شیوه خواندن
-
Navid Quick سلام
تازه شروع کردید با ۱۲ ساعت
بنظرم با یه مشاور حرف بزنید چون مسیر طولانیه و نباید یهویی شروع کنید و یهویی انرژیتون تموم میشه
با ساعت های کمتر شروع کنید و کم کم بالا ببرید
حالا در مورد سوالتون
زیر صفر هم هستید با پیله به بالای صفر و با خود راه ابریشم به بهترین درصدها می رسید
این تایپک رو کامل بخونید سوالی موند یا شک داشتید راه ابریشم خوبه یا نه و یا سوالی در موردش بود حتما تگم کنید و بپرسید
https://forum.alaatv.com/post/2004359ابوالفضل ریسی سلام خیلی ممنون از راهنماییتون والا همش میترسم کم بیاد و نتونم جمع کنم
مشاور گفته که با روزی 5 ساعت (بجز تایم مدرسه که تقریبا 6 7 ساعت هم سر اون تایمم میره) شروع کن تا عید برسونش به 10 ساعت تقریبا ولی خب واقعا نمیدونم به مشاور اعتماد کنم و همراهش بشم یا نه -
Navid Quick سلام میگن خوبه من ندارم ولی فک کنم عالی باشه بازم تحقیق کن
مصطفي عباسیان سلام مرسی از راهنماییت تحقیق کردم یخورده دیدم همه راضی بودن گفتم ما هم بگیریم گرفتم ایشالله شما هم بگیری و بهترین رتبرو بیاری
-
تگ کنید پیامتونو ببینن
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء@narjes-hashemi یخورده با محیط انجمن اینجا آشنایی نداشتم ممنون از راهنماییتون همین تعداد کمی که دیدن از راهنمایی هاشون استفاده کردم کلی از راهنمایی شما هم متشکرم
-
@narjes-hashemi یخورده با محیط انجمن اینجا آشنایی نداشتم ممنون از راهنماییتون همین تعداد کمی که دیدن از راهنمایی هاشون استفاده کردم کلی از راهنمایی شما هم متشکرم
Navid Quick خواهش میکنم!
-
ابوالفضل ریسی سلام خیلی ممنون از راهنماییتون والا همش میترسم کم بیاد و نتونم جمع کنم
مشاور گفته که با روزی 5 ساعت (بجز تایم مدرسه که تقریبا 6 7 ساعت هم سر اون تایمم میره) شروع کن تا عید برسونش به 10 ساعت تقریبا ولی خب واقعا نمیدونم به مشاور اعتماد کنم و همراهش بشم یا نهNavid Quick خواهش میکنم
نترسید چون اگر تداوم داشته باشه کارتون هیچ مشکلی پیش نمیاد
حرف مشاورتون هم کاملا درسته ولی اگر راه ابریشم بگیرید احتمالا مخالفت کنه ولی میتونید توجیهشون کنید -
zeinab siri 0 سلام وقت شما هم بخیر خیلی ممنون از راهنماییتون مشاورم هم دقیقا همین حرفارو میزنه همه بهم میگن اما خب خانواده همش میگن که فلانی زمان ما فلان ساعت میخوند و تو ام باید بری تو اتاقت بکوب بشینی فقط بخونی آدم نمیدونه به حرف مشاور و مدرسه گوش کنه یا خانواده
Navid Quick در شیوه خواندن گفته است:
zeinab siri 0 سلام وقت شما هم بخیر خیلی ممنون از راهنماییتون مشاورم هم دقیقا همین حرفارو میزنه همه بهم میگن اما خب خانواده همش میگن که فلانی زمان ما فلان ساعت میخوند و تو ام باید بری تو اتاقت بکوب بشینی فقط بخونی آدم نمیدونه به حرف مشاور و مدرسه گوش کنه یا خانواده
سلام بنظر من تا یه جایی ت درس خوندن به حرف خانواده گوش کنید( نه کاملا! )چون همه خانواده های ایرانی توقعشون اینه ک بچاشون از 24 ساعت شبانه روز 26 27 ساعت درس بخونن و حتما باید دکتر مهندس بشن،و حتی اگه راجب تکنیک درس خوندن و روش مطالعه باهاشون حرف بزنی میگن خودت درگیر کارای الکی نکن بشین درستو بخون، باز یه عده بچشون رو بزور فرستادن تجربی و توقع های الکی از بچه ای داشتن ک هیچ علاقه و استعدادی به درس نداشته و بچه فک میکنه یه مشکلی داره و اعتماد به نفسی براش نمیمونه
که چی بشه؟که بچه یه دانشگاه خوبی بیاره و تو هر جمعی بشینن پز والدین نمونه بودن خودشونو بدن!! چیزی ک هممون دیدیم و غیرقابل انکاره
و میرسیم به شما، بنظرم 12 ساعت برای شروع به شدت زیاده! خیلی از ما از اوایل تیر شروع کردیم هنوز 12 ساعت نمیخونیم حالا شما از روز اول انقدر میخونید؟ یه تجدید نظری کنید حتما
و گفتید خانواده، قطعا هیچکس بیشتر از شما صلاح زندگیتو نمیدونه و اگر با یه روش نرمالی درس بخونی و 6 تا 10 ساعت مطالعه مفید داشته باشید و خانواده ببینن دور درسو مشقتی کمتر گیر میدن، ک بازم جای شکرش باقیه!
و یه پیشنهادی، اول بشین هدفاتو تعیین کن و ببین میخوای چیکار کنی و اصن هدفت از کنکور و این داستانا چیه و بعد بنظرم با خانواده منطقی بشین صحبت کن و تا حدودی برنامتو توضیح بده و ازشون درخواست کن تو این یکسال مخصوصا، با کسی مقایست نکنن چون آدما مثل هم نیستن و قرار نیس چون یه نفر 12 ساعت درس میخونه رتبه خوبش تضمین بشه و اگرم دیدید توجه ای به صحبتات نمیکنن به مشاورت بگو باهاشون صحبت کنه
امیدوارم صحبتام براتون مفید واقع بشه -
Navid Quick سلام مجدد
خانواده ها اکثرا چیزی از روند مطالعه ی صحیح نمیدونن و ندونسته بچه ها رو اذیت میکنن
بهتره این مورد رو به مشاورتون اطلاع بدید تا با خانوادتون صحبت کنن
مثلا یادم میاد من هرزمان که میخواستم استراحت کنم میومدم سمت گوشی و خانواده فقط همون تایم استراحت منو میدیدن پس به مشاورم اطلاع دادم تا با خانواده صحبت بکنه و واقعا هم بعد از اون دیگه این مشکل تکرار نشد -
Navid Quick خواهش میکنم
نترسید چون اگر تداوم داشته باشه کارتون هیچ مشکلی پیش نمیاد
حرف مشاورتون هم کاملا درسته ولی اگر راه ابریشم بگیرید احتمالا مخالفت کنه ولی میتونید توجیهشون کنیدابوالفضل ریسی بله مخالفت که کردند البته من دوست دارم که بیشتر تو کلاسای مدرسه تا جای ممکن شرکت نکنم و از همین راه ابریشم که تهیه کردم استفاده کنم ولی خب مشاور و مدیر همه میگن روشت اشتباهه و مخالفن
-
Navid Quick در شیوه خواندن گفته است:
سلام بنظر من تا یه جایی ت درس خوندن به حرف خانواده گوش کنید( نه کاملا! )چون همه خانواده های ایرانی توقعشون اینه ک بچاشون از 24 ساعت شبانه روز 26 27 ساعت درس بخونن و حتما باید دکتر مهندس بشن،و حتی اگه راجب تکنیک درس خوندن و روش مطالعه باهاشون حرف بزنی میگن خودت درگیر کارای الکی نکن بشین درستو بخون، باز یه عده بچشون رو بزور فرستادن تجربی و توقع های الکی از بچه ای داشتن ک هیچ علاقه و استعدادی به درس نداشته و بچه فک میکنه یه مشکلی داره و اعتماد به نفسی براش نمیمونه
که چی بشه؟که بچه یه دانشگاه خوبی بیاره و تو هر جمعی بشینن پز والدین نمونه بودن خودشونو بدن!! چیزی ک هممون دیدیم و غیرقابل انکاره
و میرسیم به شما، بنظرم 12 ساعت برای شروع به شدت زیاده! خیلی از ما از اوایل تیر شروع کردیم هنوز 12 ساعت نمیخونیم حالا شما از روز اول انقدر میخونید؟ یه تجدید نظری کنید حتما
و گفتید خانواده، قطعا هیچکس بیشتر از شما صلاح زندگیتو نمیدونه و اگر با یه روش نرمالی درس بخونی و 6 تا 10 ساعت مطالعه مفید داشته باشید و خانواده ببینن دور درسو مشقتی کمتر گیر میدن، ک بازم جای شکرش باقیه!
و یه پیشنهادی، اول بشین هدفاتو تعیین کن و ببین میخوای چیکار کنی و اصن هدفت از کنکور و این داستانا چیه و بعد بنظرم با خانواده منطقی بشین صحبت کن و تا حدودی برنامتو توضیح بده و ازشون درخواست کن تو این یکسال مخصوصا، با کسی مقایست نکنن چون آدما مثل هم نیستن و قرار نیس چون یه نفر 12 ساعت درس میخونه رتبه خوبش تضمین بشه و اگرم دیدید توجه ای به صحبتات نمیکنن به مشاورت بگو باهاشون صحبت کنه
امیدوارم صحبتام براتون مفید واقع بشهSarah Ghanaatiyan سلام خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتید و این متنو نوشتید
کاش میشد که این طرز فکر تغییر پیدا کنه اما خب چاره ای نیست باید با همین شرایط کنار بیایم ولی خب این سن سنیه که آدم دوست داره مستقل بشه چه از لحاظ فکری و چه از لحاظ موارد دیگه و یکم تردید پیدا میکنه که به روشی که خودش صلاح میبینه برای خودش عمل کنه یا روش و تجربه ای که دیگران دارند
ممنونم از راهنماییتون -
Navid Quick سلام مجدد
خانواده ها اکثرا چیزی از روند مطالعه ی صحیح نمیدونن و ندونسته بچه ها رو اذیت میکنن
بهتره این مورد رو به مشاورتون اطلاع بدید تا با خانوادتون صحبت کنن
مثلا یادم میاد من هرزمان که میخواستم استراحت کنم میومدم سمت گوشی و خانواده فقط همون تایم استراحت منو میدیدن پس به مشاورم اطلاع دادم تا با خانواده صحبت بکنه و واقعا هم بعد از اون دیگه این مشکل تکرار نشدzeinab siri 0 شما مشاورتون چه کسی بودند؟ امکان معرفی ایشون رو دارید؟ من یکم تردید دارم که به مشاور مدرسه خودمون اعتماد بکنم یا خیر چون هرکسی هم انتخاب بکنیم برای مشاوره افراد دیگری هستند که رزومه کاری بهتری دارند و قبولی های بیشتری توی کنکور داشتند
از طرفی دیگه تردید دارم که هزینه های سنگین برای مشاوره های خصوصی افرادی که توی این حوزه اسم دارند انجام بدم یا نه چون اکثرا میگن آدمی که بخواد درس بخونه میخونه -
zeinab siri 0 شما مشاورتون چه کسی بودند؟ امکان معرفی ایشون رو دارید؟ من یکم تردید دارم که به مشاور مدرسه خودمون اعتماد بکنم یا خیر چون هرکسی هم انتخاب بکنیم برای مشاوره افراد دیگری هستند که رزومه کاری بهتری دارند و قبولی های بیشتری توی کنکور داشتند
از طرفی دیگه تردید دارم که هزینه های سنگین برای مشاوره های خصوصی افرادی که توی این حوزه اسم دارند انجام بدم یا نه چون اکثرا میگن آدمی که بخواد درس بخونه میخونهNavid Quick
با موسسه محمدرضا پوردستمالچی مشاوره برداشتم که هزینه اش امسال خیلی زیاده -
Navid Quick
با موسسه محمدرضا پوردستمالچی مشاوره برداشتم که هزینه اش امسال خیلی زیادهzeinab siri 0 حدود هزینش رو نمیدونید؟
راضی بودید شما؟
اینکه مشاوره خصوصی (جدا از مدرسه که مشاور داره) داشته باشم رو پیشنهاد میکنید؟ -
zeinab siri 0 حدود هزینش رو نمیدونید؟
راضی بودید شما؟
اینکه مشاوره خصوصی (جدا از مدرسه که مشاور داره) داشته باشم رو پیشنهاد میکنید؟Navid Quick
حدودا باید 10تومن باشه
مشاوره حضوری فقط برای داوطلبای ساکن تهران هست و بقیه به صورت تلفنی و ویدیو کال مشاوره دارن
دفتر مرکزیشون سعادت اباده
من راضی بودم
شیوه ی کار به این صورت بود که هر دو هفته یکبار با مشاور خصوصی که همون مشاور همراه بود جلسه ی حضوری داشتیم و در طول 2هفته هفته هم تماس تلفنی داشتیم
هر ماه کارگاه دسته جمعی برگزار میشه که هم باعث تقویت روحیه داوطلبا میشد و هم اصول کلی توسط خود اقای پوردستمالچی گفته میشد و ریزه کاری ها به عهده ی مشاور همراه بود
از اسفند تا اواسط فروردین اردوی جمع بندی حضوری میذاشتن که هم از داوطلبای ساکن تهران و هم سایر استانها قبول میکردن و...
اسمشون رو گوگل کنید اطلاعات بیشتری به دستتون میرسه
من راضی بودم چون برخلاف خیلی از مشاورا دانش اموز رو تخریب نمیکردن و روحیه ی دانش اموز نسبت به هر چیز دیگه ای براشون اولویت داشت -
zeinab siri 0 حدود هزینش رو نمیدونید؟
راضی بودید شما؟
اینکه مشاوره خصوصی (جدا از مدرسه که مشاور داره) داشته باشم رو پیشنهاد میکنید؟Navid Quick
چون از وضع مدرستون اطلاعی ندارم نمیتونم چیزی بگم -
Navid Quick
حدودا باید 10تومن باشه
مشاوره حضوری فقط برای داوطلبای ساکن تهران هست و بقیه به صورت تلفنی و ویدیو کال مشاوره دارن
دفتر مرکزیشون سعادت اباده
من راضی بودم
شیوه ی کار به این صورت بود که هر دو هفته یکبار با مشاور خصوصی که همون مشاور همراه بود جلسه ی حضوری داشتیم و در طول 2هفته هفته هم تماس تلفنی داشتیم
هر ماه کارگاه دسته جمعی برگزار میشه که هم باعث تقویت روحیه داوطلبا میشد و هم اصول کلی توسط خود اقای پوردستمالچی گفته میشد و ریزه کاری ها به عهده ی مشاور همراه بود
از اسفند تا اواسط فروردین اردوی جمع بندی حضوری میذاشتن که هم از داوطلبای ساکن تهران و هم سایر استانها قبول میکردن و...
اسمشون رو گوگل کنید اطلاعات بیشتری به دستتون میرسه
من راضی بودم چون برخلاف خیلی از مشاورا دانش اموز رو تخریب نمیکردن و روحیه ی دانش اموز نسبت به هر چیز دیگه ای براشون اولویت داشتzeinab siri 0 خیلی ممنون از راهنمایی هاتون با این توضیحات فکر کنم یه مشاور خصوصی هم داشته باشم بد نیست خیلی ازتون ممنونم
-
zeinab siri 0 خیلی ممنون از راهنمایی هاتون با این توضیحات فکر کنم یه مشاور خصوصی هم داشته باشم بد نیست خیلی ازتون ممنونم
Navid Quick خواهش میکنم
-
ابوالفضل ریسی بله مخالفت که کردند البته من دوست دارم که بیشتر تو کلاسای مدرسه تا جای ممکن شرکت نکنم و از همین راه ابریشم که تهیه کردم استفاده کنم ولی خب مشاور و مدیر همه میگن روشت اشتباهه و مخالفن
Navid Quick چون واسشون صرفه نداره مخالفت میکنن
بنظرم راه ابریشم بهترین راهه
حالا خود دانید -
Navid Quick چون واسشون صرفه نداره مخالفت میکنن
بنظرم راه ابریشم بهترین راهه
حالا خود دانیدابوالفضل ریسی بله به هر حال نمیان آلا رو تایید کنن که من برم پکیجای آلا رو بخرم و پول به مدرسشون و مشاورشون و ... ندم
مشاوره از بیرون گرفتم و خوشبختانه گفت آلا خیلی هم خوبه اگر با برنامه و تداوم ساعت مطالعه و ... پیش بری و حتی ممکنه برای تو از مدرسه هم بهتر باشه
در کل خیلی ممنون از راهنماییتون -
ابوالفضل ریسی بله به هر حال نمیان آلا رو تایید کنن که من برم پکیجای آلا رو بخرم و پول به مدرسشون و مشاورشون و ... ندم
مشاوره از بیرون گرفتم و خوشبختانه گفت آلا خیلی هم خوبه اگر با برنامه و تداوم ساعت مطالعه و ... پیش بری و حتی ممکنه برای تو از مدرسه هم بهتر باشه
در کل خیلی ممنون از راهنماییتونNavid Quick خواهش میکنم
-
سلام به همگی
من الان دوازدهم ریاضی فیزیکم و سال دهم دوازدهم هیچی نخوندم اما الان یک هفتست شروع کردم به خوندن روزی 12 ساعت تایم میذارم میخونم اما نمیدونم از کدوم فیلم ها یا همایش ها و ... استفاده کنم
راه ابریشم برای کسی که هیچی از دهم و یازدهم بلد نیست خوبه؟ آیا مطالبش کامله برای کنکور؟
ممنون میشم اگر کسی میتونه راهنمایی کنهNavid Quick
سلام دوست گرامی
من از سال دهم کمی با الا آشنایی داشتم ولی زیاد استفاده نکردم ار اون وقت و این برنامه
سال یازدهم هم ترم دوم ازش استفاده کردم از صفر تا صد هاش و واقعا کمکم کرد
وقتی نتیجه آلا رو تو درسم و زندگیم دیدم
تیرماه بسته راه ابریشم رو تهیه کردم
ولی الان یک هفته هست مثل تو شروع به درس خوندن کردم و تاثیر الا رو واقعا دیدم در قبل
و میدونم که کمک میکنه به دانش آموزان
چ کسانی که از لحاظ علمی خیلی پایین ان و چ کسانی که خیلی عالیین