دبیر ریاضی
-
ریاضی تجربی
سلام خدمت همگی امیداورم حالتون عالی باشه
راستش من امسال میرم یازدهم و خواستم ک تو این مدت تابستون مقداری از ریاضیو با فیلم های آلا شروع کنم
ولی رفتم تو بخش یازدهم فیلم صفر تا صدی ندیدم و همشون واسه کنکور بودن و فقط یه دوره صفر تا صد آقای صدری سال ۹۶_۹۷ هستش
از طرف دیگه نمیدونم چجوری درس میدن که خوبه یا نه و خیلی استرس گرفتم ک از کجا اموزش بیینمالان بنظرتون ریاضیو چیکار کنم کجا اموزش ببینم ؟خیلی ذهنمو این موضوع درگیر کرده
سوال دیگم اینه بنظرتون امکانش هست برای امسال صفر تا صد جدیدی ضبط کنن؟ممنون میشم جواب بدید
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @یازدهم @دهم @دوازدهم
-
ریاضی تجربی
راستش من امسال میرم یازدهم و خواستم ک تو این مدت تابستون مقداری از ریاضیو با فیلم های آلا شروع کنم
ولی رفتم تو بخش یازدهم فیلم صفر تا صدی ندیدم و همشون واسه کنکور بودن و فقط یه دوره صفر تا صد آقای صدری سال ۹۶_۹۷ هستش
از طرف دیگه نمیدونم چجوری درس میدن که خوبه یا نه و خیلی استرس گرفتم ک از کجا اموزش بیینمالان بنظرتون ریاضیو چیکار کنم کجا اموزش ببینم ؟خیلی ذهنمو این موضوع درگیر کرده
سوال دیگم اینه بنظرتون امکانش هست برای امسال صفر تا صد جدیدی ضبط کنن؟ممنون میشم جواب بدید
ali alijani
سلام من خودم با تدریس آقا صدری ارتباط برقرار نکردم بستگی به شما داره...
ولی من برای ریاضی کلا از دوره کنکوری آقا ثابتی استفاده میکنم راضیم
راستش نمیدونم که ضبط میشه یا نه -
ali alijani
سلام من خودم با تدریس آقا صدری ارتباط برقرار نکردم بستگی به شما داره...
ولی من برای ریاضی کلا از دوره کنکوری آقا ثابتی استفاده میکنم راضیم
راستش نمیدونم که ضبط میشه یا نه@sania-andiravan
منم مشکلم با اقای صدری همین بودبا اقای امینی خیلی عادت کرده بودم
الان یه سوال واسه پایه یازدهمم میشه از ویدیو اقای ثابتی استفاده کرد؟ -
ریاضی تجربی
ali alijani سلام
دوره استاد صدری زیاد کنکوری نیست ولی واسه امتحانات عالیه
بنظر من دوره صفرتاصد کنکور استاد ثابتی یا صفرتاصد و نکته و تست استاد مهدی امینی راد واستون مفیده -
ali alijani سلام
دوره استاد صدری زیاد کنکوری نیست ولی واسه امتحانات عالیه
بنظر من دوره صفرتاصد کنکور استاد ثابتی یا صفرتاصد و نکته و تست استاد مهدی امینی راد واستون مفیدهابوالفضل ریسی
اخه موجود نیست اینا
ریاضی یازدهم خیلی خالیه -
@sania-andiravan
منم مشکلم با اقای صدری همین بودبا اقای امینی خیلی عادت کرده بودم
الان یه سوال واسه پایه یازدهمم میشه از ویدیو اقای ثابتی استفاده کرد؟ali alijani
من آقا امینی رو ندیدم
ولی واس دوره کنکوری آقا ثابتی مبحث به مبحثه فصل به فصل نیست و حتی بعضی فصل ها نیستن...
من خودم قبل اینکه بدونم دوره واس ما دارن از ویدئو های حسابان مباحث مشترک استفاده می کردم خیلی راضی بودم -
ابوالفضل ریسی
اخه موجود نیست اینا
ریاضی یازدهم خیلی خالیهali alijani موجودن که
البته قبول دارم که یازدهم خیلی خالیه