مدیریت زمان
-
سلام خدمت همه الایی های عزیزم ، من روز هایی که صبح درس میخونم از ساعت ۷:۳۰ شروع میکنم تا حدودا یک ربع به یک . ولی بعد از ظهر تایم زیادی ازم میره و بازده مطالعاتیم پایین میاد در حدی که از ساعت ۲ تا ۶ نمیتونم درس بخونم!!
میخواستم ازتون بپرسم شما تو این تایم چیکار میکنین که وقتتون تلف نشه؟؟
ممنون میشم راه حلتون رو بهم بگین🥰
-
سلام خدمت همه الایی های عزیزم ، من روز هایی که صبح درس میخونم از ساعت ۷:۳۰ شروع میکنم تا حدودا یک ربع به یک . ولی بعد از ظهر تایم زیادی ازم میره و بازده مطالعاتیم پایین میاد در حدی که از ساعت ۲ تا ۶ نمیتونم درس بخونم!!
mahdi shokry
سلام اون زمان استراحتی که داری با ناهار رو اگه بتونی یکم بخوابی تمرکزت برا خوندن بیشتر میشه ولی خوب نه به اندازه صبح
ناهار رو اول استراحتت بخوری هم خوبه اخه بعد ناهار خسته میشی نمیتونی بخونی
موفق باشی دوست عزیز -
mahdi shokry
سلام اون زمان استراحتی که داری با ناهار رو اگه بتونی یکم بخوابی تمرکزت برا خوندن بیشتر میشه ولی خوب نه به اندازه صبح
ناهار رو اول استراحتت بخوری هم خوبه اخه بعد ناهار خسته میشی نمیتونی بخونی
موفق باشی دوست عزیزAsiyeh Mallahi kongi بلافاصله بعد ناهار منظورم بود
-
mahdi shokry سلام وقت بخیر
تایم استراحت بین واحدهای درسیتون رو طوری تنظیم کنید که به ذهنتون زیاد فشار نیاد...فرضا نیم ساعت
اینطوری ذهنتون هم خسته نمیشه...توصیه میکنم توی دوتا تایم حتما ورزش سبک داشته باشید..یکی نزدیک ظهر و یکی عصر تا برای درس خوندن هم قوت داشته باشید
خیلی از داوطلبا ورزش کردن و اثراتش رو نادیده میگیرن غافل از اینکه با روزی حدودا 30دقیقه ورزش کردن یا حتی کمتر ذهنتون امادگی کافی پیدا میکنه و حتی به طرز شگفت انگیزی خستگیتون هم کاهش پیدا میکنه و مطالب رو بهتر و راحت تر یاد میگیرد -
سلام خسته نباشید
من یک سوال داشتم که من با برنامه جلو میرم ویدیوهارو میبینم کی وقت میکنم خودم روش مرور کنم و بخونم ؟ چون این برنامه دقیقا طبق زمان بندی رفته جلو برای مرور جایی نداره برای مرور دوباره تخصصی ها .
اخه از اون طرف هم قسمت جبرانی هارو باید عمومی هاهم خوند من کی وقت میکنم درس های که ویدیشو دیدم در زمانش مرور کنم وبخونم ؟؟ -
سلام خسته نباشید
من یک سوال داشتم که من با برنامه جلو میرم ویدیوهارو میبینم کی وقت میکنم خودم روش مرور کنم و بخونم ؟ چون این برنامه دقیقا طبق زمان بندی رفته جلو برای مرور جایی نداره برای مرور دوباره تخصصی ها .
اخه از اون طرف هم قسمت جبرانی هارو باید عمومی هاهم خوند من کی وقت میکنم درس های که ویدیشو دیدم در زمانش مرور کنم وبخونم ؟؟Zahra Rashidi 1 مرورش تو اردو جمع بندی تابستانست دیگه