تست زیست
-
Nazanin Nobakht
سلام
دوستان قاتی بودنش رو ول کنید اصلاً تستاش آپدیت نیستن.
Arshia Yazdian
@M-anMohammad Hossein Kazemi تا تست ۶۵ که من نگاه کردم فقط ۶ تاشو تا اونجایی که درس داده شده میتونیم حل کنیم علاوه بر نکته های حذف شده ها
-
طبق برنامه تا دیروز باید تا پایان گفتار 2 فصل1 زیست رو میدیدیم الان یه گفتار باقی مونده ولی برنامه رفته سراغ حل تست
Mohammad Lotfi 0 فک کنم طبق همون کتاب قدیمی گفتن آخه اونا ۲ تا فصل دارن
-
طبق برنامه تا دیروز باید تا پایان گفتار 2 فصل1 زیست رو میدیدیم الان یه گفتار باقی مونده ولی برنامه رفته سراغ حل تست
Mohammad Lotfi 0 من جاشو تو برنامه عوض کردم اول گفتار سومم میبینم بعدش میرم تست چونکه اصلا اینجوری به درد نمیخوره چون تستی نیست ۳ تا دیگه مونده تا فصل اول تموم شه دوتاش یعنی ۴ و ۵ رو بزار واسه انروز ۶ رو هم فردا ببین و یه ۷۵ دقیقه هم میمونه واسع تست توی پنج شنه جمعه که هیچ میری شنبه هن دو جلسه تست داره اونجام تستارو بزن فعلا بنظرم این بهترین کاره
-
الان با این مشکل باید چکار کنیم ؟؟
مسئولین رسیدگی کنن -
مسئولین رسیدگی کننZahra Rashidi 1 میگم که بهترین کار اینه جا به جاشون کنی همون اندازه وقت داره
-
مسئولین رسیدگی کنن -
مسئولین رسیدگی کننZahra Rashidi 1 امروز زیست هارو بکن جلسه ۴ و ۵
فردا رو بزار ۶ و حل تست
جمعه هم هیچ
شنبه هم حل تست
یه شنبه هم حل تست
دوشتبه هم فرسنگ ۱ جلسه شش جاش حل تست بزار بقیش دیگه خودش ادامه فصل دو هه شروع میشه -
Zahra Rashidi 1 میگم که بهترین کار اینه جا به جاشون کنی همون اندازه وقت داره
مرضیه ابویی
عزیزم یکم پیچیده شده راهنماییت که پایین کامل نوشتی ممنون میشم برام واضح تر بگی ممنون از لطفت -
Zahra Rashidi 1 امروز زیست هارو بکن جلسه ۴ و ۵
فردا رو بزار ۶ و حل تست
جمعه هم هیچ
شنبه هم حل تست
یه شنبه هم حل تست
دوشتبه هم فرسنگ ۱ جلسه شش جاش حل تست بزار بقیش دیگه خودش ادامه فصل دو هه شروع میشهمرضیه ابویی
خیلی ممنون خانمی -
-
مرضیه ابویی
عزیزم یکم پیچیده شده راهنماییت که پایین کامل نوشتی ممنون میشم برام واضح تر بگی ممنون از لطفتZahra Rashidi 1 امروز چهارشنبه
🟣۷۵ دقیقه اول زیست️فرسنگ ۱ جلسه ۴
🟣۷۵ دقیقه دوم زیست️فرسنگ ۱ جلسه ۵
پنج شنبه
🟢۷۵ دقیقه اول زیست️فرسنگ ۱ جلسه ۶
🟢۷۵ دقیقه دوم زیست️حل تست فصل ۱
شنبه
🟡۷۵ دقیقه اول زیست️ حل تست فصل ۱
🟡۷۵ دقیقه دوم زیست️ حل تست فصل ۱
یک شنبه
۷۵ دقیقه اول زیست
️حل تست فصل ۱
۷۵ دقیقه دوم زیست
️حل تست فصل ۱
دوشنبه
🟠۷۵ دقیقه اول زیست️حل تست فصل ۱
🟠۷۵ دقیقه دوم زیست️فرسنگ ۱ جلسه ۷
و ادامه هم طبق برنامه -
مرضیه ابویی
خیلی ممنون خانمیZahra Rashidi 1 دیگه تمیز نوشتم امیدوارم بفهمی
فقط جابه جا کردم از زمان تست ها و اینا کم نشده ۶ تا ۷۵ تا تست بوده هست و ۳ جلسه هم ۳ تا ۷۵ تا بوده که هستش
-
Ali Alii دوست عزیز
من فصل یک رو کامل دیدم
این فصل تا انواع بافت هست .
این مشکل قاطی بودن تست ها رو حل نمی کنه
تنها را حل اینه که فصل دوم دهم گوارش رو شروع کنیم بعد بریم سراغ تستها
تازه اینجوری باید تست های دوازدهم فصل 1 رو جدا کنیم
اگه تست ها دسته بندی فصلی بشه بهتره -
Zahra Rashidi 1 امروز چهارشنبه
🟣۷۵ دقیقه اول زیست️فرسنگ ۱ جلسه ۴
🟣۷۵ دقیقه دوم زیست️فرسنگ ۱ جلسه ۵
پنج شنبه
🟢۷۵ دقیقه اول زیست️فرسنگ ۱ جلسه ۶
🟢۷۵ دقیقه دوم زیست️حل تست فصل ۱
شنبه
🟡۷۵ دقیقه اول زیست️ حل تست فصل ۱
🟡۷۵ دقیقه دوم زیست️ حل تست فصل ۱
یک شنبه
۷۵ دقیقه اول زیست
️حل تست فصل ۱
۷۵ دقیقه دوم زیست
️حل تست فصل ۱
دوشنبه
🟠۷۵ دقیقه اول زیست️حل تست فصل ۱
🟠۷۵ دقیقه دوم زیست️فرسنگ ۱ جلسه ۷
و ادامه هم طبق برنامهمرضیه ابویی
بسیار کامل جامع دقیققق نوشتی مرسی دمت گرم -
اینجوری که نمیشه
اگه تو برنامه زدن حل تست فصل اول باید فایلش رو هم قراربدن -
دوستان شما به غیر از زمانی که در برنامه هفتگی گذاشته و فیلماش و آموزشش که ببینیم یاد بگیریم هست چه زمانیو تایمی برای دوره کردن میذارید چون تقریبا تایم روزمون با برنامه پر کی برسیم دوره کنیم نظراتتونو بگین ممنون میشم ؟
-
دوستان شما به غیر از زمانی که در برنامه هفتگی گذاشته و فیلماش و آموزشش که ببینیم یاد بگیریم هست چه زمانیو تایمی برای دوره کردن میذارید چون تقریبا تایم روزمون با برنامه پر کی برسیم دوره کنیم نظراتتونو بگین ممنون میشم ؟
Zahra Rashidi 1 من بیشتر فیلم هارو دو دفعه میبینم آخرم مثلا وقت اضافه بیارم از اول جزوه هه یه دفعه دیگه میخونم
-
Zahra Rashidi 1 من بیشتر فیلم هارو دو دفعه میبینم آخرم مثلا وقت اضافه بیارم از اول جزوه هه یه دفعه دیگه میخونم
مرضیه ابویی در ظاهر شاید خوب نیاد ولی باور کن دیگه واو به واوشو حفظ میشی لااقل من اینطوریم چون اولمفهمومو کامل میگیری بعد که هی هی اینجوری میخونی دیگه آسون میشه
-
اکبر سیفی ببین الان دهم داره بسته میشه پیوا کردن تست های فصل اولم آنچنان مشکل نیس پس تو میتونی پیدا کنی اگه هم واسه فیلما مشکل داری اگه دقت کنی کنارش مثلا زده لیست پخش سوال فلان رو اون بزنی میاره دیگه این واسه اینکه کلشو نبیبنی
-
مرضیه ابویی
بسیار کامل جامع دقیققق نوشتی مرسی دمت گرمZahra Rashidi 1 خواهش میکنم