امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
ثبت نام در آزمون آزمايشى در كنار كاروانسرا ابريشم
-
سلام
يه سوال داشتم
با ثبت نام در آزمون آزمايشى همچون گزينه دو چقدر ميتوانيم در راه ابريشم موفق باشيم؟
اين آزمون ها چقدر در پيشترفت ما موثر اند ؟ و در صورت شركت نكردن امكان عدم پيشترفت وجود دارد؟
با وجود راه ابريشم و آزمون هاى سه آ ، باز هم نياز به ثبت نام هست؟
منطبق بودن راه ابريشم با گزينه دو دقيقا يعنى چى و چه مزيتى دارد؟
Arshia Yazdian @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم M.an
شما چه نظرى داريد؟ -
r sh سلام
ثبت نام آزمون از واجباته
بچه های پارسال هم که کنکور دادن، خیلی توصیه میکنن
از نظر منطقی هم وقتی شما چندین بار آزمون میدی، حتی اگر از بودجه بندی هم عقب باشی، کلی ترفند که فقط با تجربه بدست میان رو کسب میکنید و یاد میگیرید
یکی از اون مهم ترین ترفند ها، مدیریت بحران سر جلسه کنکوره
که اگه مثلا با کنکوری برخورد کردید که یک درس سخت داشت (مثل درس ریاضی کنکور امسال یا درس شیمی کنکور پارسال) چطور سوال سخت و آسون و سوالی که پاسخ به اون، خیلی طول میکشه یا اینکه سریع میشه پاسخ داد بهش رو تشخیص بدید
اینها همه از تجربه شما نشئت میگیرن و این تجربه فقط با آزمون دادن پرورش پیدا میکنه
موفق باشید -
Amoo Sepi
برای زیستش درسته
آقای یاری در فیلم های مشاوره ای که درباره آزمون های آزمایشی بود گفتن که برای درس زیست سوالات قلمچی خوبه ولی گفت برای درس های محاسباتس این آزمون رو توصیه نمیکنم چون سوالاتشون محاسبات خیلی پیچیده ای دارن که کلا دور از انتظاره که تو کنکور اینطور سوالات بیادr sh
شما میتویند آزمون گزینه دو رو شرکت کنید ولی در کنارش آزمون های قلمچی رو هم برسی کنید(مخصوصا زیستش) -
یادت نره آزمون که شرکت میکنی حتما بعدش تحلیل رو بکن
تحلیل میتونه از خود آزمون هم مهم تر باشه
........
اکه آزمون شرکت نکنی دلیلی نمیشه که موفق نشی
ولی اگه شرکت کنی خیلی بهتره چون تو تحلیات با نقاط ضعف و قدرتت آشنا میشی و علاوه بر این ها ، چیزای بیشتری یاد میگیری(مثل مدیریت زمان در آزمون و....)
....
درباره این سوالتون
با وجود راه ابريشم و آزمون هاى سه آ ، باز هم نياز به ثبت نام هست؟.......
بله. چون آزمون سه آ ۷ مرحله بیشتر نیست و به همین دلیل بهتره آزمون دیگه ای رو کنارش شرکت کنید که در فواصل کوتاه تری خودتون رو به چالش و امتحان بکشید -
r sh در ثبت نام در آزمون آزمايشى در كنار كاروانسرا ابريشم گفته است:
قلمچی از گزینه دو بهتره ؟
-
r sh از هیچی نترس برو تو دلش مثه شیر
-
r sh باید با این واقعیت کنار بیایم که کنکور هم مثل قلمچی سخت شده...
ولی یادت نره به هر حال مهم نیست کنکور چقدر سخت میشه(یا حتی وحشتناک)
وظیفه ما اینه که از صفر و حتی زیر صفر در حد پیله ها شروع کنیم
و قدم به قدم
کم کم
بیایم جلو.مهم نیست آدم یه روزایی حالش بد بشه یا نا امید بشه یا کلا یه تایم کوتاهی بزنه زیر همه چیز.مهم اینه که آدم یه روزی باید بالاخره خودش و همه کم کاری هاشو ببخشه و از اول شروع کنه کارشو...و تهش هم هیچوقت کم نیاره تو این داستان...
مهم این نیست که چقدر حالت بد میشه طی مسیر.من خودم هم حالم خیلی وقتا بده.مهم اینه که چقدر بعد از هر ضربه ای،هر تیکه ای و هر نا امیدی ای قدرتِ بلند شدن داری.به قول آقای امینی راد موفقیّت تو کنکور همیشه مالِ بچه پررو هاست،یعنی اینکه هر چقدرم خوردی زمین،پر رو تر از بارِ قبل برگردی پایِ کار:))) -
r sh
سلام
مهم تر از شرکت در آزمون آزمایشی
تحلیل و برسی اون آزمون استفرقی هم نداره کدوم آزمون شرکت کنی
در راه ابریشم هر دو آزمون قلمچی و گزینه دو
پیش آزمون و پس آزمون خواهند داشت.
بنا به خواست و شرایت خودت ، آزمونتو انتخاب کن.منطبق بودن گزینه ۲ با فرسنگ ها هم مزیت خاصی نداره
-
-