مني که دیر به راه ابریشم اضافه شدم چه کنم؟؟؟
-
سلام آقا من حدود 5 تا 6 روزی هست که از برنامه راه ابریشم عقبم... و تازه وارد شدم به نظر شما چه کار کنم؟
-
مگه از شنبه شروع نشده برنامه چرا پنج شیش روز. من از امروز شروع کردم. طی جبرانی هایی که آخر هر هفته جمعه ها داده شده اگر از همین فردا از اول شروع میکنی می رسونی نگران نباش
-
سلام آقا من حدود 5 تا 6 روزی هست که از برنامه راه ابریشم عقبم... و تازه وارد شدم به نظر شما چه کار کنم؟
علی قربان زاده
سلام
این سوال را یکی از بچه ها درپیج الا پرسیده بود که گفته بودند باتوجه به اینکه در برنانه جمعه ها کاملا جبرانیه و از طرفی دو هفته از اخر تابستان فرصت اضافه هست میتونید جبران کنید
و اگر خیلی عقب باشید بهترین راه استفاده از چاپار های هر فرسنگه -
علی قربان زاده
سلام
علی آقا نگران نباش ببین زیست رو فقط جزوه فصل ۱ رو خودت بخون پیله هم یه نگاه بنداز اما اکثرش تکراریه
بقیه درس ها هم پیله رو هم سریع ببین چیزای پایه ای رو میگن که تقریباً خیلیاش رو بلدین
موفق باشید -
ممنونم از پاسخ گویی شما... ببخشید برادرا یه سوال دیگه هم هست آرم اونم اینه که الان جمعه کانون هم دهم آزمون میگیره هم یازدهم ولی برنامه فقط روی دهم هست به نظرتون چه کنیم؟؟
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد