امتحانات نهایی
-
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه
بچه ها من اولین یا دومین امتحان نهایی کرونا گرفتم و حالم بد شد و نتونستم بقیه امتحانات رو بدم و الان 8 تا امتحانم مونده
سوال اولم این بود ایا کسی میدونه کی قراره از کسایی که کرونا گرفته بودن امتحان نهایی بگیرن ؟
سوال دومم اینه ممنون میشم بهترین راهکار یا منبع خودتون رو برای امتحانات نهایی بگید مثلا با گام به گام های الا بخونم یا با ارش یا در کل پیشنهاد شما چیه ؟
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
@بچه-های-همخوانیaylin sherbaf از الانم شروع کن برای کنکور 1401 و برنامه تابستانی راه ابریشم اومدش امروزم تازه روز اولش بود لینک صفحشو برات میذارم همینجا
-
بچه ها من اولین یا دومین امتحان نهایی کرونا گرفتم و حالم بد شد و نتونستم بقیه امتحانات رو بدم و الان 8 تا امتحانم مونده
سوال اولم این بود ایا کسی میدونه کی قراره از کسایی که کرونا گرفته بودن امتحان نهایی بگیرن ؟
سوال دومم اینه ممنون میشم بهترین راهکار یا منبع خودتون رو برای امتحانات نهایی بگید مثلا با گام به گام های الا بخونم یا با ارش یا در کل پیشنهاد شما چیه ؟
@بچه-های-همخوانیاینم ازین بفرمایید:
توی بخش جزوه هاش هم ک بری اونجا برنامه هستش میتونی دانلود کنی
-
@بچه-های-همخوانیaylin sherbaf سلام عزیزم انشاءالله که الان حالت خوبه
من بیشتر سوالات سالهای قبل رو بررسی کردم کمکم کرد
در کل نهایی آسونه آرمش تو حفظ کن -
@بچه-های-همخوانیaylin sherbaf تو سمپادی هستی و باهوش (:
سوالات متن خود کتابو بخون و حل کن خب... و سوالات سال قبل رو حل کن... موفق میشی همه رو بیست میشی.
گاگ به گام های امتحان نهایی آلاء هم هستن خوبن متن کتابو تحلیل میکنه برا دروس تخصصی خیلی خوب بودن اونام... موفق باشی برات آرزوی موفقیت میکنم نوی همه مرحل -
aylin sherbaf سلام آیلین... خدا بد نده... ان شا الله ک خوبین.. آره امتحان قراره بگیرن.... و به جای نمرات خردادت ثبت میشه توی کارنامت... فقط مدارکش رو باید ارسال کنی ک بره کمیسیون خاصی توی آموزش پرورش تایید بشه ک تایید میشه و ازتون امتحان میگیرن جای نگرانیم نداره جای خرداد ثبت میشه جای شهریور ثبت نمیشه...
Amirreza Vafaei Moghadam
سلام مرسیییی خیلی ممنونم
اره تایید شده فقط نمیدونم زمان امتحانا کی هستش -
aylin sherbaf از الانم شروع کن برای کنکور 1401 و برنامه تابستانی راه ابریشم اومدش امروزم تازه روز اولش بود لینک صفحشو برات میذارم همینجا
Amirreza Vafaei Moghadam اره کلا از اولین امتحان نهایی تا روز کنکور هیچی نتونستم بخونم باید برای 1401 بخونم مرسیییییی
-
اینم ازین بفرمایید:
توی بخش جزوه هاش هم ک بری اونجا برنامه هستش میتونی دانلود کنی
Amirreza Vafaei Moghadam مرسی ممنونمممم از لطفت
-
Amirreza Vafaei Moghadam
سلام مرسیییی خیلی ممنونم
اره تایید شده فقط نمیدونم زمان امتحانا کی هستشaylin sherbaf خواهش میکنم. خیالت راحت باشه. اعلام میکنن توی اینترنت هم هستش حالا اگ دوست داشتی زنگ بزن یا برو اداره هم پیگیری کن... اما حتما پیگیری کن چون وگرنه ممکنه جا بمونی و تایید صلاحیت نشی اگر فرم ها و مدارکتو ارسال نکنی
-
Amirreza Vafaei Moghadam اره کلا از اولین امتحان نهایی تا روز کنکور هیچی نتونستم بخونم باید برای 1401 بخونم مرسیییییی
aylin sherbaf خواهش میکنم موفق باشی
-
aylin sherbaf سلام عزیزم انشاءالله که الان حالت خوبه
من بیشتر سوالات سالهای قبل رو بررسی کردم کمکم کرد
در کل نهایی آسونه آرمش تو حفظ کن@haniehno سلام مرسیییییی ممنونم از راهنماییت
-
aylin sherbaf تو سمپادی هستی و باهوش (:
سوالات متن خود کتابو بخون و حل کن خب... و سوالات سال قبل رو حل کن... موفق میشی همه رو بیست میشی.
گاگ به گام های امتحان نهایی آلاء هم هستن خوبن متن کتابو تحلیل میکنه برا دروس تخصصی خیلی خوب بودن اونام... موفق باشی برات آرزوی موفقیت میکنم نوی همه مرحلAmirreza Vafaei Moghadam
مرسی از راهنمایی هات و خیلی ممنون از تعریفت
و امیدوارم تو هم همیشه موفق باشی -
aylin sherbaf منم عقب موندم و نرسیدم و کنکور امسالو از دست دادم. منو میشناسی؟ ینی یادت میاد؟ 🥲
-
aylin sherbaf خواهش میکنم. خیالت راحت باشه. اعلام میکنن توی اینترنت هم هستش حالا اگ دوست داشتی زنگ بزن یا برو اداره هم پیگیری کن... اما حتما پیگیری کن چون وگرنه ممکنه جا بمونی و تایید صلاحیت نشی اگر فرم ها و مدارکتو ارسال نکنی
Amirreza Vafaei Moghadam نه تایید شده کاملا تمام مدارک تا اسکن ریه رو دارن
-
Amirreza Vafaei Moghadam
مرسی از راهنمایی هات و خیلی ممنون از تعریفت
و امیدوارم تو هم همیشه موفق باشیaylin sherbaf مرسی خیلی ممنونم شماعم همینطور
-
aylin sherbaf منم عقب موندم و نرسیدم و کنکور امسالو از دست دادم. منو میشناسی؟ ینی یادت میاد؟ 🥲
Amirreza Vafaei Moghadam اره چرا یادم نیاد ؟
-
Amirreza Vafaei Moghadam اره چرا یادم نیاد ؟
aylin sherbaf نمد گفتم شاید یادت رف... منم نرسیدم به چوخ رفتم
سوالی چیزی داشتی منم هستم... راستی این برنامه راه ابریشم برای 1401 حتمن باهاش بیا اوکیه میرسی فیلمای مشاوره رو ببین با همین بیا امسال ان شا الله موفق میشی و همگی هم موفق میشیم...
-
aylin sherbaf نمد گفتم شاید یادت رف... منم نرسیدم به چوخ رفتم
سوالی چیزی داشتی منم هستم... راستی این برنامه راه ابریشم برای 1401 حتمن باهاش بیا اوکیه میرسی فیلمای مشاوره رو ببین با همین بیا امسال ان شا الله موفق میشی و همگی هم موفق میشیم...
Amirreza Vafaei Moghadam
مرسییی ازت ممنونم
انشالله همه الایی ها موفق میشیم -
Amirreza Vafaei Moghadam
مرسییی ازت ممنونم
انشالله همه الایی ها موفق میشیمaylin sherbaf بلهههه ان شاء الله
-
Amirreza Vafaei Moghadam
مرسییی ازت ممنونم
انشالله همه الایی ها موفق میشیمaylin sherbaf بازم بابت قبلا عذر میخوام
ببخشید
درساتو خوب بخون هر موقع هم سوالی چیزی داشتی تاپیک بزنی بچهها زودی جواب میدن
-
@بچه-های-همخوانیaylin sherbaf از همه بهتر و مفیدتر برای نهایی تمرینات کتاب و نمونه سوالات نهایی قبلی هست