سوال تستی فیزیک یازدهم🤔🤔
-
سلام یک سوال چهار گرینه ای دیدم که پرسیده بود وقتی دوبار همنام رو کنار هم قرار میدیم و ولشون میکنیم چه اتفاقی می افته؟
۱) شتاب بین آن ها پیوسته کاهش میابد
۲)شتاب بین آن ها کاهش و سپس شتاب صفر می شود
من بین این دوگزینه شک داشتم و جواب گزینه ی ۱ شد بنظر شما چرا دو غلطه توضیح بدید ممنون🤍💜 -
Sara Aghae
سلام، بچه ها رو تگ کن ک براشون اعلان بره پیامتو ببینن خب؟ اینجوری:
ریاضیا
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء -
سلام یک سوال چهار گرینه ای دیدم که پرسیده بود وقتی دوبار همنام رو کنار هم قرار میدیم و ولشون میکنیم چه اتفاقی می افته؟
۱) شتاب بین آن ها پیوسته کاهش میابد
۲)شتاب بین آن ها کاهش و سپس شتاب صفر می شود
من بین این دوگزینه شک داشتم و جواب گزینه ی ۱ شد بنظر شما چرا دو غلطه توضیح بدید ممنون🤍💜Sara Aghae
سلام
ببینید فرمولی که در سطح دبیرستان برای بار ها گفته میشه همونطور که میدونید اینه :
F=kqq'/r²
در این فرمول k ثابته ، پس هیچ وقت صفر نمیشه
q و 'q هم ثابته چون مقدار بار که تغییری نمیکنه
فقط فاصله همواره در حال کاهشه ، پس r متغیره
از اونجا که فاصله با نیرو رابطه ی عکس داره با افزایش فاصله، نیرو کاهش پیدا میکنه اما هیچ وقت صفر نمیشه به این دلیل که صورت هیچ وقت صفر نمیشه که و مخرج هم در حال زیاد شدنه پس نیرو هیچ وقت صفر نمیشه
و از فرمول a= F/m شتاب با نیرو رابطه مستقیم داره و با کاهش نیرو ، شتاب هم همواره کاهش پیدا میکنه
در حقیقت تمام اجسام باردار به هم نیرو وارد میکنن و همواره هم وارد میکنن -
Sara Aghae
سلام
ببینید فرمولی که در سطح دبیرستان برای بار ها گفته میشه همونطور که میدونید اینه :
F=kqq'/r²
در این فرمول k ثابته ، پس هیچ وقت صفر نمیشه
q و 'q هم ثابته چون مقدار بار که تغییری نمیکنه
فقط فاصله همواره در حال کاهشه ، پس r متغیره
از اونجا که فاصله با نیرو رابطه ی عکس داره با افزایش فاصله، نیرو کاهش پیدا میکنه اما هیچ وقت صفر نمیشه به این دلیل که صورت هیچ وقت صفر نمیشه که و مخرج هم در حال زیاد شدنه پس نیرو هیچ وقت صفر نمیشه
و از فرمول a= F/m شتاب با نیرو رابطه مستقیم داره و با کاهش نیرو ، شتاب هم همواره کاهش پیدا میکنه
در حقیقت تمام اجسام باردار به هم نیرو وارد میکنن و همواره هم وارد میکنن@miss-mir1381 مرسی🌹
-
Sara Aghae
سلام، بچه ها رو تگ کن ک براشون اعلان بره پیامتو ببینن خب؟ اینجوری:
ریاضیا
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءAmirreza Vafaei Moghadam اوکی ممنون
-
@miss-mir1381 مرسی🌹
Sara Aghae خواهش میکنم