میخوام آیلتس بخونم
-
سلام دوستان من میخوام تو این هفته آخر مباحث مهم آیلتس رو بخونم ، حالا ممنون میشم ازز شما هایی که خوندید بهم بگید کدوم قسمت ها مهمتره
️
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@سجاد-ذوالفقاری
وبقیه عزیزان -
سلام دوستان من میخوام تو این هفته آخر مباحث مهم آیلتس رو بخونم ، حالا ممنون میشم ازز شما هایی که خوندید بهم بگید کدوم قسمت ها مهمتره
️
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@سجاد-ذوالفقاری
وبقیه عزیزان@haniehno در میخوام آیلتس بخونم گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
درود
راستش من هنوز به اون سطح نرسیدم و اطلاعاتی ندارم
ببخشید -
@haniehno در میخوام آیلتس بخونم گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
درود
راستش من هنوز به اون سطح نرسیدم و اطلاعاتی ندارم
ببخشید -
️
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@سجاد-ذوالفقاری
وبقیه عزیزان@haniehno سلام، زمان میبره... برای منابع آیلتس میتونی توی یوتیوب پیج « پریا اخواس » رو سرچ کنی اونجا توضیح داده چ منابعی خوبن و مناسبن و کلا باید چیکار کنی و آزمونش چطوریه و این حرف ها... آیلتس رو با کنکور قاطی نکن هر موقع از کنکور فارغ شدی رفتی دانشگاه بهترین زمانه برای اینکه بخونی...
-
- سوالهای آزمون توسط چه کسی طراحی میشود؟
Cambridge Assessment English که متعلق به دانشگاه کمبریج است مسئول طراحی سوالهای آزمون آیلتس در سراسر دنیاست.
-
- آیا برگه های آزمون در ایران تصحیح و نمره داده میشوند ؟
به طور کلی خیر. مهارت های Listening ، Reading ، Writing برای IDP استرالیا ارسال و توسط اگزمینرها در خارج از ایران تصحیح میشوند. تنها مهارت Speaking است که در هر کشور توسط اگزمینرهای همان کشور تصحیح و نمره داده میشود.
-
- آیا در صورت اعتراض، برگه های امتحانی توسط اگزمینرها در ایران بررسی میشود؟
خیر، وقتی اعتراض میدهید (هرمهارتی) برگه و فایل صوتی شخص معترض برای IDP ارسال شده و در خارج از ایران دوباره بررسی میشود. ( بدشانس باشی مث برا من🥲 ازت نمره کمم میکنن چون فایل اسپیکینگ تو رو هم وقتی اعتراض میزنی برا تصحیح مجدد میگیرن و اگر بخوان اختیار دارن که کمم بکنن نمره اونو... نمره بخش های دیگه رو کم نمیکنن اعتراض بزنی اگ صلاح ببینن زیاد میکنن
)
-
-
@haniehno سلام، زمان میبره... برای منابع آیلتس میتونی توی یوتیوب پیج « پریا اخواس » رو سرچ کنی اونجا توضیح داده چ منابعی خوبن و مناسبن و کلا باید چیکار کنی و آزمونش چطوریه و این حرف ها... آیلتس رو با کنکور قاطی نکن هر موقع از کنکور فارغ شدی رفتی دانشگاه بهترین زمانه برای اینکه بخونی...
-
- سوالهای آزمون توسط چه کسی طراحی میشود؟
Cambridge Assessment English که متعلق به دانشگاه کمبریج است مسئول طراحی سوالهای آزمون آیلتس در سراسر دنیاست.
-
- آیا برگه های آزمون در ایران تصحیح و نمره داده میشوند ؟
به طور کلی خیر. مهارت های Listening ، Reading ، Writing برای IDP استرالیا ارسال و توسط اگزمینرها در خارج از ایران تصحیح میشوند. تنها مهارت Speaking است که در هر کشور توسط اگزمینرهای همان کشور تصحیح و نمره داده میشود.
-
- آیا در صورت اعتراض، برگه های امتحانی توسط اگزمینرها در ایران بررسی میشود؟
خیر، وقتی اعتراض میدهید (هرمهارتی) برگه و فایل صوتی شخص معترض برای IDP ارسال شده و در خارج از ایران دوباره بررسی میشود. ( بدشانس باشی مث برا من🥲 ازت نمره کمم میکنن چون فایل اسپیکینگ تو رو هم وقتی اعتراض میزنی برا تصحیح مجدد میگیرن و اگر بخوان اختیار دارن که کمم بکنن نمره اونو... نمره بخش های دیگه رو کم نمیکنن اعتراض بزنی اگ صلاح ببینن زیاد میکنن
)
Amirreza Vafaei Moghadam سلام ممنونم میشه اگه خواستید نمره کل تون رو بگید ، اگه نخواستید هم نگین
-
-
️
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@سجاد-ذوالفقاری
وبقیه عزیزان@haniehno
من که آیلتس ندادم (همین اول بگم که ازم نمره نخواید) ولی می دونم که توی یک هفته یه چیز خیلی مفید هست. اونم بررسی موضوعاتی که معمول طرح میشن. جایی خوندم که:
Education
Environment
Sports
Food
Technology
Society
Work
Family
موضوعات پرتکرار هستن. لیست زیر هم که جزئی تره هست:
Health
Culture
Government
Business & advertising
Travel and transport
Crime and punishment
Buildings
The future
Reading
Art
Hobbies – include music, movies
حالا با اینها توی یک هفته چیکار میشه کرد؟ میتونی از خودت تست اسپیکینگ بگیری و بعد در طول تست متوجه میشی که بعضی از وکب مربوط به فلان موضوع که کاربردی هست رو یادت رفته و میتونی کتاب های وکب موضوعی رو مرور کنی .همچنین بدیهیه که برای رایتینگ توی همه موضوعات بالا به یک سطح قوی نیستی و میشه برای مشکل دار ها در این هفته وقت گذاشت.
واقعاً مباحث مهم (توی هیچ امتحانی) وجود نداره اما مباحث معمول هستند که باید بهشون توجه کرد و اگر در هرکدوم از موضوعات معمول و پرتکرار (لیست بالا) ضعیفتر باشی، قطعاً ارزش داره که این هفته براش وقت بزاری.
-
️
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@سجاد-ذوالفقاری
وبقیه عزیزان -
Amirreza Vafaei Moghadam سلام ممنونم میشه اگه خواستید نمره کل تون رو بگید ، اگه نخواستید هم نگین
@haniehno چشم
- Speaking 7
- Reading 6.5
- Writing 6
- 6 Listening
نمره چهار مهارت 6.25 - Band score (نهایی): 6.5
-
@haniehno
من که آیلتس ندادم (همین اول بگم که ازم نمره نخواید) ولی می دونم که توی یک هفته یه چیز خیلی مفید هست. اونم بررسی موضوعاتی که معمول طرح میشن. جایی خوندم که:
Education
Environment
Sports
Food
Technology
Society
Work
Family
موضوعات پرتکرار هستن. لیست زیر هم که جزئی تره هست:
Health
Culture
Government
Business & advertising
Travel and transport
Crime and punishment
Buildings
The future
Reading
Art
Hobbies – include music, movies
حالا با اینها توی یک هفته چیکار میشه کرد؟ میتونی از خودت تست اسپیکینگ بگیری و بعد در طول تست متوجه میشی که بعضی از وکب مربوط به فلان موضوع که کاربردی هست رو یادت رفته و میتونی کتاب های وکب موضوعی رو مرور کنی .همچنین بدیهیه که برای رایتینگ توی همه موضوعات بالا به یک سطح قوی نیستی و میشه برای مشکل دار ها در این هفته وقت گذاشت.
واقعاً مباحث مهم (توی هیچ امتحانی) وجود نداره اما مباحث معمول هستند که باید بهشون توجه کرد و اگر در هرکدوم از موضوعات معمول و پرتکرار (لیست بالا) ضعیفتر باشی، قطعاً ارزش داره که این هفته براش وقت بزاری.
@amin-forouzan او گاد چی داری میگی تو حاجی
-
@haniehno چشم
- Speaking 7
- Reading 6.5
- Writing 6
- 6 Listening
نمره چهار مهارت 6.25 - Band score (نهایی): 6.5
Amirreza Vafaei Moghadam الان ttc تون رو میگذرونید ؟
آخرین معلم ما ۱۸ سالش بود ، کنکور داشت ولی درسم میداد -
Amirreza Vafaei Moghadam الان ttc تون رو میگذرونید ؟
آخرین معلم ما ۱۸ سالش بود ، کنکور داشت ولی درسم میداد@haniehno سلام، نه من استاد زبان ک نمیخوام بشم... من اگ از خودم بخوام برا اولین بار تو این انجمن بگم 2 تا رتبه مسابقات بین المللی رباتیک دارم ( برنامه نویس هوش مصنوعیم و البته الکترونیک کار هم هستم... چون اصلا تا امروز استادی نداشتم هر کاری ک انجام دادم همه توانایی هام از خودم بود یعنی از 0 تا 100 خودم یاد گرفتم و خودمم انجامشون دادم )... دیدم ک بدون مدرک زبان یه جای کار خیلی برای تحصیلات و درس خوندن همیشه خدا همه جوره لنگ هستش... دو سال وقت گذاشتم گرفتم تا شرایطمو برای تحصیلات مطلوب کنم ( معلم زبان نداشتم کلاسم نرفتم نا امروز... )
-
من شنیدم تافل مهم تره
تافل رو گرفتید؟ -
@dr-aryan عه پس بیاین از همین جمعه شروع کنیم
منم میخوام با چند نفر بخونم اونوقت بهتر یاد میگیریم@haniehno یه برنامه هست تو مایکت و بازار اسمش دهکده زبان هستش... مورد علاقه ترین برنامه ای ک تا امروز از سال 2018 نصب کردم و کلا ازش راضی بودم هستش بهت توصیش میکنم عالیه همه کتابای زبان توش هستش. (کتاب زبان نخر همه کتابا هست اونجا هم خودشون هم ویس هاشون...)
برای شروع اگر زبان دبیرستانت قوی هستش از لحاظ لغوی و از لحاظ گرامری، میتونی از آموزش های Effortless English استفاده کنی ک همونجا هستش... پادکست ها و در کل چیزای زیادی هستش... سطح واقعی خودتو نگاه کن تصمیم بگیر از کدوم کتابا و از کجا شروع کنی🪁
-
@haniehno سلام، نه من استاد زبان ک نمیخوام بشم... من اگ از خودم بخوام برا اولین بار تو این انجمن بگم 2 تا رتبه مسابقات بین المللی رباتیک دارم ( برنامه نویس هوش مصنوعیم و البته الکترونیک کار هم هستم... چون اصلا تا امروز استادی نداشتم هر کاری ک انجام دادم همه توانایی هام از خودم بود یعنی از 0 تا 100 خودم یاد گرفتم و خودمم انجامشون دادم )... دیدم ک بدون مدرک زبان یه جای کار خیلی برای تحصیلات و درس خوندن همیشه خدا همه جوره لنگ هستش... دو سال وقت گذاشتم گرفتم تا شرایطمو برای تحصیلات مطلوب کنم ( معلم زبان نداشتم کلاسم نرفتم نا امروز... )
Amirreza Vafaei Moghadam آفرین
الان کلاس چند هستین ؟
وقتی آیلتس خوندیم فقط رو زبان فوکوس داشتید یا بقیه درس هاروهم در حد عالی میخوندین ؟ -
@haniehno یه برنامه هست تو مایکت و بازار اسمش دهکده زبان هستش... مورد علاقه ترین برنامه ای ک تا امروز از سال 2018 نصب کردم و کلا ازش راضی بودم هستش بهت توصیش میکنم عالیه همه کتابای زبان توش هستش. (کتاب زبان نخر همه کتابا هست اونجا هم خودشون هم ویس هاشون...)
برای شروع اگر زبان دبیرستانت قوی هستش از لحاظ لغوی و از لحاظ گرامری، میتونی از آموزش های Effortless English استفاده کنی ک همونجا هستش... پادکست ها و در کل چیزای زیادی هستش... سطح واقعی خودتو نگاه کن تصمیم بگیر از کدوم کتابا و از کجا شروع کنی🪁
Amirreza Vafaei Moghadam خیلی ممنون
کتاب دارم
همه شو تکمیل دارم -
Amirreza Vafaei Moghadam آفرین
الان کلاس چند هستین ؟
وقتی آیلتس خوندیم فقط رو زبان فوکوس داشتید یا بقیه درس هاروهم در حد عالی میخوندین ؟@haniehno من رشتم ریاضیه... مثل خودتون منتظر جواب کنکورم... البته چون میدونم جایی ک دوست دارم قبول نمیشم و رتبه لازم رو ندارم (روز کنکور خیلی بهم بد گذشت، مریض بودم)، تصمیم گرفتم ک امسالو هم پشت کنکور بمونم... ن درسام ضعیف نشدش... آخه از وقتی کرونا اومد هر چی مسابقات بین المللی و رقابت بود ک کنسل شدش زمان های خالیم بیشتر بود دور برنامه نویسی مجبور شدم یه مدت خط بکشم و ازش فاصله گرفتم برای درس و کنکور...
-
@haniehno هیچ فرقی نداره... نمراتشون معادل سازی میشه... فقط شیوه برگزاری فرق داره تافل یک آزمون تستی هستش...
-
@dr-aryan عه پس بیاین از همین جمعه شروع کنیم
منم میخوام با چند نفر بخونم اونوقت بهتر یاد میگیریم