طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
-
ریحانه راد سلام . خوبی ؟ یکی از عکسارو تو یک تیکت اپلود کن . بعدش تو همون تیکت میتونی بازم پیام بدی . بقیه عکسارو هم یکی یکی اپلود کن
Sina massahzadeh تیکت جدیدی نیاز نیست برای بقیه عکسا بزنی تو همون تیکت اول که یک عکس اپلود کردی میتونی چند بار بفرستی
-
Hhh Hh ممنون ،تشکر
-
Hhh Hh ممنون ،تشکر
حسین شاکری
خواهش میکنم -
جواب طرح پرچم برا کسی نیومد؟
Nili Hoseini برای مناومد و فعال کردم
-
ببخشید دوستان
از کجا باید درس فیزیکو فعال کنیم؟
برای من فعال نشده -
Nili Hoseini برای مناومد و فعال کردم
نازنین ابطحی تو دیروز مدارک فرستادی؟
-
ببخشید دوستان
برای من فعال نشدهنازنین ابطحی سلام باید کد دبیر مورد نظرت رو به یه شماره بفرستی تا فعال بشه
دانش-آموزان-آلاء
@همیار
@M-an -
ببخشید دوستان
برای من فعال نشدهنازنین ابطحی با سلام
برای دریافت فیزیک کنکور آقای طلوعی عدد ۱۰۰۵
برای دریافت فیزیک کنکور آقای کازرانیان عدد ۱۰۰۶را با پیامک به شماره ی ۰۲۱۶۲۰۱۳ ارسال کنید
-
پریسیما پناهی
سلام
ببخشید یعنی این هزینه ای که پرداخت میکنیم برای تابستونه و بعدش باز باید ثبت نام کنیم؟؟؟؟نازنین ابطحی در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
پریسیما پناهی
سلام
ببخشید یعنی این هزینه ای که پرداخت میکنیم برای تابستونه و بعدش باز باید ثبت نام کنیم؟؟؟؟نه عزیزم یک بار ثبت نام میکنیم و یک بار تا آخر هزینه پرداخت میکنیم
فک کنم منظور من رو تو اون پست نفهمیدین منظورم این بود اگه بهمون برنامه ای برای دیدن و خوندن ویدئو های آموزشی ندن باید خودمون مشاوربرنامه ریز بگیرم
که دوستان گفتن حتما دوباره از مهر برنامه میدن -
پریسیما پناهی
طبق برنامه ای که داریم. تا ۱۶ شهریور برنامست بعدش طبق حرفی که در فیلم مشاوره ای گفتن باید استراحت کنیم(البته اگه به برنامه نرسیدیم این چند روز رو میتونیم به عنوان جبرانی قرار بدیم)از مهر ی برنامه دیگه بهمون میدن(البته طبق گفتشون دو برنامست. یکیش برای فارغالتحصیلان که مدرسه نمرن و کل روزشون سفیده و یکی دیگش برای اوناییه که مدرسه میرن و قسمتی از روز رو در مدرسه میگزرونن)
Hhh Hh یعنی صبح رو حساب نمیکنن؟
-
Hhh Hh یعنی صبح رو حساب نمیکنن؟
مصطفي عباسیان
از برنامه مهر اطلاع دقیقی ندارم -
نازنین ابطحی تو دیروز مدارک فرستادی؟
Nili Hoseini من ۲۷ فرستادم
دیروز واسم لینک اومد امروز فعال کردم -
Nili Hoseini من ۲۷ فرستادم
دیروز واسم لینک اومد امروز فعال کردمنازنین ابطحی من براشون پست کردم و امروز به دستشون رسیده
چقدر طول میکشه برام فعال بشه؟ -
Nili Hoseini نه منم یکشنبه فرستادم ولی جوابش نیومده خیلی استرس دارم تایید نشه
-
سلام خدمت شما عزیزان من الا رو واسه اداره توضیح دادم نمدونم چرا گفتند دزدی هست و کلاه برداری شاید از بس که شما خوبین الاي گل... گفتم رایگان خدمت میکنید... گفتند که دروغه... گفتم هدفتون دانش آموزه گفتند اون شما رو پول میبینه هرچی گفتم یه چی گفتن... ولی پای شما ایستادم و عقب نکشیدم آخر اون برگه اشتغال ب تحصیل رو بعد از یک هفته گرفتم... نمدونم چقدر این موسسات پولی ضمینه رو سیاه کردن که شما الایی که مثله خورشیده رو نمیبینید... امیدوارم الا ما رو ببینه... ممنونم از شما الایی های عزیز
-
تیکتی که من فرستادم برای عکس مدارک
از ظهر تا الان زده در حال برسی -
از ظهر تا الان زده در حال برسیNili Hoseini
️
جالب بود
ان شاءالله تایید بشه -
نازنین ابطحی من براشون پست کردم و امروز به دستشون رسیده
چقدر طول میکشه برام فعال بشه؟ریحانه باقری واسه من یه روز بعدش تایید شدبستگی داره کی بررسی کنن
-
از ظهر تا الان زده در حال برسیNili Hoseini دقیقا برای منم از ظهر زده در حال بررسی خدا کنه تایید کنند
-
Nili Hoseini دقیقا برای منم از ظهر زده در حال بررسی خدا کنه تایید کنند