ریاضی سطح پیشرفته
-
سلام دوستان بنظر شما برای ریاضی سطح پیشرفته یعنی مثل مال کنکور و امتحانات همچون تیزهوشان و اینها چه کار هایی رو انجام بدم چه کتابی بخرم یا چه ویدیو هایی رو نگاه کنم و چه فعالیت هایی انجام بدم تا در اون ها تقریبا مسلط بشم چون کلا ریاضی کتاب خیلی نسبتا سطحش با تیزهوشان و این ها فرق داره
-
ریاضیات پیشرفته؟
اینو خوندم فکر کردم منظورت ریاضیاته در حد PhD و دانشگاهی هست نه همین ریاضیات کوچولو موچولو ما دبیرستانی ها
و اینکه هیچ راهی نداره جز تست. اول باید یه درسنامه خوب رو بخونی بعدش فقط تست
-
ریاضیات پیشرفته؟
اینو خوندم فکر کردم منظورت ریاضیاته در حد PhD و دانشگاهی هست نه همین ریاضیات کوچولو موچولو ما دبیرستانی ها
و اینکه هیچ راهی نداره جز تست. اول باید یه درسنامه خوب رو بخونی بعدش فقط تست
amirmohammad shakeri سلام، سنش نوشته 14
کلاس هشتم نهم باید باشه بنظرم... فکر کنم منظورش این بود ک چی بخونه و چیکار کنه ک پایه ریاضیاتش قوی بشه
Arian Khademi ، بچه ها اینجوری رو تگ کن تا پیامت رو ببینن: دانش-آموزان-آلاء
-
سلام نردبام جامع خیلی سبز سطحش بالاست نسبتا
-
سلام دوستان بنظر شما برای ریاضی سطح پیشرفته یعنی مثل مال کنکور و امتحانات همچون تیزهوشان و اینها چه کار هایی رو انجام بدم چه کتابی بخرم یا چه ویدیو هایی رو نگاه کنم و چه فعالیت هایی انجام بدم تا در اون ها تقریبا مسلط بشم چون کلا ریاضی کتاب خیلی نسبتا سطحش با تیزهوشان و این ها فرق داره
Arian Khademi در ریاضی سطح پیشرفته گفته است:
سلام دوستان بنظر شما برای ریاضی سطح بالا یعنی مثل مال کنکور و امتحانات مثل تیزهوشان و اینها چه کار هایی رو انجام بدم چه کتابی بخرم یا چه ویدیو هایی رو نگاه کنم و چه فعالیت هایی انجام بدم تا در اون ها تقریبا مسلط بشم چون کلا ریاضی کتاب خیلی نسبتا سطحش با تیزهوشان و این ها فرق داره
-
کلاس چندمی اصن؟
-
Arian Khademi
سلام
زمان ما کتابای مبتکران غوغا بود
بهتره بازم از دوستات بپرسی که چه کتابایی استفاده کنی
برای تسلط هم تمرینای کتابتو مو به مو بخون و یاد بگیر
بعد برو سراغ کتابای تست
پیش به سوی پیروزیت دوست جوونتر ما🥳🥳 -
Arian Khademi
درود
به نظر من میتونید از فیلمهای آقای ثابتی استفاده کنید واقعا عالی درس میدن و سطحتون رو به اندازه ی کنکور بالا میارن -
amirmohammad shakeri سلام، سنش نوشته 14
کلاس هشتم نهم باید باشه بنظرم... فکر کنم منظورش این بود ک چی بخونه و چیکار کنه ک پایه ریاضیاتش قوی بشه
Arian Khademi ، بچه ها اینجوری رو تگ کن تا پیامت رو ببینن: دانش-آموزان-آلاء
Amirreza Vafaei Moghadam اره انگار تازه می خوان وارد دهم بشن
-
Amirreza Vafaei Moghadam اره انگار تازه می خوان وارد دهم بشن
Ilya Mansouri آره موفق باشن...
🪁