دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
گردش خون در کلیه ها
-
سلام وقت همگی بخیر
یه سوال دارم ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
انشعابات سرخرگ آئورت برای خون رسانی (دادن مواد غذایی و اکسیژن و گرفتن مواد دفعی ) به اندام ها میرن که یکی از این انشعابات هم به کلیه میره و این انشعاب وقتی به کلیه میره در نفرون ها تصفیه میشه .خوب این انشعاب سرخرگ آئورت مگه دارای مواد غذایی واکسیژن نیست!!! پس چرا تصفیه میشه ، فعلا که تبادلی انجام نداده؟؟؟؟
@همیار
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@تجربیا -
nazanin.mirzai در گردش خون در کلیه ها گفته است:
سلام وقت همگی بخیر
یه سوال دارم ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
انشعابات سرخرگ آئورت برای خون رسانی (دادن مواد غذایی و اکسیژن و گرفتن مواد دفعی ) به اندام ها میرن که یکی از این انشعابات هم به کلیه میره و این انشعاب وقتی به کلیه میره در نفرون ها تصفیه میشه .خوب این انشعاب سرخرگ آئورت مگه دارای مواد غذایی واکسیژن نیست!!! پس چرا تصفیه میشه ، فعلا که تبادلی انجام نداده؟؟؟؟
@همیار
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@تجربیاسلام.
من فکر میکنم به خاطر خون رسانی کبد باشه -
کبد دو تا گردش خون داره. یکی گردش خون طحالی احشایی هستش که مشخصه ش ورود رگ باب به کبده. این رگ، خون پر غذا اما کم اکسیژنی که از اندام های شکم مثل روده، طحال، معده، کولون گرفته شده رو وارد کبد میکنه. این خون، غذای مصرفی و ذخیره ای کبد رو فراهم میکنه
-
نیک آیین سعادت پور در گردش خون در کلیه ها گفته است:
کبد دو تا گردش خون داره. یکی گردش خون طحالی احشایی هستش که مشخصه ش ورود رگ باب به کبده. این رگ، خون پر غذا اما کم اکسیژنی که از اندام های شکم مثل روده، طحال، معده، کولون گرفته شده رو وارد کبد میکنه. این خون، غذای مصرفی و ذخیره ای کبد رو فراهم میکنه
حالا این خون در کبد، مواد سمی رو میگیره، و وارد بزرگ سیاهرگ زیرین میشه. اینجا خون، هم غذا داره، هم مواد سمی داره هم اکسیژن ش پایینه.
وارد سمت راست قلب میشه تا بعد تبادل اکسیژن در ریه انجام بده، بعد که دوباره به قلب برگشت، خون روشنی داریم با غذا و اکسیژن بالا اما همچنان سموم کبد رو داره -
نیک آیین سعادت پور در گردش خون در کلیه ها گفته است:
اون یکی گردش خون کبد، انشعابی از ائورت نزولیه برای تبادل گاز ها
-
نیک آیین سعادت پور خب تا اینجا گفتید که سیاهرگ باب کبد که پر از مواد غذایی بالا هست وارد کبد میشه دراونجا هم یه سری موادغذایی ذخیره میشن و هم کبد از اونها استفاده میکنه و مواد دفعی کبد رو با خودش میبره.. بعد از اینکه سیاهرگ فوق کبدی از کبد خارج میشه چطور بازم درصد موادغذایی بالایی داره ،مقداریش رو که کبد استفاده کرده و مقداریش هم که ذخیره شده؟؟
-
nazanin.mirzai
کبد اندام بزرگی نیست که ۱) سلول های زیادی داشته باشه که انرژی زیادی بخوان و ۲) قرار باشه جایگاه زیاد و بزرگی برای ذخیره مواد داشته باشه. مطمئن نیستم ولی فک کنم کل حجمی که کبد میگیره از نصف حجم درون معده هم کمتر باشه. درنتیجه بیش از ۵۰٪ غذایی که به کبد میرسه باید ازش رد بشه ... (برسه به گردش خون عمومی بدن و بعدش هم دیگر اندام ها ...) -
@amin-forouzan در گردش خون در کلیه ها گفته است:
nazanin.mirzai
کبد اندام بزرگی نیست که ۱) سلول های زیادی داشته باشه که انرژی زیادی بخوان و ۲) قرار باشه جایگاه زیاد و بزرگی برای ذخیره مواد داشته باشه. مطمئن نیستم ولی فک کنم کل حجمی که کبد میگیره از نصف حجم درون معده هم کمتر باشه. درنتیجه بیش از ۵۰٪ غذایی که به کبد میرسه باید ازش رد بشه ... (برسه به گردش خون عمومی بدن و بعدش هم دیگر اندام ها ...)خب اینی که گفتید کاملا غلطه اتفاقا سلول های کبدی بسیار فعالن. چه در حوزه ذخیره سازی و پلیمریزاسیون، چه در سم زدایی
-
nazanin.mirzai در گردش خون در کلیه ها گفته است:
نیک آیین سعادت پور خب تا اینجا گفتید که سیاهرگ باب کبد که پر از مواد غذایی بالا هست وارد کبد میشه دراونجا هم یه سری موادغذایی ذخیره میشن و هم کبد از اونها استفاده میکنه و مواد دفعی کبد رو با خودش میبره.. بعد از اینکه سیاهرگ فوق کبدی از کبد خارج میشه چطور بازم درصد موادغذایی بالایی داره ،مقداریش رو که کبد استفاده کرده و مقداریش هم که ذخیره شده؟؟
ببین اینجوری نیس که کبد همه مواد رو ذخیره کنه. مازاد بر نیاز سلول های پیکری رو در خودش ذخیره میکنه. این یه مکانیسم خیلی پیچیده س
-
@amin-forouzan در گردش خون در کلیه ها گفته است:
nazanin.mirzai
کبد اندام بزرگی نیست که ۱) سلول های زیادی داشته باشه که انرژی زیادی بخوان و ۲) قرار باشه جایگاه زیاد و بزرگی برای ذخیره مواد داشته باشه. مطمئن نیستم ولی فک کنم کل حجمی که کبد میگیره از نصف حجم درون معده هم کمتر باشه. درنتیجه بیش از ۵۰٪ غذایی که به کبد میرسه باید ازش رد بشه ... (برسه به گردش خون عمومی بدن و بعدش هم دیگر اندام ها ...)ضمن اینکه بزرگ ترین غده بدن، کبده. نزدیک یک کیلو و نیم وزنشه
-
نیک آیین سعادت پور ممنون