امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
مرحله اول داشبورد جدید راه ابریشم منتشر شد
-
Arshia Yazdian به به وقعا تبریک میگم به شما و همه راه ابریشمی ها... بسیار طراحی عالی داره و البته امکانات بی نظیر
Shahab Ebadi خداقوت -
خسته نباشید بسیار عالیه Shahab Ebadi Arshia Yazdian
-
@arshia-yazdia
خیلی هم عالی
خسته نباشید و خداقوت به تیم آلاءفقط برای تبدیل برنامه مطلعاتی ریاضی به تجربی هم یه راهنمایی کنید ممنون
-
وجیهه پهلوان
بالا رو نگاه کنید. زده رشته:ریاضی/تجربی
اونجا رششتون رو تغییر بدید -
توی گوشی این ایکون نیست
-
Arshia Yazdian عااااا چقد خوب شده
ترکوندین🧨
خیلی ممنون -
وجیهه پهلوان
اهوم -
Arshia Yazdian سلام.واقعا خسته نباشید معرکه ست.فقط گویا برنامه رشته ریاضی روز 2 مرداد تغییراتی لازم داره.امکانش هست pdf اپدیت شده رو در برنامه قرار بدید.خیلی ممنون
-
خداقوت به Shahab Ebadi و کادر بی نظیر آلاء
واقعا عالی شده
مبارک همه مون باشه -
سلام به همه دوستان، فاز اول داشبورد بالاخره فعال شد تا بتونید ازش استفاده کنید
قطعا میتونه مشکلات زیادی داشته باشه که همین الان هم داریم روش کار میکنیم تا درست شه و شما نگرانش نباشید
ولی الان اساسی ترین مشکلی که داره اینه که توی موبایل قابلیت انتخاب رشته برنامه مطالعاتی حذف شده
که من یه روش بهتون میدم که از اون استفاده کنید تا این مشکل حل بشه.
چرخش صفحه گوشیتون رو روشن کنید و توی داشبورد گوشیتون رو افقی کنید ( landscape )، اینجوری بالای صفحه داشبورد میبینید که قابلیت انتخاب رشته برای برنامه مطالعاتی میاد و میتونید رشته رو انتخاب کنید، بعدشم دیگه میتونید گوشی رو به حالت عادی برگردونید
این موردی که پیش اومده یه باگه و حتما رفعش میکنیم پس فعلا با این روشی که گفتم بگذرونید.
ارادتمند -
Shahab Ebadi در مرحله اول داشبورد جدید راه ابریشم منتشر شد گفته است:
سلام به همه دوستان، فاز اول داشبورد بالاخره فعال شد تا بتونید ازش استفاده کنید
قطعا میتونه مشکلات زیادی داشته باشه که همین الان هم داریم روش کار میکنیم تا درست شه و شما نگرانش نباشید
ولی الان اساسی ترین مشکلی که داره اینه که توی موبایل قابلیت انتخاب رشته برنامه مطالعاتی حذف شده
که من یه روش بهتون میدم که از اون استفاده کنید تا این مشکل حل بشه.
چرخش صفحه گوشیتون رو روشن کنید و توی داشبورد گوشیتون رو افقی کنید ( landscape )، اینجوری بالای صفحه داشبورد میبینید که قابلیت انتخاب رشته برای برنامه مطالعاتی میاد و میتونید رشته رو انتخاب کنید، بعدشم دیگه میتونید گوشی رو به حالت عادی برگردونید
این موردی که پیش اومده یه باگه و حتما رفعش میکنیم پس فعلا با این روشی که گفتم بگذرونید.
ارادتمنداینم مثالش که بهتر متوجه بشید
-
اگه موفق نشدین،
بیشتر مرورگرها قابلیت Desktop Version رو دارن که میتونین با انتخابش به بخش انتخاب رشته دسترسی پیدا کنین. -
بله احسنت، اینجوری هم میشه
سپاس -
از همتون هم تشکر میکنم بابت نظرات پر مهرتون، لطف دارید
ان شاء الله که فازهای بعدی هم تا آخر تابستون فعال میشه و از این داشبورد لذت خواهید برد -
سلام جناب عبادی
Shahab Ebadi
وقتتون بخیر
خیلی عالی شده، هم سرعت لو شدن هم رابط کاربری و گرافیک، همه چی عالیه
خداقوت
یه مشکل که دیدم این بود که در برنامه تابستانه برای ریاضی تجربی استاد ثابتی جلسات درسنامه جدید ضبط میکنن اما در برنامه ای که در داشبورد قرار گرفته، همان جلسات تورق سریع سال های قبل هست.
اگر میشه این مورد رو یکم بررسی کنید -
@hamed-shakouri
ممنونم دوست عزیز
آپدیت محتوایی به محض ضبط و تدوین قرار میگیره توی داشبورد
هروقت نیاز به استفاده از محتوای جدید باشه مطمئن باشید اونموقع توی داشبورد قرار داره -
Shahab Ebadi
ممنون از شما
بله اطلاع دارم
اما برای ریاضی رشته تجربی، دوتا فرسنگ اول هست که طبق برنامه باید درسنامه های فرسنگ اول مربروط به کنکو 1401 دیده بشه
اما در برنامه ای که در داشبورد قرار گرفته، فرسنگ1 کنکور 1400 و تورق های سریع بعنوان درسنامه قرار گرفته
@مدیر-محصول-ابریشم
مثلا به جای این جلسه:
باید این جلسه قرار بگیره:
-
سلام
دوستان میشه یه توضیحی درباره برنامه داشبورد بدین اصلا درمورد چی هست من زیاد دربارش نمیدونم اصلا ؟؟ -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Arshia Yazdian on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Arshia Yazdian sohrab عجببببب داشبوردی شدش سلطان ایولللل wowwwww خیلی توپه
Shahab Ebadi -
امیر امیر
دقیقا منم همچین مشکلی رو دارم