فیزیک ( کار نیروی وزن)
-

سلام صبح بخیر
اینجا جواب این تست چی میشه ؟
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیا -

سلام صبح بخیر
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیاYeganeh Robat Sarpooshi سلااام صبحت بخیر
-

سلام صبح بخیر
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیاYeganeh Robat Sarpooshi صفره دیگه 😅😅
-

سلام صبح بخیر
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیااینم میشه بگید
-
Yeganeh Robat Sarpooshi صفره دیگه 😅😅
Amirreza Vafaei Moghadam خداروشکر😕 مرسی ازتون ❤
-

سلام صبح بخیر
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیاYeganeh Robat Sarpooshi جابجایی عمودی صفره بنابراین mgh صفره... چرا؟ زیرا جابجایی عمودی صفره... از یجایی یکمی بالا پایین رف نهاایتا اومد همون سر جای اولش توی همون ارتفاعه قبل... کارع نیروی وزن صفره 😅
-
Yeganeh Robat Sarpooshi جابجایی عمودی صفره بنابراین mgh صفره... چرا؟ زیرا جابجایی عمودی صفره... از یجایی یکمی بالا پایین رف نهاایتا اومد همون سر جای اولش توی همون ارتفاعه قبل... کارع نیروی وزن صفره 😅
Amirreza Vafaei Moghadam بله بله
از بی دقتی های صبحم 😯 -
اینم میشه بگید
Yeganeh Robat Sarpooshi این جا این به اون کم تر و بیشتر شدن زاویه بین نیرو و جابجایی ایا بستگی داره ؟
Amirreza Vafaei Moghadam -
Yeganeh Robat Sarpooshi این جا این به اون کم تر و بیشتر شدن زاویه بین نیرو و جابجایی ایا بستگی داره ؟
Amirreza Vafaei MoghadamYeganeh Robat Sarpooshi نه نه بستگی نداره جمعا کار توی هر دو حالت برابر هستش...
-
Amirreza Vafaei Moghadam بله بله
از بی دقتی های صبحم 😯Yeganeh Robat Sarpooshi خوابت ک نمیاد ان شاء الله😅😂😂 من ک همین صحنه ک گفتم صب بخیر یه دیقه قبلش چشامو باز کردم از خواب بیدار شدم موبایلمو گرفتم اومدم تو حیاط و موبایلمو بازش کردم یهو دیدم تو صفحه انجمن هستم یه سوال فیزیکم جلومه گفتم خو حل کنیم دیه گفتم صب بخیر و بسم الله 😂😂
-
Yeganeh Robat Sarpooshi نه نه بستگی نداره جمعا کار توی هر دو حالت برابر هستش...
-
Yeganeh Robat Sarpooshi خوابت ک نمیاد ان شاء الله😅😂😂 من ک همین صحنه ک گفتم صب بخیر یه دیقه قبلش چشامو باز کردم از خواب بیدار شدم موبایلمو گرفتم اومدم تو حیاط و موبایلمو بازش کردم یهو دیدم تو صفحه انجمن هستم یه سوال فیزیکم جلومه گفتم خو حل کنیم دیه گفتم صب بخیر و بسم الله 😂😂
Amirreza Vafaei Moghadam نه خوابم نمیاد یکم بی دقت شدم فقط 😣
-
Yeganeh Robat Sarpooshi نه نه بستگی نداره جمعا کار توی هر دو حالت برابر هستش...
Amirreza Vafaei Moghadam سلام توی اون سوال دوم که گذاشته بودم گویا یه اشتباهی کردید به اون cos زاویه بستگی داره واسه خودم جالب بود گفتم شما هم بدونید که تو بقیه تست ها به کارتون بیاد

-
Amirreza Vafaei Moghadam سلام توی اون سوال دوم که گذاشته بودم گویا یه اشتباهی کردید به اون cos زاویه بستگی داره واسه خودم جالب بود گفتم شما هم بدونید که تو بقیه تست ها به کارتون بیاد

Yeganeh Robat Sarpooshi
سلام، اوخ ببخشید راست میگی... 😬
ممنونم ک به منم گفتی... خوندم متوجه شدم...W = F.d.cos(a)فک کرده بودم چون جابجایی برابره
لابد کار برآیندش هم برابره...
عجب سوتی ☹️😕