طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
-
بچه ها بین دو تا دبیرِ فیزیک کدومشون تست های بیشتر و نکات تستی بیشتری رو کار میکنه؟ :))))
-
Mohammad Lotfi 0 تجربیreplied to Jasmin_____e Barati on ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Jasmin_____e Barati آقای طلوعی نکات تستی و آقای کارزانیان تست بیشتر
-
پریسیما پناهی دانش آموزان آلاءreplied to Alireza a2 on ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza a2 در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
نازنین ابطحی فقط دهم
پس یازدهم چی میشه؟ اونو کی می خونیم؟
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to پریسیما پناهی on ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پریسیما پناهی وقت بسیار است دوست عزیز درواقع همین دهمم دوباره طی بازه زمانی هر فرسنگ خونده میشه
-
Mohammad Lotfi 0 در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
Jasmin_____e Barati آقای طلوعی نکات تستی و آقای کارزانیان تست بیشتر
سلام شما که استفاده کردین بنظر تون کدوم راهبردی تره؟
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Ali Zahiri on ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali Zahiri من کارگاه نکته و تست آقای کازرانیان دیدم دوتا پیله ام از آقای طلوعی دیدم خودم به شخصه میگم آقای طلوعی چون خیلی روان تر و با نکات تستی بیشتر توضیح میدن
-
Parsa Amini خیلی ممنون از راهنمایی تون
-
پریسیما پناهی دانش آموزان آلاءreplied to Parsa Amini on ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Parsa Amini در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
ریحانه باقری اصن توجه کنی برنامه تا آخر تابستون نیست میتونی از اون ور جبران کنی
ببخشید برنامه ها تا آخر تابستون نیست؟ یعنی یه مدت می خونیم بعد دیگه نمی خونیم؟
دوباره از مهر بهمون برنامه میدن؟
اگه بهمون برنامه ندن باید مشاور برنامهریزی بگیرم و کلی هزینه کنیم -
پریسیما پناهی دانش آموزان آلاءreplied to Parsa Amini on ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Parsa Amini در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
پریسیما پناهی وقت بسیار است دوست عزیز درواقع همین دهمم دوباره طی بازه زمانی هر فرسنگ خونده میشه
ببخشید تا پایان کنکور به صورت مدام برنامه دریافت میکنیم یا برنامه ها مقطعی هستن؟
ممنونم که سوالاتم رو پاسخ میدین -
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to پریسیما پناهی on ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پریسیما پناهی یازده روز جای خالی داره فک کنم گذاشتن برای کسایی که دور شروع میکنن
-
پریسیما پناهی پس از پایان این برنامه، دو هفته اردوی جمع بندی وجود داره که توی اون، مرور دروس تخصصی و خوانش دروس عمومی انجام میشه
هفتهٔ آخر هم میمونه برای استراحت و پس از اون شروع یک سال سخت و نفس گیر -
معصومه غفاری 0 دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط معصومه غفاری 0 انجام شده
سلام دوستان،برای من پک راه ابریشم فیزیک داخل سایت نیست چیکار کنم ؟برای شما فعاله؟
ممنون میشم اگر اطلاع دارید به من بگید -
معصومه غفاری 0
سلام
وقتی محصول رو خریدی برای اینکه درس فیزیک برات فعال بشه باید کد مخصوص دبیر انتخابیت رو ارسال کنی
این
-
Hhh Hh خیلی ممنون
-
سلام گواهی اشتغال به تحصیل مهر شده قبول میکنین البته پرچم رو امضا کردن مهر نزدن ولی کارنامه و برگه اشتغال به تحصیل مهر و امضا شده .؟؟؟؟؟ من تیکت پیام دادم ولی جواب نگرفتم از صبح تا حالا ،خیلی نگرانم
M.an -
معصومه غفاری 0
خواهش میکنم -
ریحانه راد دوستان اگر شما میدونید ممنون میشم بگید
-
علی قربان زاده دانش آموزان آلاءreplied to علی قربان زاده on ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علی قربان زاده در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
علی قربان زاده در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
M.an سلام ممنونم از پاسخگویی شما... ببخشید جناب مدیر بنده حدود یک هفته در به در این ماجرا بودم آخر با هزار زحمت و اداره و حراست و مدیر و این ها تونستم یک گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم که برای موسسه الا نوشته شده تورو خدا قبول کنید خیلی نیازش دارم لطفا.... اگه قبول میکنید تا هزینه پست رو بدم لطفا جواب بدین ممنونم از لطف شما
-
سلام ممنونم از پاسخگویی شما... ببخشید جناب مدیر بنده حدود یک هفته در به در این ماجرا بودم آخر با هزار زحمت و اداره و حراست و مدیر و این ها تونستم یک گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم که برای موسسه الا نوشته شده تورو خدا قبول کنید خیلی نیازش دارم لطفا.... اگه قبول میکنید تا هزینه پست رو بدم لطفا جواب بدین ممنونم از لطف شما
1259/1507