نحوه پخش زمان
-
سلام دوستان یه سوال داشتم برای بازه های ۷۵ دقیقه ایه برنامه تابستونی برای مثال من هرکاری هم میکنم کلیپ ها سر ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تموم میشه حتی اگر بینش تک به تک مثال های کوچیک رو خودم حل کنم و باقی وقتم حدود ۴۰ دقیقه میمونه،باید چیکار کنم؟
-
سلام دوستان یه سوال داشتم برای بازه های ۷۵ دقیقه ایه برنامه تابستونی برای مثال من هرکاری هم میکنم کلیپ ها سر ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تموم میشه حتی اگر بینش تک به تک مثال های کوچیک رو خودم حل کنم و باقی وقتم حدود ۴۰ دقیقه میمونه،باید چیکار کنم؟
سروین روزبیانی برنامه بنویس واسه یازدهم یازدهمو بخون
-
سروین روزبیانی برنامه بنویس واسه یازدهم یازدهمو بخون
سالار باقری خب اینطوری حسابی خارج از برنامه پیش میره.بنظرتون میتونم و دروس ساعات دیگرو زودتر بخونم و عوضش هرچی اضافه اومد عمومی بخونم؟
-
سروین روزبیانی
درود
الان برنامه به خاطر پیله ها یه کم سبکه
بعدا توی بعضی فیلم ها ممکنه تایم کم بیاریدولی اگه هرجا دیدد که وقت اضافه اومد عمومی کار کنید
-
سروین روزبیانی
درود
الان برنامه به خاطر پیله ها یه کم سبکه
بعدا توی بعضی فیلم ها ممکنه تایم کم بیاریدولی اگه هرجا دیدد که وقت اضافه اومد عمومی کار کنید
@سجاد-ذوالفقاری متشکر
-
@سجاد-ذوالفقاری متشکر
سروین روزبیانی
خواهش میکنم
موفق باشید -
سالار باقری خب اینطوری حسابی خارج از برنامه پیش میره.بنظرتون میتونم و دروس ساعات دیگرو زودتر بخونم و عوضش هرچی اضافه اومد عمومی بخونم؟
سروین روزبیانی والا من اینطور که شنیدم عمومیا راحته مثلا دینی رو که اصلا تو تابستون نخونید ولی دروس دیگه مثله زبان و ادبیات یا عربی که باید اهسته اهسته خونده بشه تا توی بحث قوی شد رو میتونید هر روز یه کلیپ از هر کدوم از درسا برای تایم جبرانی اون روز توی برنامه قرار بدین
من الان زبان ده و یازده صفر تاصد اقای عزتی رو تموم کردم و واقعا به دردم خورد و میخام هر روز از صفر تا صد آقای حسین خانی ادبیات استفاده کنم هر روز یه کلیپ هم ببینید کافیه هم تا اخر تابستون عمومیارو خوندید هم دهمو هم یازدهم -
این پست پاک شده!
-
M M.an این موضوع را در حذف کرد
-
M M.an این موضوع را در بازیابی کرد
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد