سوال از راه ابریشم ترجیحا اضطراری
-
سلام خسته نباشین
من یه سوالی داشتم اینکه من از کاروان راه ابریشم عقب موندم الان سعی کنم سریع خودمو به کاروان برسونم درست تره یا همون روال عادی رو برم و برا همیشه از کاروان چند قدم عقب باشم؟
منظورم اینکه میشه راه ابریشمو جدا از کاروان هم خوند یا نه؟ -
سلام خسته نباشین
من یه سوالی داشتم اینکه من از کاروان راه ابریشم عقب موندم الان سعی کنم سریع خودمو به کاروان برسونم درست تره یا همون روال عادی رو برم و برا همیشه از کاروان چند قدم عقب باشم؟
منظورم اینکه میشه راه ابریشمو جدا از کاروان هم خوند یا نه؟این پست پاک شده! -
سلام خسته نباشین
منظورم اینکه میشه راه ابریشمو جدا از کاروان هم خوند یا نه؟hannaneh sh سلام اگه واقعا بتونی بدون کاروان هر فرسنگ رو تو یه زمان معقول ببندی مشکلی نداره وگرنه صد در صد با کاروان باش 👌
نظر بقیه دوستان :
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
سلام خسته نباشین
منظورم اینکه میشه راه ابریشمو جدا از کاروان هم خوند یا نه؟hannaneh sh در سوال از راه ابریشم ترجیحا اضطراری گفته است:
سلام خسته نباشین
منظورم اینکه میشه راه ابریشمو جدا از کاروان هم خوند یا نه؟سلام، مگه شما از کی میخواید شروع کنید؟
چون امروز روز دوم بود و حجم هرروز اونقدری زیاد نیس ک نتونی برسی چون در روز فقط 8 تا فیلم هس و از اونطرف جمعه ها هم برای جبرانی گذاشتن -
سلام خسته نباشین
منظورم اینکه میشه راه ابریشمو جدا از کاروان هم خوند یا نه؟hannaneh sh
درود
سعی کن خودتو برسونی
راحت میشه رسید ، تا اول برنامست -
hannaneh sh سلام اگه واقعا بتونی بدون کاروان هر فرسنگ رو تو یه زمان معقول ببندی مشکلی نداره وگرنه صد در صد با کاروان باش 👌
نظر بقیه دوستان :
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم@haniehno متشکرم🙏
-
@haniehno متشکرم🙏
hannaneh sh خواهش میکنم 🌹
-
hannaneh sh در سوال از راه ابریشم ترجیحا اضطراری گفته است:
سلام خسته نباشین
منظورم اینکه میشه راه ابریشمو جدا از کاروان هم خوند یا نه؟سلام، مگه شما از کی میخواید شروع کنید؟
چون امروز روز دوم بود و حجم هرروز اونقدری زیاد نیس ک نتونی برسی چون در روز فقط 8 تا فیلم هس و از اونطرف جمعه ها هم برای جبرانی گذاشتنSarah Ghanaatiyan بله پس ممنون
-
hannaneh sh
درود
سعی کن خودتو برسونی
راحت میشه رسید ، تا اول برنامست@سجاد-ذوالفقاری 🙏
-
سلام خسته نباشین
منظورم اینکه میشه راه ابریشمو جدا از کاروان هم خوند یا نه؟hannaneh sh سلام. ببین بهت چی میگم فقط با دقت بخون.
عقب نموندی. ببین توی جبرانیا... اصن عقب نیوفتادی... روز اول اینقد سبکه ک زووودی تموم میشه همش پیله هس و زمانشون کوتاه کوتاهه... زمان توبرنامه نوشته 75 دقیقه اما زمان فیلما بسیار کوتاهه خیلی... روز دومم ک امروز باشه دو جلسه آخرش فقط جبرانیه هیچی ک نداره خالیه هیچی... بعدش چن حلسه امروزم ببین... بعدش چن جلسه مونده امروز رو بذار بعد از اجرای برنامه فردا در روز های جبرانی
روز اول بر فرض مثال جلسه اول ک تو برنامت خورده زمانش نوشته 75 دقیقه اما اینقدر سبکه ک توی 15 دقیقه تمام میشه خیلی کوتاهه بقیش زمان اضافس
این کار رو ک گفتم میتونی انجام بدی اگه میخوای برسی
موفق باشی
-
hannaneh sh سلام. ببین بهت چی میگم فقط با دقت بخون.
عقب نموندی. ببین توی جبرانیا... اصن عقب نیوفتادی... روز اول اینقد سبکه ک زووودی تموم میشه همش پیله هس و زمانشون کوتاه کوتاهه... زمان توبرنامه نوشته 75 دقیقه اما زمان فیلما بسیار کوتاهه خیلی... روز دومم ک امروز باشه دو جلسه آخرش فقط جبرانیه هیچی ک نداره خالیه هیچی... بعدش چن حلسه امروزم ببین... بعدش چن جلسه مونده امروز رو بذار بعد از اجرای برنامه فردا در روز های جبرانی
روز اول بر فرض مثال جلسه اول ک تو برنامت خورده زمانش نوشته 75 دقیقه اما اینقدر سبکه ک توی 15 دقیقه تمام میشه خیلی کوتاهه بقیش زمان اضافس
این کار رو ک گفتم میتونی انجام بدی اگه میخوای برسی
موفق باشی
Amirreza Vafaei Moghadam خیلی ممنون
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد