فیزیک
-
سلام بچها من پست کنکوریم بنظرتون تدریس اقای کارزانیان برای فیزیک رو ببینم یا استاد یاری؟؟
-
نظر شخصی من رو میخواید با استاد یاری رو هرچه سریع تر شروع کنید. تعداد ویدیو ها به شددددت بالاس و کللللی هم تست هست برای حل کردن + دوازدهم. ولی در ازاش کامل به مفاهیم و تیپ تست ها مسلط میشین و به قدرت میگم درصد بالای 70 میارین
-
نظر شخصی من رو میخواید با استاد یاری رو هرچه سریع تر شروع کنید. تعداد ویدیو ها به شددددت بالاس و کللللی هم تست هست برای حل کردن + دوازدهم. ولی در ازاش کامل به مفاهیم و تیپ تست ها مسلط میشین و به قدرت میگم درصد بالای 70 میارین
amirmohammad shakeri به نظرم ترکیب استاد یاری با استاد طلوعی در راه ابریشم فیزیک ترکیب جالبی باشه
یچیزی تو مایه های ترکیب لذت یادگیری با لذت تست زنی
دانش-آموزان-آلاء مدیر-محصول-ابریشم -
سلام بچها من پست کنکوریم بنظرتون تدریس اقای کارزانیان برای فیزیک رو ببینم یا استاد یاری؟؟
Zeynab Hamdani به نظر من باید ببینی با کدوم استاد ارتباط بیشتری بر قرار میکنی ، واسه این کار هم یکی از مبحثایی که بلدی رو برو از جفت دبیرا ویدیو هاشون رو ببین
مثلا من پارسال واسه یازدهمم اقای یاری رو خیلی باهاش حال میکردم
ولی خب الان که راه ابریشم گرفتم دیگه با آقای طلوعی جلو میرم -
Zeynab Hamdani سلام
فکر کنم ویدیو های استاد یاری خیلی زیاده
اگر میتونید هزینه کنید بنظر من نمونه تدریس استاد طلوعی و استاد کازرانیان رو ببینید و یکی رو انتخاب کنید
اگر نمیتونید هزینه کنید همون استاد یاری رو پیش ببرید ولی طبیعتا وقت بسیار بیشتری ازتون میگیره