تست زنی
-
سلام دوستان آلایی
سوالی راجب تست زنی دارم
به نظر شما چند روز بعد از خواندن درسنامه تست بزنم؟؟
مثلا فصل ۲ زیست دهم، رو پس از خواندن کامل تست هایش رو کامل بزنم؟ یا مثلا تقسیم بندی کنم و طی یکی دو ماه کل اون تست ها رو بزنم؟
بعد از اینکه تست هاش کاملا تمام شد یه کتاب تست دیگه بخریم یا اگه وقت کردیم دو باره همون تست ها رو بزنیم؟؟
تجربیا
ریاضیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@راه-ابریشمی-ها-تجربی -
سلام دوستان آلایی
سوالی راجب تست زنی دارم
مثلا فصل ۲ زیست دهم، رو پس از خواندن کامل تست هایش رو کامل بزنم؟ یا مثلا تقسیم بندی کنم و طی یکی دو ماه کل اون تست ها رو بزنم؟
بعد از اینکه تست هاش کاملا تمام شد یه کتاب تست دیگه بخریم یا اگه وقت کردیم دو باره همون تست ها رو بزنیم؟؟
تجربیا
ریاضیا
@راه-ابریشمی-ها-تجربیAmin Rostami 0
اختصاصی:یک الی دور روز
عمومی:فردای روز مطالعه -
سلام دوستان آلایی
سوالی راجب تست زنی دارم
تجربیا
ریاضیا
@راه-ابریشمی-ها-تجربیAmin Rostami 0
و اینکه بنظر من تستای کتابها رو مرحله ای بزنید
یک بار بزنید و سوال های چالشیتون یا اونهایی که بلد نبودید رو علامت دار کنید
دور دوم تست زنی اون علامت دار هاتون رو مرور کنید و دوباره حل کنید
دور سوم تایم بگیرید و هر دو دسته رو بزنید
این روش خود منه برای تست زنی و تثبیت هم میشه -
سلام دوست عزیز
اولش اینو بگم سعی کن روش ات را شخصی سازی کنی و روشی که بهت جواب میده را انجام بدی
یکی از روش هایی که به نظرم خوبه و روی من جواب داد :
تست ها را تقسیم بندی کن به صورت 4k یا 3k بزن
اگر با راه ابریشم جلو میری که خود آلا همه چی رو در نظر گرفته کامل (اموزشی و تسلط)
اگر هم از کتاب خواستی میزنین مثلا امروز که درس را خواندین یا فرداش (بستگی به خودتون داره که چقدر از حافظه کوتاه مدت اتون استفاده میکنین) تست های 4k رو بزنین
1-2 روز بعد 4k+1
4-7 روز بعد 4k+2
دو سه هفته بعد هم 4k+3
میتونین بازه ها را کمتر هم کنین و هروقت هم آزمون دوباره رسید به اون مبحث تست های علامت دارتون را بزنین
مهم اینه که شما تست ها را با فاصله بزنین ی روزه همه تست ها را نزنی حس سوپر من بودن دست بده بهت (اگر این کار رو کنی رسما تست ها را سوزوندی) بعد ی ماه بعد هیچی یادت نباشه (مخصوصا توی شیمی و زیست)
پیشنهاد میکنم در کنارش از جعبه لایتنر هم استفاده کنین واقعا معجزه میکنه
همیشه شاد و خوشبخت باشی -
سلام دوست عزیز
اولش اینو بگم سعی کن روش ات را شخصی سازی کنی و روشی که بهت جواب میده را انجام بدی
یکی از روش هایی که به نظرم خوبه و روی من جواب داد :
تست ها را تقسیم بندی کن به صورت 4k یا 3k بزن
اگر با راه ابریشم جلو میری که خود آلا همه چی رو در نظر گرفته کامل (اموزشی و تسلط)
اگر هم از کتاب خواستی میزنین مثلا امروز که درس را خواندین یا فرداش (بستگی به خودتون داره که چقدر از حافظه کوتاه مدت اتون استفاده میکنین) تست های 4k رو بزنین
1-2 روز بعد 4k+1
4-7 روز بعد 4k+2
دو سه هفته بعد هم 4k+3
میتونین بازه ها را کمتر هم کنین و هروقت هم آزمون دوباره رسید به اون مبحث تست های علامت دارتون را بزنین
مهم اینه که شما تست ها را با فاصله بزنین ی روزه همه تست ها را نزنی حس سوپر من بودن دست بده بهت (اگر این کار رو کنی رسما تست ها را سوزوندی) بعد ی ماه بعد هیچی یادت نباشه (مخصوصا توی شیمی و زیست)
پیشنهاد میکنم در کنارش از جعبه لایتنر هم استفاده کنین واقعا معجزه میکنه
همیشه شاد و خوشبخت باشیSajad Ghanbari
سلام
منطور شما از جعبه لاینتر و 3k و 4k چیه😬🤪😊 -
Sajad Ghanbari
سلام
منطور شما از جعبه لاینتر و 3k و 4k چیه😬🤪😊Amin Rostami 0 جعبه لایتنر را ی سرچ کن
هم میتونی خودت بسازی هم میتونی بخری
منظور از 3k مضرب 3 هستش .یا 4k یعنی مضرب 4
ی مثال میزنم دقیق اوکی شی
.......و3k :1-4-7-10-13
3k+1:2-5-8-11