طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
-
بچه ها راه شروع شده ؟
حالا من تازه فردا میخوام مدارک بفرستم -
بچه ها راه شروع شده ؟
حالا من تازه فردا میخوام مدارک بفرستمNili Hoseini برنامه اونقدرام سنگین نیست میرسی
-
نازنین ابطحی نع کمتر میشع اگ با خود تخفیف هاش حساب کنیم
مدیرجان شما بگید که برای طرح پرچمی ها قیمت اصلی لحاظ میشع یا با تخفیف ؟M.anاین پست پاک شده! -
بچه ها راه شروع شده ؟
حالا من تازه فردا میخوام مدارک بفرستمNili Hoseini منم فردا میفرستم
ولی انشالله میرسیم -
بچه ها راه شروع شده ؟
حالا من تازه فردا میخوام مدارک بفرستمNili Hoseini دقیقا مثل من
تا مدارک برسه دستشون و بخوان طرح رو فعال کنن، احتمالا هفتهٔ بعد شروع راه ابریشم ماست
البته امیدوارم مشکلی پیش نیاد -
بچه ها این عکسی که بالا مدیر گذاشته رو بدیم مدرسه پر کنه؟
-
بچه ها این عکسی که بالا مدیر گذاشته رو بدیم مدرسه پر کنه؟
Nili Hoseini نه این عکسه نمونه برگه ایه که وقتی میری پست بهت میدن تا مشخصات آدرس رو توش بنویسی وگرنه اونی که باید بدی مدیر مدرستون یه فرمه دیگست که یکم بالای اون عکسه لینکش هست میتونی دانلودش کنی و چاپکردش رو پیش مدیرتون ببری
-
ببخشید دوستان بالاخره پلاک ۵۹ درسته یا ۵۷
-
بچه ها میگم یه برنامه هست غیر برنامه اصلی که دادن برای هفته اول فیزیک که استاد طلوعی و کارزانیان رو میشه طبق اون باهاشون رفت جلو
قضیش چیع؟یعنی به درد چه کسایی میخوره؟
واسم سواله چون خودمم تایید شدم ولی خب منتها لینک پرداختم خراب بود و فعلا دارن برسی میکنن برای همین برام سواله
کسی میدونه بگه -
ببخشید دوستان بالاخره پلاک ۵۹ درسته یا ۵۷
Mohammad Lotfi 0 پنجاه و نه
-
بچه ها میگم یه برنامه هست غیر برنامه اصلی که دادن برای هفته اول فیزیک که استاد طلوعی و کارزانیان رو میشه طبق اون باهاشون رفت جلو
قضیش چیع؟یعنی به درد چه کسایی میخوره؟
واسم سواله چون خودمم تایید شدم ولی خب منتها لینک پرداختم خراب بود و فعلا دارن برسی میکنن برای همین برام سواله
کسی میدونه بگهنیما نژادحسینیان
اگه برنامه اصلی رو دیده باشید متوجه میشید که برنامه طبق فیلم های فیزیک آقای کازرانیان نوشته شده و برای افرادی که فیزیک آقای طلوعی رو خریداری کردن مناسب نیست
پس ی برنامه دیگه دادن که مربوط به فیزیک آقای طلوعیه و بچه هایی که این دبیر رو انتخاب کردن با این برنامه پیش برن -
نیما نژادحسینیان
اگه برنامه اصلی رو دیده باشید متوجه میشید که برنامه طبق فیلم های فیزیک آقای کازرانیان نوشته شده و برای افرادی که فیزیک آقای طلوعی رو خریداری کردن مناسب نیست
پس ی برنامه دیگه دادن که مربوط به فیزیک آقای طلوعیه و بچه هایی که این دبیر رو انتخاب کردن با این برنامه پیش برنHhh Hh دمت گرم
دیگه امشب راحت میخوابم
-
Hhh Hh دمت گرم
دیگه امشب راحت میخوابم
نیما نژادحسینیان
خواهش میکنم -
نیما نژادحسینیان
پس ی برنامه دیگه دادن که مربوط به فیزیک آقای طلوعیه و بچه هایی که این دبیر رو انتخاب کردن با این برنامه پیش برن -
Hhh Hh سلاام ..دوستان من بعد اینکه پرداخت کردم برام پیام اومد که برای فیزیک یا کد آقای کارزانیان رو انتخاب کنم یا آقای طلوعی رو !
الان موندم نمیدونم کدومو انتخاب کنممیشه راهنمایی کنید!؟
-
ندا صفاری
خیلی بچه ها فیزیک آقای طلوعی رو پیشنهاد میدنولی باز خودتون نمونه تدریس هاشون رو ببینید و انتخاب کنید
فکر کنم بهتر باشه -
Hhh Hh سلاام ..دوستان من بعد اینکه پرداخت کردم برام پیام اومد که برای فیزیک یا کد آقای کارزانیان رو انتخاب کنم یا آقای طلوعی رو !
الان موندم نمیدونم کدومو انتخاب کنممیشه راهنمایی کنید!؟