مشاور
-
سلام دوستان شبتون بخیر
من خیلی خیلی تحقیق کردم تا آخرش یه مشاور گرفتم یکی دو ماه گذشت که یه دوره ی مشاوره از طرف تیم مشاوره مون خریدم و یکی دو هفته خودم برنامه ریزی کردم ولی حالا خسته شدم از برنامه نوشتن و اصلا حوصله شو ندارم بنظرتون به همون طرح مشاوره قبلی که داشتم برگردم؟! -
سلام دوستان شبتون بخیر
من خیلی خیلی تحقیق کردم تا آخرش یه مشاور گرفتم یکی دو ماه گذشت که یه دوره ی مشاوره از طرف تیم مشاوره مون خریدم و یکی دو هفته خودم برنامه ریزی کردم ولی حالا خسته شدم از برنامه نوشتن و اصلا حوصله شو ندارم بنظرتون به همون طرح مشاوره قبلی که داشتم برگردم؟! -
سلام دوستان شبتون بخیر
من خیلی خیلی تحقیق کردم تا آخرش یه مشاور گرفتم یکی دو ماه گذشت که یه دوره ی مشاوره از طرف تیم مشاوره مون خریدم و یکی دو هفته خودم برنامه ریزی کردم ولی حالا خسته شدم از برنامه نوشتن و اصلا حوصله شو ندارم بنظرتون به همون طرح مشاوره قبلی که داشتم برگردم؟!Tara Mm اگه با راه ابریشم پیش میرید،اینکه مشاور بگیرید بده...
چون ۹۹ درصد مشاورا به دلیل عدم شناخت،کاملا با راه ابریشم مخالفن.ولی اگه نمیتونی برنامه هات رو اجرایی کنی و برات نتیجه ندادن،طبیعتن نیاز میشه به مشاور -
سلام دوستان شبتون بخیر
من خیلی خیلی تحقیق کردم تا آخرش یه مشاور گرفتم یکی دو ماه گذشت که یه دوره ی مشاوره از طرف تیم مشاوره مون خریدم و یکی دو هفته خودم برنامه ریزی کردم ولی حالا خسته شدم از برنامه نوشتن و اصلا حوصله شو ندارم بنظرتون به همون طرح مشاوره قبلی که داشتم برگردم؟!Tara Mm
سلام مهم ترین اصل برنامه اجراشه و مسلما هیچکس به اندازه خودت نمیتونه بر اساس تواناییت برنامه بچینه شما اول باید ببینی توی اجرای برنامه به مشکل خوردی یا برنامه ریزی
اصلی ترین کمک مشاور هم چک کردن انجام برنامه است که شما میتونی از اعضای خانواده برای این چک برنامه کمک بگیری.
بازهم بستگی به خود شما داره🍀 -
سلام دوستان شبتون بخیر
من خیلی خیلی تحقیق کردم تا آخرش یه مشاور گرفتم یکی دو ماه گذشت که یه دوره ی مشاوره از طرف تیم مشاوره مون خریدم و یکی دو هفته خودم برنامه ریزی کردم ولی حالا خسته شدم از برنامه نوشتن و اصلا حوصله شو ندارم بنظرتون به همون طرح مشاوره قبلی که داشتم برگردم؟!