مژک یا دندریت
-
سروش قادری همون طور ک تو شکل مشخصه مژک ها انتهای گیرنده های بویایی اند ک در سقف حفره بینی قرار دارن خب حالا مژک هم ب دندریت متصل شده ینی بهتره بگیم دندریته مژک دار پس گفته شما درسته
-
ولی تست ۷۸ قلمچی
گرفته زوائد رشته مانند 😐 -
ولی تست ۷۸ قلمچی
گرفته زوائد رشته مانند 😐این پست پاک شده! -
ولی تست ۷۸ قلمچی
گرفته زوائد رشته مانند 😐سروش قادری خب ینی گفته مژکا تو سقف حفره بینی هستن خب اگ اینجوری نگا کنیم ک اخرین چیزیکه توی گیرنده میبینم مژکه پس مژک تو سقف حفره بینیه ولی طبق شکل دندریت بیشتر میخوره دیگ نمیدونم حالا بچه ها میان نظر میدن
-
ولی تست ۷۸ قلمچی
گرفته زوائد رشته مانند 😐سروش قادری
همون دندریت مژک دار که @Masoumeh-Shokrollahi گفت درست تره ولی اگر قلمچی نوشته زوائد رشته مانند میشه با اغماض صحیح گرفت. چون دندریت که زائده رشته ماننده و مشکلی نداره، مژک هم زائده ای سیتوپلاسمی (اغلب از جنس پروتئین) هست که میشه گفت رشته ماننده ... -
سروش قادری
همون دندریت مژک دار که @Masoumeh-Shokrollahi گفت درست تره ولی اگر قلمچی نوشته زوائد رشته مانند میشه با اغماض صحیح گرفت. چون دندریت که زائده رشته ماننده و مشکلی نداره، مژک هم زائده ای سیتوپلاسمی (اغلب از جنس پروتئین) هست که میشه گفت رشته ماننده ...@amin-forouzan در مژک یا دندریت گفته است:
سروش قادری
همون دندریت مژک دار که @Masoumeh-Shokrollahi گفت درست تره ولی اگر قلمچی نوشته زوائد رشته مانند میشه با اغماض صحیح گرفت. چون دندریت که زائده رشته ماننده و مشکلی نداره، مژک هم زائده ای سیتوپلاسمی (اغلب از جنس پروتئین) هست که میشه گفت رشته ماننده ...خب منم همینو میگم
وقتی میگه دندریت داره،یعنی نورونه
طبق این منطق باید اونارو دندریت بگیریم
ولی ایشون جزو زواید رشته دار مانند حسابش کرده -
یه سوال دیگه،ابتدای مری مث انتهاش بندازه داره؟
اگه ابتداش داره اسکلتیه دیگه آره؟ -
یه سوال دیگه،ابتدای مری مث انتهاش بندازه داره؟
اگه ابتداش داره اسکلتیه دیگه آره؟سروش قادری اره بنداره داره بهش میگن فوقانی مری ماهیچه مخطط هست ولی تحت اثر اعصاب خودمختاره و فعالیتش غیر ارادیه
-
سروش قادری اره بنداره داره بهش میگن فوقانی مری ماهیچه مخطط هست ولی تحت اثر اعصاب خودمختاره و فعالیتش غیر ارادیه
Elham Hamed در مژک یا دندریت گفته است:
سروش قادری اره بنداره داره بهش میگن فوقانی مری ماهیچه مخطط هست ولی تحت اثر اعصاب خودمختاره و فعالیتش غیر ارادیه
آهان یه سوال دیگه هم بود همینجا بپرسم
کتاب میگه دستگاه عصبی روده ای از مری تا مخرج میره
یعنی از ابتدای مری تا بندازه خارجی مخرج؟
بعدشم
حلق تکلیفش چیه؟ -
Elham Hamed در مژک یا دندریت گفته است:
آهان یه سوال دیگه هم بود همینجا بپرسم
کتاب میگه دستگاه عصبی روده ای از مری تا مخرج میره
یعنی از ابتدای مری تا بندازه خارجی مخرج؟
بعدشم
حلق تکلیفش چیه؟سروش قادری
اره از مری تا مخرج وجود داره
توی حلق طبق گفته کتاب شبکه یاخته های عصبی وجود ندارهاین شبکه بین دو ماهیچه ی حلقوی و طولی باعث حرکات کرمی و قطعه قطعه کننده میشن
توی زیر مخاط هم سبب انقباض یاخته های ماهیچه ای مخاط ک خودش در روده سبب حرکت پرز میشهو البته کتاب گفته ک علاوه بر تحرک ترشح رو هم تنظیم میکنن
کارشون غیر ارادیه
در حلق لایه ماهیچه ای مخطط هست ولی شبکه یاخته های روده ای رو نداره
اما توی زیر مخاط باید داشته باشهببین تحلیل من اینه ک از نظر کتاب شبکه عصبی روده ای یعنی مجموع شبکه یاخته های عصبی لایه ماهیچه و زیر مخاط
چون حلق توی لایه ماهیچه ایش این شبکه رو نداره بنابراین گفته از مری تا مخرج
-
@amin-forouzan در مژک یا دندریت گفته است:
سروش قادری
همون دندریت مژک دار که @Masoumeh-Shokrollahi گفت درست تره ولی اگر قلمچی نوشته زوائد رشته مانند میشه با اغماض صحیح گرفت. چون دندریت که زائده رشته ماننده و مشکلی نداره، مژک هم زائده ای سیتوپلاسمی (اغلب از جنس پروتئین) هست که میشه گفت رشته ماننده ...خب منم همینو میگم
وقتی میگه دندریت داره،یعنی نورونه
طبق این منطق باید اونارو دندریت بگیریم
ولی ایشون جزو زواید رشته دار مانند حسابش کردهسروش قادری
ببین: (شکل کتاب بی کیفیت بود 😑 مجبور شدم اصلشو بیابم)

دندریت و مژک رو برات مشخص کردم. هر جفتشو داریم. توی فصل اعصاب زیاد دیدیم که به رشته های عصبی (یعنی دندریت) میگن زوائد رشته مانند. که خب اوکیه.
ولی اگر مشکل اینه که سوال مژک هارو زوائد رشته مانند معرفی کرده، بالا گفتم با اغماض میشه پذیرفت و باز هم مشکلی نداره. چون طبق یه تعریف ویکی پدیایی مژک، زوائد سیتوپلاسمی (اغلب از جنس پروتئین) هست. شکلش هم که رشته ماننده.
پس جمعبندی اینکه هر کدوم (دندریت یا مژک) رو زوائد رشته مانند گفته از نظر من مشکلی نداره ...
هردو هم در سقف حفره بینی اند. فقط یه تفاوت دارند با همدیگه اونم اینه که طبق شکل کتاب (همین شکل بالایی) دندریت رو میگیم در بین سلول های پوششی استوانهای تک لایه مخاط بینی قرار داره. ولی زوائد بیرون افتاده و با هوای بیرون و مولکول های بو دار در تماسه. اما زائده رشته مانند بودن شباهت جفتشون حساب میشه (از نظر من). -
سروش قادری
ببین: (شکل کتاب بی کیفیت بود 😑 مجبور شدم اصلشو بیابم)

دندریت و مژک رو برات مشخص کردم. هر جفتشو داریم. توی فصل اعصاب زیاد دیدیم که به رشته های عصبی (یعنی دندریت) میگن زوائد رشته مانند. که خب اوکیه.
ولی اگر مشکل اینه که سوال مژک هارو زوائد رشته مانند معرفی کرده، بالا گفتم با اغماض میشه پذیرفت و باز هم مشکلی نداره. چون طبق یه تعریف ویکی پدیایی مژک، زوائد سیتوپلاسمی (اغلب از جنس پروتئین) هست. شکلش هم که رشته ماننده.
پس جمعبندی اینکه هر کدوم (دندریت یا مژک) رو زوائد رشته مانند گفته از نظر من مشکلی نداره ...
هردو هم در سقف حفره بینی اند. فقط یه تفاوت دارند با همدیگه اونم اینه که طبق شکل کتاب (همین شکل بالایی) دندریت رو میگیم در بین سلول های پوششی استوانهای تک لایه مخاط بینی قرار داره. ولی زوائد بیرون افتاده و با هوای بیرون و مولکول های بو دار در تماسه. اما زائده رشته مانند بودن شباهت جفتشون حساب میشه (از نظر من).@amin-forouzan این توضیح خیلی مشتی بود
مرسی🌻🙏✅