یکم اضطراري
-
سلام بچه ها خسته نباشین من یه مشکل داشتم گفتم شما شاید راه حلی داشته باشین
من قبل از 26 تیر تا فرسنگ 2 راه ابریشم رو نگاه کردم الان که برنامه اومده بنظرتون چیکار کنم؟ با برنامه الا برم یا ادامه فرسنگ دو رو ببینم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@تجربیا -
من قبل از 26 تیر تا فرسنگ 2 راه ابریشم رو نگاه کردم الان که برنامه اومده بنظرتون چیکار کنم؟ با برنامه الا برم یا ادامه فرسنگ دو رو ببینم
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیاسالار باقری در یکم اضطراري گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیاسلام به نظر من اگر این دو فرسنگ رو خوب خوندین ادامه بدین و برنگردین اگر هم خوب نخوندین دوباره با الا پیش برین
-
ادامه بده
منم خودم جلوتر از برنامه هستم و به نظرم خیلی غیر منطقیه بخوای برگردی عقب مثلا خودم :
الان ریاضی : توی تست های تسلط تابعم تا تست 117 رفتم
هندسه : تست های تسلط فصل 1 دهم تمومه الان درسنامه فصل 2 هستم
فیزیک : تست های تسلط اندازه گیری و کار و انرژی رو کامل زدم. الان تست های تسلط فشار هستم
شیمی : الان تست های تست فصل 1 دهم هستم. اخراشه دیگه -
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیاسالار باقری منم مثل شما داشتم فرسنگ ۱ رو تموم میکردم ولی دوباره برنامه اومد بنظرم با آلا پیش برید فوقش قبلی ها براتون دوره میشه و میتونین وقت زیادی رو برای تثبیت و تکرار مطالب بزارید ضرری نخواهید کرد
-
الان من چکار کنم؟
-
الان من چکار کنم؟
سالار باقری بنظر خودتون این دو فرسنگ رو عالی یاد گرفتید؟ اگر فکر میکنید اینقدر عالیه که اصلا جای دوباره کاری نداره خب ادامه بدید و فقط اپدیت های جدید رو ببینید من چون کمتر از شما پیش رفته بودم از اول دارم نگاه میکنم تا تثبیت بشه برام چون فاصله هم بینش زیاد بود
-
سالار باقری بنظر خودتون این دو فرسنگ رو عالی یاد گرفتید؟ اگر فکر میکنید اینقدر عالیه که اصلا جای دوباره کاری نداره خب ادامه بدید و فقط اپدیت های جدید رو ببینید من چون کمتر از شما پیش رفته بودم از اول دارم نگاه میکنم تا تثبیت بشه برام چون فاصله هم بینش زیاد بود
سروین روزبیانی اره خیلی قوی مباحثو بستم راستی باید اپدیتاشو دوباره ببینم؟ یا بزارم مهر به بعد؟
-
سروین روزبیانی اره خیلی قوی مباحثو بستم راستی باید اپدیتاشو دوباره ببینم؟ یا بزارم مهر به بعد؟
سالار باقری خب پس اگر فکر میکنید خیلی عالیه ادامه بدین و در رابطه با اپدیت ها فکر میکنم اگر الان ببینید مکمل مباحث قبلیتون میشه ک قوی بستید و اینطوری حداقل تا مهر ماه با خود کاروانید چه بسا جلو تر ولی خب اگر بزارید مهر فکر میکنم یکم اینور اونور بشه
-
سالار باقری خب پس اگر فکر میکنید خیلی عالیه ادامه بدین و در رابطه با اپدیت ها فکر میکنم اگر الان ببینید مکمل مباحث قبلیتون میشه ک قوی بستید و اینطوری حداقل تا مهر ماه با خود کاروانید چه بسا جلو تر ولی خب اگر بزارید مهر فکر میکنم یکم اینور اونور بشه
سروین روزبیانی ممنون
-
سلام
اون کاری که من انجام میدم:
برنامه آلا رو حتما پیش میبرم
یعنی مثلا اگر برنامه گفته تا روز پنجم برنامه باید مثلا از فیلم 10 تا 20 فلان فرسنگ رو دیده باشی، من اون رو قطعا انجام میدم
اگر هم قبلا انجام داده باشم، صرفا یک دوره سریع انجام میدم تا مطالب یک بار برام دوره بشه
مسئله ای که هست، اینه که معمولا وقت خیلی اضاف میارم
خب اون وقت هارو میزارم برای اینکه ادامه کار خودم رو برم که از قبلا، شروع کردم و مثلا تا فرسنگ 1 یا 2 پیش رفتم
همزمان با پیشروی شخصی خودم، دروس عمومی رو هم در کنارش ادامه میدم و دیگه وقتی اضاف نمیمونه که بخوام از دستش بدم. -
سلام
اون کاری که من انجام میدم:
برنامه آلا رو حتما پیش میبرم
یعنی مثلا اگر برنامه گفته تا روز پنجم برنامه باید مثلا از فیلم 10 تا 20 فلان فرسنگ رو دیده باشی، من اون رو قطعا انجام میدم
اگر هم قبلا انجام داده باشم، صرفا یک دوره سریع انجام میدم تا مطالب یک بار برام دوره بشه
مسئله ای که هست، اینه که معمولا وقت خیلی اضاف میارم
خب اون وقت هارو میزارم برای اینکه ادامه کار خودم رو برم که از قبلا، شروع کردم و مثلا تا فرسنگ 1 یا 2 پیش رفتم
همزمان با پیشروی شخصی خودم، دروس عمومی رو هم در کنارش ادامه میدم و دیگه وقتی اضاف نمیمونه که بخوام از دستش بدم.محمدوحید اسکندری اینم راه حل خوبیه ممنون
-
محمدوحید اسکندری اینم راه حل خوبیه ممنون
سالار باقری
موفق باشی -
سالار باقری منم مثل شما داشتم فرسنگ ۱ رو تموم میکردم ولی دوباره برنامه اومد بنظرم با آلا پیش برید فوقش قبلی ها براتون دوره میشه و میتونین وقت زیادی رو برای تثبیت و تکرار مطالب بزارید ضرری نخواهید کرد
سروین روزبیانی
اره موافقم
منم تا یه جایی پیش اومده بودم
بعد الان با برنامه که شروع کردم سرعتم خیلی بالا رفته -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد