انتخاب دوره
-
سلام میتونی از فیلمای استاد آقا جانی نظام قدیم استفاده کنی و همزمان کتاب درسی هم بخونی چون کلیت یکیه و تفاوت در جزییاته
من کلاس کنکور ایشونو پیشنهاد میکنم -
سلام دوستان عزیز آلایی
به نظرتون برای شیمی کنکور دوره های رایگان رو استفاده کن خوبه؟ یا راه ابریشم بخرم؟
از بین دوره های رایگان دوازدهم کدوم استاد رو انتخاب کنم به نظرتون؟
ریاضیا
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءغزل زمانی راه ابریشم شیمی... فوق العادس به معنای واقعی... فیزیک استاد طلوعی هم واقعا شاهکار هستش حقیقتا اینقدر خوبه کارش ک حرفففف نداره خیلیییی خفنه و تاپ هستش... بین صفر تا صد شیمی و راه ابریشم قطع به یقین راه ابریشم شیمی چون خیلیییی کیفیت آموزشیش بالاعه
-
😂😂😂
-
سلام دوستان عزیز آلایی
به نظرتون برای شیمی کنکور دوره های رایگان رو استفاده کن خوبه؟ یا راه ابریشم بخرم؟
از بین دوره های رایگان دوازدهم کدوم استاد رو انتخاب کنم به نظرتون؟
ریاضیا
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءغزل زمانی سلام
میتونید هزینه کنید قطعا راه ابریشم
نمیتونید هم احتمالا دوره صفرتاصد دوازدهم استاد پویان نظر تکمیل بشه خب ولی راه ابریشم خیلی مزایای بیشتری داره -
سلام میتونی از فیلمای استاد آقا جانی نظام قدیم استفاده کنی و همزمان کتاب درسی هم بخونی چون کلیت یکیه و تفاوت در جزییاته
من کلاس کنکور ایشونو پیشنهاد میکنم -
غزل زمانی راه ابریشم شیمی... فوق العادس به معنای واقعی... فیزیک استاد طلوعی هم واقعا شاهکار هستش حقیقتا اینقدر خوبه کارش ک حرفففف نداره خیلیییی خفنه و تاپ هستش... بین صفر تا صد شیمی و راه ابریشم قطع به یقین راه ابریشم شیمی چون خیلیییی کیفیت آموزشیش بالاعه