امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
دشبورد جدید راه ابریشم
-
سلام ببخشید مگم وقتی داشبورد اپدیت بشه فیمها یا جزوه هاهم تغییر میکنن؟
-
بچه ها دشبورد جدید اومده
برید ببینید حتما
مشخصه خیلی روش کار شده
تشکر فراوان از @مدیر-محصول-ابریشم و @مدیر-طراحی عزیز
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
Amoo Sepi
ووووووووووووووووووووووووووووووو
عجب چیزیه
Shahab Ebadi
دمتون بالای 100هزار بار گرم عجب چیزی ساختید -
Amoo Sepi خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی قشنگه
-
Shahab Ebadi وااااااای
خیلی ممنون
واقعا عالیه
خداقوووووووووووووووووووووووووووووووووووت -
Shahab Ebadi آقا خداییش دمتون گرم خیلی خفن شده خیلییییی
ترکوندین🧨🧨 -
خب دوستان سلام، من اومدم
اولا اینکه دمتون گرم که دیگه پیام ندادید و رفتید سراغ درستون
دوما خب داشبورد رسید و میتونید استفاده کنید؛ یه سری ایراد جزئی داره که نگرانش نباشید، چون همین الانم داریم روش کار میکنیم و قطعا یه روزم ازش غافل نمیشیم تا به ایده آلمون برسه -
Amoo Sepi
چه خوشگل شدهههههه -
Shahab Ebadi
اینقد داشبرد خوب بود
که در این مواقع میگن ناز شستت حاجی -
Shahab Ebadi واقعا خسته نباشید.فوق العاده س
-
Shahab Ebadi بر طبل شادانه بکوب پیروزو مردانه بکوب برخیز و پرچم را بیاور بر سر در خانه بکوب
-
از همتون متشکرم بچه ها، همگی لطف دارید
فقط بی زحمت تاپیک "فاز اول داشبورد..." رو یه چک کنید چندتا مورد توش گفتم در رابطه با یه مشکل کوچولو که بهش برنخورید تا ما حلش کنیم -
Shahab Ebadi
Arshia Yazdian
دستتون درد نکنه الا داره باعث میشه حس کنم خارجی ام و امکانات تحصیلیم خیلی بالاست -
samaneh aghazadeh
دقیقا
این داشبرد جدید واقعا حس اینو بهم داد که داریم از برنامه/سایت خارجی استفاده میکنیم
چون واقعا برنامه ها و سایت های خارجی مثل اینستاگرام و زووم و تلگرام و غیره هستن که خیلی کیفیتشون بالاس و اینقد بالاس که باعث میشه نمونه های ایرانیشون در برابرشون فاجعه محسوب بشن
بالاخره بودن تیم مجرب و باسواد همچین نمونه های عالی رو چه در ایران و چه در بیرون از ایران بوجود بیارن
Shahab Ebadi
اقا شهاب شما و تیم طراحی فوق العادتون میتونید برنامه هایی از لحاظ فنی و گرافیکی حتی بالاتر از تلگرام و اینستاگرام طراحی کنید
بدون شک اینو میگم
کیفیت کاریتون محشره
در ضمن داشبرد عالی و جدیدمون منو خیلی به مخلوط فضای زووم و تلگرام انداخت که انگار ازشون الگو گرفته شده -
شما لطف داری دوست عزیزم، اگه بدونید من چقدر خوشحالم که این حس رو توی شما تونستیم به وجود بیاریم و امکانات خوبی در اختیارتون بزاریم
داشبوردی هم که میبینید حاصل تلاش چند تیم آلاء هستش و بنده فقط مسئولیت طراحیش رو بر عهده داشتم.
البته شما هم دیگه خیلی داری مرام میزاری ما تلاشمونو کردیم که بهترین کیفیت توانمون رو در اختیارتون بزاریم.
راستی زوم رو نمیدونم چیه ولی تلگرام که پیام رسانه، خیلی تشابه ندارن -
Shahab Ebadi
سلام.
رشته ی من تجربی هست و در درس فیزیک، بیشتر از تدریس استاد طلوعی استفاده می کنم، در زمان ورود به داشبورد، برنامه ی مطالعاتی رشته ی ریاضی نمایش داده میشه. لطفاً اصلاح بفرمایید.پیشنهاد؛
در هنگام ورود، انتخاب رشته توسط خود دانش آموز انجام شود. -
Shahab Ebadi واقعاً خداقوت میگم به شما و تیم طراحی آلا ⚘
بخش های مختلفی که در داشبورد قرار دادین هم خیلی خوبه (مثل بخش همفکری که به نظر باید چیز خوبی باشه و بخش عملکرد من هم که بسیار کاربردی هست )
نشون میده که از ایده ها و تظرات تمام آلایی ها توی آلاخونه استفاده کردین و بهترین ها رو اِعمال کردین
ان شاالله تا مهر ماه کامل تر خواهد شدخداقوت
-
سلام دوست عزیز
امکان انتخاب رشته در بالای صفحه برنامه مطالعاتی وجود داره، ولی یه باگی پیش اومده که تو موبایل اون تیکه رو نمایش نمیده، اگه شما با استفاده از موبایل وارد شدید، توی اون صفحه گوشیتون رو بچرخونید تا بره توی حالت افقی (Landscape) و اونوقت اون دکمه انتخاب رشته نمایش داده میشه و میتونید رشته رو انتخاب کنید.
این مشکل موقته و شنبه اول وقت درست میشه -
Shahab Ebadi
سلام طراحی داشبورد جدید خیلی خوبه فقط اگر میشه تم تاریک را هم به داشبورد اضافه کنید . مثل این عکس
( از flag > force dark mode for web contents استفاده کردم )