طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
-
@m-an درود خسته نباشید من رفتم اداره پست گفتن شماره صاپست ایراد داره همچین چیزی نیست میشه راهنماییم کنید
amirmohammad 1 اداره پست گفت صاپست همون کدملیه بعد چون گفتید آدرس تغیر میکنه به اون آدرس نفرستادم اگه هنوز تغییر نکرده آدرستون من به آدرس بفرستم
-
marziyeh fallah در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
@m-an
سلام خانم مدیر خوبید
من صاپست زدم گفتن اشتباهِ چرا
من امروز پست کردم تا کی ادرس تون تغییر میکنه
پست ویژه ارسال کردم احتمالا تا فردا برسهسلام
اشتباه نیست که !
مساله ای نیست میرسه به دستمون این هفته فعلا هستیم همین جا@m-an
بله ممنون
نمیدونم گفت اشتباهِ -
سلام ،لینک پرداخت برام اومده ولی متاسفانه وقتی میخواموارد لینک بشم میگه به این اکانتی که شما لاگ این شدین ثبت نشده این سفارش تویه تیکت برام این لینک اومده به اسم خودم و همچی درسته ،نمیدونم چرا اینجوریه!چه کنم؟؟؟
-
amirmohammad 1 اداره پست گفت صاپست همون کدملیه بعد چون گفتید آدرس تغیر میکنه به اون آدرس نفرستادم اگه هنوز تغییر نکرده آدرستون من به آدرس بفرستم
-
سلام اول تشکرویژه ازمجموعه الا بابت تمامی زحماتتون ممنونم واقعا اجرتون باحضرت فاطمه زهرا(ُس)من یه سوال داشتم اززمانی که پرداخت بشه هزینه برای طرح پرچم چقدر طول میکشه که جزها به دستمون برسه؟بازم ممنونم ازتون .
-
سلام خدمت مدیران الایی ببخشید اساتید یک سوال؟ آیا معرفی نامه از بسیج رو واسه طرح قبول میکنید؟؟؟
-
سلام
یه سوال داشتم، جزوه ها رو برامون می فرستن یا خودمون باید پرینت بگیریم؟ -
سلام ،لینک پرداخت برام اومده ولی متاسفانه وقتی میخواموارد لینک بشم میگه به این اکانتی که شما لاگ این شدین ثبت نشده این سفارش تویه تیکت برام این لینک اومده به اسم خودم و همچی درسته ،نمیدونم چرا اینجوریه!چه کنم؟؟؟
حسین شاکری سلام منم پارسال این مشکل رو داشتم
حالا چطور حل شد : من دوتا شماره نوشته بودم برای طرح پرچم ، یکی از شماره هامو همش میزدم میدیدم نمیشه ، آخرش اون یکی شماره رو زدم با اون لاگین شدم ، دیدم پرداخت رو آورده
شما هم دقت کنید بجایی رو لابد اشتباه میرید -
سلام
یه سوال داشتم، جزوه ها رو برامون می فرستن یا خودمون باید پرینت بگیریم؟این پست پاک شده! -
سلام
یه سوال داشتم، جزوه ها رو برامون می فرستن یا خودمون باید پرینت بگیریم؟https://forum.alaatv.com/topic/35549/سوالات-متداول-راه-ابریشم/3
سوالات متداول راه ابریشم
-
سلام
ببخشید من یه سوال داشتم
من توانایی مالیم طوری نیست نت دائم بگیرممیخواستم بدونماگر تایید بشیم امکانش هست فیلم هارو دانلود کنیم
چون نت نامحدود ماهانه فقط تا ۱۱ صبح میشه استفاده کرد
امکانش هست فیلم های اون روز رو دانلود کرد و نگه داشت که در ادامه روز بتونیم ببینیم اونارو؟؟؟؟ -
سلام
ببخشید من یه سوال داشتم
من توانایی مالیم طوری نیست نت دائم بگیرممیخواستم بدونماگر تایید بشیم امکانش هست فیلم هارو دانلود کنیم
چون نت نامحدود ماهانه فقط تا ۱۱ صبح میشه استفاده کرد
امکانش هست فیلم های اون روز رو دانلود کرد و نگه داشت که در ادامه روز بتونیم ببینیم اونارو؟؟؟؟نازنین ابطحی
بله -
نازنین ابطحی 10% باقی مونده =870000 تومن
نیما نژادحسینیان
سلام ببخشید با تخفیف حساب کردید یا بدون تخفیفیف
چونکه مدیر گفتن تخفیف ها قیمت اصلی حساب میشن ؟ -
و این هزینه رو باید یک جا پرداخت کنن؟؟؟؟یا بازم میشه تو چند مرحله واریز کرد؟؟
نازنین ابطحی فکر کنم یجا باید پرداخت کنید
ما که پارسال یجا پرداخت کردیم -
نیما نژادحسینیان
سلام ببخشید با تخفیف حساب کردید یا بدون تخفیفیف
چونکه مدیر گفتن تخفیف ها قیمت اصلی حساب میشن ؟AB Cd فک کنمهمینقد بشه....
یعنی بیشتر میشه؟؟؟ -
AB Cd فک کنمهمینقد بشه....
یعنی بیشتر میشه؟؟؟نازنین ابطحی نع کمتر میشع اگ با خود تخفیف هاش حساب کنیم
مدیرجان شما بگید که برای طرح پرچمی ها قیمت اصلی لحاظ میشع یا با تخفیف ؟M.an -
AB Cd فک کنمهمینقد بشه....
یعنی بیشتر میشه؟؟؟نازنین ابطحی پرداختی بنده ۸۷۰ بود پس از قیمت اصلی حساب میشه (خداوکیلی خیلی غیر منطقیه از قیمت الان نود درصد)
-
نازنین ابطحی پرداختی بنده ۸۷۰ بود پس از قیمت اصلی حساب میشه (خداوکیلی خیلی غیر منطقیه از قیمت الان نود درصد)
Parsa Amini ولی یع جایی بچه ها همین سوال رو پرسیده بودن و مدیر گفت که تخفیف ها همیشه قیمت اصلی محسوب میشن
-
سلام خدمت مدیران الایی ببخشید اساتید یک سوال؟ آیا معرفی نامه از بسیج رو واسه طرح قبول میکنید؟؟؟
-
Parsa Amini ولی یع جایی بچه ها همین سوال رو پرسیده بودن و مدیر گفت که تخفیف ها همیشه قیمت اصلی محسوب میشن
AB Cd خب بنده هم همینو عرض کردم