حوصله درس رو ندارم😐
-
سلام دوستان
تابستونه و زیاد حوصله درس خوندن ندارم مثلا 5ساعت ک در روز میخونم دیگ بدم میاد از خوندن یا میخوام استارت خوندن رو بزنم حسش نمیاد😑،دارم میرم یازدهم و میخوام همه کتابامو تمام فصلاشو بخونم ،به برنامه هم نمیتونم عمل کنم 🙁 راهکاری داره این مشکلم؟ -
سلام دوستان
تابستونه و زیاد حوصله درس خوندن ندارم مثلا 5ساعت ک در روز میخونم دیگ بدم میاد از خوندن یا میخوام استارت خوندن رو بزنم حسش نمیاد😑،دارم میرم یازدهم و میخوام همه کتابامو تمام فصلاشو بخونم ،به برنامه هم نمیتونم عمل کنم 🙁 راهکاری داره این مشکلم؟ -
سلام دوستان
تابستونه و زیاد حوصله درس خوندن ندارم مثلا 5ساعت ک در روز میخونم دیگ بدم میاد از خوندن یا میخوام استارت خوندن رو بزنم حسش نمیاد😑،دارم میرم یازدهم و میخوام همه کتابامو تمام فصلاشو بخونم ،به برنامه هم نمیتونم عمل کنم 🙁 راهکاری داره این مشکلم؟Mrcool HSH اینکه خودتو اجبااار کنی به درس خوندن،به قول یه بنده خدایی کافیه فقط شروع کنی و بعدش خودتو الزام به نشستن بکنی،بقیش درست میشه🙂
-
سلام دوستان
تابستونه و زیاد حوصله درس خوندن ندارم مثلا 5ساعت ک در روز میخونم دیگ بدم میاد از خوندن یا میخوام استارت خوندن رو بزنم حسش نمیاد😑،دارم میرم یازدهم و میخوام همه کتابامو تمام فصلاشو بخونم ،به برنامه هم نمیتونم عمل کنم 🙁 راهکاری داره این مشکلم؟Mrcool HSH
کلیپای انگیزشی هم نتونسته یکم تکونت بده؟ -
سلام دوستان
تابستونه و زیاد حوصله درس خوندن ندارم مثلا 5ساعت ک در روز میخونم دیگ بدم میاد از خوندن یا میخوام استارت خوندن رو بزنم حسش نمیاد😑،دارم میرم یازدهم و میخوام همه کتابامو تمام فصلاشو بخونم ،به برنامه هم نمیتونم عمل کنم 🙁 راهکاری داره این مشکلم؟Mrcool HSH سلام وقت بخیر
توصیه ی بنده اینه که حتما هرطور که شده مشاور بگیرید تا تابستون رو که یه فرصت طلاییه از دست ندید -
سلام
استراحت کافی داشته باشید تا از درس زده نشین
و یک جا خوندم موقعیکه حس درس نیست الکی کتاب رو ورق بزنید کمک کننده است حسش میاد -
سلام دوستان
تابستونه و زیاد حوصله درس خوندن ندارم مثلا 5ساعت ک در روز میخونم دیگ بدم میاد از خوندن یا میخوام استارت خوندن رو بزنم حسش نمیاد😑،دارم میرم یازدهم و میخوام همه کتابامو تمام فصلاشو بخونم ،به برنامه هم نمیتونم عمل کنم 🙁 راهکاری داره این مشکلم؟Mrcool HSH منم سن تو بودم حسش نبود. کلا دوران مدرسه حسش نبود از بس کل سال تو فشار و استرس بودم.
انگیزه ی درونی شاید کمکت کنه. به آینده فکر کن. خودتو بذار تو زمانی که کنکور داری. تصورش کن که روز کنکوره و چیزی بلد نیستی. یا به رفتن به دانشگاه فکر کن. خلاصه به چیزی که بهش علاقه داری فکر کن و خودتو کاملا تو اون شرایط تصور کن.
-
سلام دوستان
تابستونه و زیاد حوصله درس خوندن ندارم مثلا 5ساعت ک در روز میخونم دیگ بدم میاد از خوندن یا میخوام استارت خوندن رو بزنم حسش نمیاد😑،دارم میرم یازدهم و میخوام همه کتابامو تمام فصلاشو بخونم ،به برنامه هم نمیتونم عمل کنم 🙁 راهکاری داره این مشکلم؟Mrcool HSH استراحت کن یه مدت به درس فکر نکن تو استراحتت
زیادم نگران نباش خدا بزرگه
ذهنت رو آروم کن مشوش نباش ممکنه آسیب ببینی
سعی و تلاشت رو بکن
سلامتیت خیلی مهمتره
موفق باشی دوست عزیز