b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سوال
-
باشه تاپیک میزنم
چرا ۵، چرا از سمت راست نام گذاری کردینببینید، تو عکس سمت راست میبینید زده 2(CH3) اونو باید باز کنید. یه ذره عقب تر که میایم نوشته CH(CH3 ) a . اونم باید باز کنیم میشه عکس بالایی که براتون آپلود کردم. بعدش چرا از سمت راست؟ خب ببنید در مرحله اول هم از سمت چپ هم از سمت راست روی دومین کربن 2 تا متیل وصله خب هیچی. میام جلوتر میبینیم از سمت راست روی سومین کربن یه متیل وصله ولی از سمت چپ روی سومین کربن هیچ متیلی وصل نیست پس همینجا باید از سمت راست شماره گذاری کنیم.
حالا جوابی که تو پاسخنامه داده همینی هست که من گفتم؟
-
دوستان منم یه سوال دارم اگه میدونین کمک کنین.. تو فیلمای کلاس کنکور مهندس اقاجانی.. تو جلسه ی هفتم فصل 4 از شیمی دو یه تکنیک برای پیدا کردن تعداد جفت ناپیوندی میگن.. خیلی تند میگن انگار در جلسات قبل گفته شده ولی من کامل فیلما دیدم و تا اونجا ک میدونم واسه اول بار بود گفتن.. تکنیک همچین چیزی بود.. فک کنم گفت پایین تر از 16 صفر بگیر و 17 یک بگیر و همچین چیزی.. کسی بلده؟
-
دوستان منم یه سوال دارم اگه میدونین کمک کنین.. تو فیلمای کلاس کنکور مهندس اقاجانی.. تو جلسه ی هفتم فصل 4 از شیمی دو یه تکنیک برای پیدا کردن تعداد جفت ناپیوندی میگن.. خیلی تند میگن انگار در جلسات قبل گفته شده ولی من کامل فیلما دیدم و تا اونجا ک میدونم واسه اول بار بود گفتن.. تکنیک همچین چیزی بود.. فک کنم گفت پایین تر از 16 صفر بگیر و 17 یک بگیر و همچین چیزی.. کسی بلده؟
@دانش-آموزان-آلاء -
alisoltany در سوال گفته است:
Mehdi_Zr
فکر کنم منظور شما همینهاره،ولی یادتون باشع ترکیبایی ک به هشتایی نمیرسن ارایششون با احتیاط برخورد کنید،چون ممکنه از این قاعده پیروی نکنن،مثل فرضا pcl5,IF7 و...
اره همین بود.. قسمت اخر هم توضیح در موردش داد گفت بعضیا نمیرسن.. .. فقط بی زحمت میشه یکم توضیح بیشتر راجع به محاسباتش بدین بفهمم کلیت فرمول چیه و چطوره.. الان دقیقا خوب نفهمیدم چطور رسیدین به اون عدد.. شرمنده
-
Mehdi_Zr
فکر کنم منظور شما همینهاره،ولی یادتون باشع ترکیبایی ک به هشتایی نمیرسن ارایششون با احتیاط برخورد کنید،چون ممکنه از این قاعده پیروی نکنن،مثل فرضا pcl5,IF7 و...
اره همین بود.. قسمت اخر هم توضیح در موردش داد گفت بعضیا نمیرسن.. .. فقط بی زحمت میشه یکم توضیح بیشتر راجع به محاسباتش بدین بفهمم کلیت فرمول چیه و چطوره.. الان دقیقا خوب نفهمیدم چطور رسیدین به اون عدد.. شرمنده
دشمنت شرمنده
نگاه کن
این که گروه اول تنها شامل یک الکترون پیوندی درسته والکترون ناپیوندی نداره
گروه دوم هم دو الکترون پیوندی داره والکترون ناپیوندی نداره
گروه ۳تا۱۲ کاری باهاش نداشتیم در ساختار
گروه ۱۳ سه الکترون پیوندی داشت الکترون ناپیوندی نداری
گروه ۱۴ (همان کربن خودمون)چهارالکترون پیوندی داره والکترون ناپیوندی نداره
فکر کنم یک چیزی دستگیره شد (قبل وخودگروه ۱۴ الکترون ناپیوندی ندارن به همین دلیل اون صفر در نظر گرفته )
حالا ۱۵ چندتا پیوندی داره ۳تا ویکی ناپیوندی (پس یک هم مشخص شد از کجا اومده)
۱۶ هم دوتا پیوندی ودو تا ناپیوندی( پس دوهم مشخص شد از کجا اومده)
۱۷ یکی پیوندی و سه تا ناپیوندی(پس سه هم مشخص شد از کجا اومده)
طبق توضیحات دوستمون برای ساختارهای که برانگیخته میشن با دقت کنیم شاید با ای فرمول جواب نده (که مثاله شم زد) -
Mehdi_Zr
دشمنت شرمنده
نگاه کن
این که گروه اول تنها شامل یک الکترون پیوندی درسته والکترون ناپیوندی نداره
گروه دوم هم دو الکترون پیوندی داره والکترون ناپیوندی نداره
گروه ۳تا۱۲ کاری باهاش نداشتیم در ساختار
گروه ۱۳ سه الکترون پیوندی داشت الکترون ناپیوندی نداری
گروه ۱۴ (همان کربن خودمون)چهارالکترون پیوندی داره والکترون ناپیوندی نداره
فکر کنم یک چیزی دستگیره شد (قبل وخودگروه ۱۴ الکترون ناپیوندی ندارن به همین دلیل اون صفر در نظر گرفته )
حالا ۱۵ چندتا پیوندی داره ۳تا ویکی ناپیوندی (پس یک هم مشخص شد از کجا اومده)
۱۶ هم دوتا پیوندی ودو تا ناپیوندی( پس دوهم مشخص شد از کجا اومده)
۱۷ یکی پیوندی و سه تا ناپیوندی(پس سه هم مشخص شد از کجا اومده)
طبق توضیحات دوستمون برای ساختارهای که برانگیخته میشن با دقت کنیم شاید با ای فرمول جواب نده (که مثاله شم زد)دست گُلت درد نکنه