این سوال رو ببینید
fa842efc-12c2-427f-989e-85d36fc4c66e-image.png
0ad5e566-b06f-4c8a-adbb-f7269ec48a29-image.png
اینجا نکته اینه که اگه تابع تو فرم اصلی خودش باشه (سینوس یا کسینوس) باید a رو همیشه مثبت در نظر بگیریم یا تو این شرایط b و a باید با هم هم علامت باشن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
دوره کنکوری آقا ثابتی
-
@نگین-محمدیان
https://uupload.ir/view/20210720_222328_2i9a.amr/
اینم چند تا سوال منهر موقع تونستی اینا جواب بده قربونت -
سلام
بله ریاضیات رو باید مبحثی خوند و هیچ راهی هم نداره. مثل ادبیات هست که باید مبحثی خونده بشه
-
-
amirmohammad shakeri
بله ممنونم
شما از ویدئو استفاده می کنید؟اگر بله میشه توضیح بدید نحوه استفاده تون چطوریه؟ ممنون -
amirmohammad shakerireplied to Succinate on آخرین ویرایش توسط amirmohammad shakeri انجام شده
@sania-andiravan
من که راه ابریشمی هستم و رشته ریاضی
ولی نحوه کارم با ویدیو ها اینجوریه
اول از همه سرعت x2 بلا استثنا
حین ویدیو اگر استاد راه حل جدیدی که مهم باشه / نکته مهم / ... همون موقع وارد جزوه میکنم
حین ویدیو های تدریس اگر سوالی حل بشه و حین تست های اموزشی اول خودم سوالو حل میکنم بعد کامل راه حل رو کامل می بینم
وقتی درسنامه کلا تموم میشه ، میرم سراغ تست های تسلط. فقط سوالایی که شک دارم ، راه حل خودم خیلی غیر منطقی طولانی بوده یا هرچیزی که به نظرم منطقی نبوده ، راه حل اینارو فقط میبینم
کنار سوال های غلط هم که تذکر ریز برای خودم مینویسم که دفعه بعدی که میخوام اون تست رو حل کنم اون نکته رو ببینم یادم باشه
-
@sania-andiravan
درمورد تفتان ریاضی بنظرم اگر بتونید در همین تابستان ازش استفاده کنید خیلی عالیه میشه
چون مباحث دهم و یازدهم رو با تست جمع بندی میشه براتون
درمورد ترتیب جلسات دوره استاد ثابتی، اول از معادلات/نامعادلات شروع کنید
اون مباحثی که در دوره گفته نشده یا فقط ازش تست حل شده رو با کتاب کار پیش ببرید و بعد تست های استاد رو ببینید
درمورد خوندن زبان هم بنظرم فعلا تایم تابستان رو بیشتر اختصاص بدید به قوی کردن پایه تون در دروس اختصاصی -
amirmohammad shakeri
آها که اینطور
و اینکه شما طبق ویدئو پیش میرید یا آزمون؟؟ -
@hamed-shakouri
دقیقا چون یادمه یه درس تابع اینا بود همین یازدهم به تعیین علامت اینا نیاز شد
تفتان رو آخر شهریور یا مهر ماه ببینم خوبه؟ وقتی که کلا پایه دهم و یازدهم تموم شد...
درسته خودمم گفتم بیخی زبانالبته خب کلاس زبان می رفتم زبان دوازدهم شاید خیلی کار نبره... -
@sania-andiravan
بنظرم چند ساعت وقت بذار چند جلسه از دوره تفتان آقای محب رو ببین
اگر دیدی خوب باهاشون ارتباط میگیری، تا قبل از آغاز سال تحصیلی جدید تمومش کنی خیلی خوب میشه
اگر هم نتونستی با تدریسشون پیش بری، قبلش باید خودت بخونی (با فیلمای استاد ثابتی یا کتاب کار) و بعد مراجعه کنی به تست های تفتان -
@sania-andiravan
سلام خسته نباشید
اول اینکه قبل از دیدن ویدئو ها چندتا نکته رو باید رعایت کنی:
۱.اینکه فقط به فیلم دیدن قناعت نکنی و هر مبحثی که خوندی اول تست های آموزشی ازش بزنی
۲.تست های آموزشی رو دونه دونه بزن که از آسون به سخت باشه
۳.بعد از آموزشی روزهای بعد پوششی و درآخر سنجشی بزن
نظر من اینه که چون ریاضی رو وقتی نمیفهمی میخوای کلا بیخیال شی و بری سراغ بقیه درس ها با بودجه بندی آزمون پیش بری شاید بهتر باشه
اما خب مثلا اگه آزمون قسمتی از مثلثات قراره بیاد سعی کن کل مثلثات رو بخونی.