کنکور زبان
-
سلام وقت بخیر
من امسال میرم یازدهم و میخوام هم کنکور زبان شرکت کنم هم کنکور انسانی ولی چون درسهای رشتهمو میخونم، نمیتونم به اندازه کافی زبان رو تمرین کنم. ب نظرتون من باید چجوری برنامه ریزی کنم تا هم این تابستون دهم رو ببندم و هم زبان رو تقویت کنم و هم یه پیشخونی از یازدهم داشته باشم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید -
سلام وقت بخیر
من امسال میرم یازدهم و میخوام هم کنکور زبان شرکت کنم هم کنکور انسانی ولی چون درسهای رشتهمو میخونم، نمیتونم به اندازه کافی زبان رو تمرین کنم. ب نظرتون من باید چجوری برنامه ریزی کنم تا هم این تابستون دهم رو ببندم و هم زبان رو تقویت کنم و هم یه پیشخونی از یازدهم داشته باشم؟
ممنون میشم راهنمایی کنیدF Gh 1 راستش به نظرم برین کلاس زبان از همین حالا
زبانت خیلی خوب میشه تا سال کنکورت -
F Gh 1 راستش به نظرم برین کلاس زبان از همین حالا
Mohammad Gh
کلاس میرم -
F Gh 1 چون درسها زیادن و باید دایره لغات زبان رو بالا ببرم نمیدونم رو کدوم وقت بیشتری بذارم
F Gh 1 من خودم با اینکه کلاس میرفتم ولی هروز نیم ساعت تست میزدم ی روز گرامر ی روز وکب اگ لغت جدیدی و میدیدم تو تستا مینوشتم یادش میگرفتم
-
F Gh 1 راستش به نظرم برین کلاس زبان از همین حالا
F Gh 1 من خودم با اینکه کلاس میرفتم ولی هروز نیم ساعت تست میزدم ی روز گرامر ی روز وکب اگ لغت جدیدی و میدیدم تو تستا مینوشتم یادش میگرفتم
-
سلام وقت بخیر
سلام وقت بخیر
F Gh 1 سلام دوست عزیز
سعی کنید از الان روی منابع منحصرا کنکور زبان رو تمرکز کنید و به خاطر بسپارید -
F Gh 1 سلام دوست عزیز
سعی کنید از الان روی منابع منحصرا کنکور زبان رو تمرکز کنید و به خاطر بسپارید