سلام . برنامه ریزی واسه خواندن و یاد گیری ریاضی و هندسه دهم کامل به مدت یک ماه
-
سلام . خواسم یه برنامه ریزی کنید واسم که ۷ فصل ریاضی و ۴ فصل هندسه رو در یک ماه فرصت . کامل بخونم. ممنون میشم بگید .
-
سلام . خواسم یه برنامه ریزی کنید واسم که ۷ فصل ریاضی و ۴ فصل هندسه رو در یک ماه فرصت . کامل بخونم. ممنون میشم بگید .
سعید خرامش
تگ کنید پستتون رو ببینن!
ریاضیا
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء -
سعید خرامش
سلام 😐
دوست من چطور توقع داری یکی برات برنامه بنویسه
خودت بببین چقد روزی میخونی چقد تست میزنی چقد زمان میبره هر فصل بنظرت و مقدار سختی کدوم فصل برات بیشتر و.....
اما بهت بگم هر روز بزار تو برنامت حالا نمیدونم عمومی میخونی یا نه
اما حتما بین بازه های درسیت استراحت بزار
به خودت نگاه کن ببین چه زمانی سر حال تری یا چه زمانی مثلا خوب میتونی ریاضی رو بخونی و درک کنی و تست بزنی در اون زمان قرار بده
یه خوراکی و... هم بین بازه های درسیت بخور و برو توی حیاط و برگرد
فقط اینو بدون دوست من مهم نیست که تو این فصل ها رو تموم کنی مهم اینه یاد بگیری حتی یه فصل! و اینم بدون پله پله برو جلو
موفق باشی💐 -
سعید خرامش تنها راهش اینه هروز بخونی ریاضیو بعدشم هندسه رو
و هر سه روز برای ی فصل
بنظرم سخته تسلط روی یک فصل ریاضی تو سه روز خیلی پشتکار و تلاش میخواد
یروزم کم میاری -
سعید خرامش
سلام 😐
دوست من چطور توقع داری یکی برات برنامه بنویسه
خودت بببین چقد روزی میخونی چقد تست میزنی چقد زمان میبره هر فصل بنظرت و مقدار سختی کدوم فصل برات بیشتر و.....
اما بهت بگم هر روز بزار تو برنامت حالا نمیدونم عمومی میخونی یا نه
اما حتما بین بازه های درسیت استراحت بزار
به خودت نگاه کن ببین چه زمانی سر حال تری یا چه زمانی مثلا خوب میتونی ریاضی رو بخونی و درک کنی و تست بزنی در اون زمان قرار بده
یه خوراکی و... هم بین بازه های درسیت بخور و برو توی حیاط و برگرد
فقط اینو بدون دوست من مهم نیست که تو این فصل ها رو تموم کنی مهم اینه یاد بگیری حتی یه فصل! و اینم بدون پله پله برو جلو
موفق باشی💐Maryam Nateqi ممنونم
-
سعید خرامش تنها راهش اینه هروز بخونی ریاضیو بعدشم هندسه رو
و هر سه روز برای ی فصل
بنظرم سخته تسلط روی یک فصل ریاضی تو سه روز خیلی پشتکار و تلاش میخواد
یروزم کم میاریElham Hamed ممنونم
-
Maryam Nateqi ممنونم
سعید خرامش
خواهش میکنم در پناه حق