و ... زمان لازم داره
به صورت مرحله ای از طریق تیکت و... اطلاع رسانی میشه@m-an سلام وقتتون بخیر بخشید برای ارسال فرم پرچم تو قسمت آپلود فقط یک عکس میتونیم ارسال کنیم بنده چطوری چند تا عکسو ارسال کنم پی دی اف درست کردم اما انگار نمیشه اونو آپلود کرد
-
@m-an سلام وقتتون بخیر بخشید برای ارسال فرم پرچم تو قسمت آپلود فقط یک عکس میتونیم ارسال کنیم بنده چطوری چند تا عکسو ارسال کنم پی دی اف درست کردم اما انگار نمیشه اونو آپلود کرد
Sogand Adineh سلام من که از سایت اپلود کردم
همشون تویه یه تیکت میشه فرستاد ،ولی از نرم افزار نمیشه -
Sogand Adineh سلام من که از سایت اپلود کردم
همشون تویه یه تیکت میشه فرستاد ،ولی از نرم افزار نمیشهحسین شاکری من نمیتونم عرض کردم پی دی اف قبول نمیکنه عکسم فقط یکی قبول میکنه
-
حسین شاکری من نمیتونم عرض کردم پی دی اف قبول نمیکنه عکسم فقط یکی قبول میکنه
Sogand Adineh
یکی يکی بفرستید -
Sogand Adineh ازسایت بریدمیشه
-
Sogand Adineh
همون تیکتی که بار اول ایجاد کردید. میتونید چند پیام رو همون جا ارسال کنید -
سلام دوستان،کسی مدارک طرح پرچم ارسال کرده؟با صاپست به مشکل نخوردید؟
امروز خواستم ارسال کنم گفتن نام وادرس میاره ولی میگه کدنامعتبره یا کد درست کنن یا پیشتاز بفرستیم؟چیکارکنم؟ -
امروز خواستم ارسال کنم گفتن نام وادرس میاره ولی میگه کدنامعتبره یا کد درست کنن یا پیشتاز بفرستیم؟چیکارکنم؟hajar esmaeilzade سلام من که فرستادم گفتن همین صاپست کافیه، لازم نیست آدرس رو بنویسی.
ولی اگه بازم گفتن نمیشه هر دو بنویس. -
NC Ch دقیقا منم همینطور اصلا نمیتونم تصور کنم که نتونم از طرح پرچم استفاده کنم امیدمو از دست دادم وقتی گفتن بزرگسالان نمیشه. آخه چرا ما چه گناهی کردیم ما چه فرقی داریم منم سال دوازدهم چه فرقی میکنه با بقیه دوازدهمی. تو رو خدا یه فکر به حال ما هم بکنید من مدارکمو هم فرستادم اسکن هم کردم تیکت زدم. اگه نگاه بکنین متوجه میشین که سال دهم و یازدهم رو پاس کردم و دوازدهم مونده.من 17 سالمه و هیچ فرقی با بقیه نمیکنم
Mahsa Bazi واای منم همین طور کاش برا ماهایی ک پشت کنکوریم و طرح پرچم شاملمون نمیشه ی فکر بکنه الا من امیدمو ازدست دادم حالم خیلی گرفته اس بخاطر این موضوع
-
@m-an ببخشید این درسته که کسی که تو بزرگسالان درس میخونه نمیتونه از طرح پرچم استفاده کنه؟؟
ما که شرایطمون سخت تر از کسایی که مدرسه میرن
من تا حالا هم که اومدم بالا با الا بوده
و الانم خیلی به این طرح نیاز دارم
البته من تیکت زدم پرسیدم نگفتن که نمیتونیم استفاده کنیمNC Ch منم متاسفانه شرایط شمارو دارم و نمیدونم چیکار کنم
-
امروز خواستم ارسال کنم گفتن نام وادرس میاره ولی میگه کدنامعتبره یا کد درست کنن یا پیشتاز بفرستیم؟چیکارکنم؟hajar esmaeilzade سلام
به منم گفتن با صاپست کار نمیکنن
واسشون توضیح دادم و درست شد
همون صاپست نوشتم
ایشالله کارت راه بیفته
فک کنم پیشتاز زودتر برسه -
سلام
نتیجه ثبت نام برای کسی نیومده؟؟ -
hajar esmaeilzade سلام
به منم گفتن با صاپست کار نمیکنن
واسشون توضیح دادم و درست شد
همون صاپست نوشتم
ایشالله کارت راه بیفته
فک کنم پیشتاز زودتر برسهنازنین ابطحی سلام
ببخشید چه توضیحی دادید؟؟؟ -
نازنین ابطحی سلام
ببخشید چه توضیحی دادید؟؟؟این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
Mahsa Bazi واای منم همین طور کاش برا ماهایی ک پشت کنکوریم و طرح پرچم شاملمون نمیشه ی فکر بکنه الا من امیدمو ازدست دادم حالم خیلی گرفته اس بخاطر این موضوع
این پست پاک شده!