سردرگمی
-
سلام دوستان
من سال ۱۴۰۰ کنکور داشتم
راستش اصلا خوب نخوندم ینی بخاطر بیماری ک داشتم هیچی نخوندم فقط این دو ماه آخر رو با مشاوره هایی ک پسرداییم ک رتبه برتره بم داد خوب خوندم و انگیزه گرفتم،
قبل از این بیماری هم درسم خیلی خوب بود همیشه اول بودم تو همه آزمون خوب حالا بگذریم خداروشکر بیماریم خوب شد و الان خیلی قوی منتظرم جوابا بیاد با قدرت بشینم برا ۴۰۱ بخونم.
فقط ی سردرگمی دارم،
نمیدونم کتابای زیست و شیمی دهم تا چقد عوض شده ، بنظرتون نیازه براشون کتاب تست تازه گرفت؟حداقل برای این دوماه تابستون چی؟آخه میخام تو این دو ماه پایه رو ی دس بخونم اول مهر با برنامه قلم برم به امید خدا. خاستم براشون ی کتاب تست بگیرم با زیر ذره بین زیست و شیمی جامع، ولی شیمیش ک اصلا پیدا نمیشه و دیگه چاپ نمیشه بنظرتون چکار کنم؟؟ -
سلام دوستان
من سال ۱۴۰۰ کنکور داشتم
راستش اصلا خوب نخوندم ینی بخاطر بیماری ک داشتم هیچی نخوندم فقط این دو ماه آخر رو با مشاوره هایی ک پسرداییم ک رتبه برتره بم داد خوب خوندم و انگیزه گرفتم،
قبل از این بیماری هم درسم خیلی خوب بود همیشه اول بودم تو همه آزمون خوب حالا بگذریم خداروشکر بیماریم خوب شد و الان خیلی قوی منتظرم جوابا بیاد با قدرت بشینم برا ۴۰۱ بخونم.
فقط ی سردرگمی دارم،
نمیدونم کتابای زیست و شیمی دهم تا چقد عوض شده ، بنظرتون نیازه براشون کتاب تست تازه گرفت؟حداقل برای این دوماه تابستون چی؟آخه میخام تو این دو ماه پایه رو ی دس بخونم اول مهر با برنامه قلم برم به امید خدا. خاستم براشون ی کتاب تست بگیرم با زیر ذره بین زیست و شیمی جامع، ولی شیمیش ک اصلا پیدا نمیشه و دیگه چاپ نمیشه بنظرتون چکار کنم؟؟ -
سلام دوستان
من سال ۱۴۰۰ کنکور داشتم
فقط ی سردرگمی دارم،
نمیدونم کتابای زیست و شیمی دهم تا چقد عوض شده ، بنظرتون نیازه براشون کتاب تست تازه گرفت؟حداقل برای این دوماه تابستون چی؟آخه میخام تو این دو ماه پایه رو ی دس بخونم اول مهر با برنامه قلم برم به امید خدا. خاستم براشون ی کتاب تست بگیرم با زیر ذره بین زیست و شیمی جامع، ولی شیمیش ک اصلا پیدا نمیشه و دیگه چاپ نمیشه بنظرتون چکار کنم؟؟زیست دهم
زیست کنکور
زیست شناسی کنکورتغییرات : #زیاد
نیاز به تعویض کتاب و کمک درسی هست و باید هردو رو حتما تهیه کنید
چاپ سال 98 باشن حتمازیست یازدهم
#تغییرات زیست یازدهم
عکس 1
صفحه 29🧪مشخص شدن بخش های بیرونی، میانی و درونی
🦠🧬به شدت مهم است و سوالات خوبی از آن طرح میشود.
#تغییرات زیست یازدهم
عکس 2
صفحه 40مشخص کردن مجرای هاورس
زیست دوازدهم
زیست کنکور
زیست شناسی کنکوردر بررسی ها یک بیشتر بدانید در صفحه ۶۰ اضافه شده
+صفحه ۵۶نیازی به خرید کتاب و کمک درسی جدید نیست
تغییرات_شیمی
شیمی دهم
🧨 شیمی کنکور
کنکور 1401
تغییرات : خیلی #زیادنیاز به تعویض کتاب کمک درسی هست؟ : بله قطعا
نیاز به تعویض کتاب درسی هست: بله قطعا
شیمی یازدهم
#تغییرات_شیمی
تغییرات : یک کلمهنیاز به تعویض کتاب کمک درسی هست؟ : خیر
نیاز به تعویض کتاب درسی هست: خیر
تغییر:
NO2 قهوه ای نیست. (
توی کتاب سابق نوشته بود قهوه ای)شیمی دوازدهم
#تغییرات_شیمی
تغییرات : یک حرفنیاز به تعویض کتاب کمک درسی هست؟ : خیر
نیاز به تعویض کتاب درسی هست؟: خیر
تغییر: حالت کربن در واکنش صفحه ی ۶۱ جامد ( S) است
-
سلام دوستان
من سال ۱۴۰۰ کنکور داشتم
فقط ی سردرگمی دارم،
نمیدونم کتابای زیست و شیمی دهم تا چقد عوض شده ، بنظرتون نیازه براشون کتاب تست تازه گرفت؟حداقل برای این دوماه تابستون چی؟آخه میخام تو این دو ماه پایه رو ی دس بخونم اول مهر با برنامه قلم برم به امید خدا. خاستم براشون ی کتاب تست بگیرم با زیر ذره بین زیست و شیمی جامع، ولی شیمیش ک اصلا پیدا نمیشه و دیگه چاپ نمیشه بنظرتون چکار کنم؟؟تغییرات کتب درسی.pdf
سلام
این فایلتغییرات کتب درسی رو زده و گفته که نیاز به تغییر کتاب هست یا خیر
یکی از اساتیدمون برامون فرستاده
گفتم شاید براتون مفید باشه -
سلام دوستان
من سال ۱۴۰۰ کنکور داشتم
فقط ی سردرگمی دارم،
نمیدونم کتابای زیست و شیمی دهم تا چقد عوض شده ، بنظرتون نیازه براشون کتاب تست تازه گرفت؟حداقل برای این دوماه تابستون چی؟آخه میخام تو این دو ماه پایه رو ی دس بخونم اول مهر با برنامه قلم برم به امید خدا. خاستم براشون ی کتاب تست بگیرم با زیر ذره بین زیست و شیمی جامع، ولی شیمیش ک اصلا پیدا نمیشه و دیگه چاپ نمیشه بنظرتون چکار کنم؟؟فیزیک دهم
#تغییرات_فیزیک
تغییرات : زیاد ( آسون تر شده و حذفیات داره)نیاز به تعویض کتاب کمک درسی هست؟ : بله
نیاز به تعویض کتاب درسی هست؟: بله
فیزیک یازدهم
#تغییرات_فیزیک
تغییرات : ندارد
نیاز به تعویض کتاب کمک درسی هست؟ : خیرنیاز به تعویض کتاب درسی هست؟: خیر
فیزیک دوازدهم
#تغییرات_فیزیک
-
سلام دوستان
من سال ۱۴۰۰ کنکور داشتم
فقط ی سردرگمی دارم،
نمیدونم کتابای زیست و شیمی دهم تا چقد عوض شده ، بنظرتون نیازه براشون کتاب تست تازه گرفت؟حداقل برای این دوماه تابستون چی؟آخه میخام تو این دو ماه پایه رو ی دس بخونم اول مهر با برنامه قلم برم به امید خدا. خاستم براشون ی کتاب تست بگیرم با زیر ذره بین زیست و شیمی جامع، ولی شیمیش ک اصلا پیدا نمیشه و دیگه چاپ نمیشه بنظرتون چکار کنم؟؟#تغییرات_زمین_شناسی
زمین شناسی کنکورص ۱۲ حذف کلمه ی #اوایل که قبل از کربونیفر اومده
ص ۳۴ : چرا در سر مته های حفاری از الماس استفاده میشود: سختی زیاد الماس
ص۴۸ : در شهرهایی که نزدیک سواحل دریا هستند پایین آمدن سطح ایستایی چه مشکلاتی ایجاد میکند ؟
ص ۹۵ : مرکالی شدت زلزله را در مقیاس کم با عدد یک و در مقیاس ۱۲ ویرانی کامل ، توصیف کرده است.
ص ۱۰۰: تشکیل رگه های معدنی ، آهن رو حذف کنید
-
سلام دوستان
من سال ۱۴۰۰ کنکور داشتم
فقط ی سردرگمی دارم،
نمیدونم کتابای زیست و شیمی دهم تا چقد عوض شده ، بنظرتون نیازه براشون کتاب تست تازه گرفت؟حداقل برای این دوماه تابستون چی؟آخه میخام تو این دو ماه پایه رو ی دس بخونم اول مهر با برنامه قلم برم به امید خدا. خاستم براشون ی کتاب تست بگیرم با زیر ذره بین زیست و شیمی جامع، ولی شیمیش ک اصلا پیدا نمیشه و دیگه چاپ نمیشه بنظرتون چکار کنم؟؟ریاضی کنکور
#ریاضی_دهم
#تغییرات_ریاضی
ریاضی کنکور
#ریاضی_یازدهم
#تغییرات_ریاضی
ریاضی کنکور
#ریاضی_دوازدهم
#تغییرات_ریاضیتغییرات : ندارد
-
سلام دوستان
من سال ۱۴۰۰ کنکور داشتم
فقط ی سردرگمی دارم،
نمیدونم کتابای زیست و شیمی دهم تا چقد عوض شده ، بنظرتون نیازه براشون کتاب تست تازه گرفت؟حداقل برای این دوماه تابستون چی؟آخه میخام تو این دو ماه پایه رو ی دس بخونم اول مهر با برنامه قلم برم به امید خدا. خاستم براشون ی کتاب تست بگیرم با زیر ذره بین زیست و شیمی جامع، ولی شیمیش ک اصلا پیدا نمیشه و دیگه چاپ نمیشه بنظرتون چکار کنم؟؟اولین کتاب
فارسی دهم
#فارسی_کنکور
#ادبیات_کنکور
#تغییرات_فارسی
#عمومیادبیات دهم که در همه ی رشته های انسانی و تجربی و ریاضی مشترک است فقط یک تغییر ریز داشته است.
و آن هم جابه جا شدن فصل ۲و ۴ است.این تغییر فقط برای کسانی که آزمون های آزمایشی شرکت خواهند کرد مهم است.
- لغات اخر کتاب
نیازی به خرید کتاب درسی ادبیات دهم چاپ جدید نیست
- لغات اخر کتاب
-
سلام دوستان
من سال ۱۴۰۰ کنکور داشتم
فقط ی سردرگمی دارم،
نمیدونم کتابای زیست و شیمی دهم تا چقد عوض شده ، بنظرتون نیازه براشون کتاب تست تازه گرفت؟حداقل برای این دوماه تابستون چی؟آخه میخام تو این دو ماه پایه رو ی دس بخونم اول مهر با برنامه قلم برم به امید خدا. خاستم براشون ی کتاب تست بگیرم با زیر ذره بین زیست و شیمی جامع، ولی شیمیش ک اصلا پیدا نمیشه و دیگه چاپ نمیشه بنظرتون چکار کنم؟؟کتاب دوم
فارسی یازدهم
#فارسی_کنکور
#ادبیات_کنکور
#تغییرات_فارسی
#عمومی
ص ۳۸
۱۲۲ زه آب شده زهاب۱۶۰ وزر میشه سختی و عذاب ، گناه
۱۶۰ کران میشه ساحل ،کنار ،طرف، جانب
۱۶۶حرب : جنگ و نزاع
ادب یازدهنیازی به خرید کتاب جدید نیست.
-
سلام دوستان
من سال ۱۴۰۰ کنکور داشتم
فقط ی سردرگمی دارم،
نمیدونم کتابای زیست و شیمی دهم تا چقد عوض شده ، بنظرتون نیازه براشون کتاب تست تازه گرفت؟حداقل برای این دوماه تابستون چی؟آخه میخام تو این دو ماه پایه رو ی دس بخونم اول مهر با برنامه قلم برم به امید خدا. خاستم براشون ی کتاب تست بگیرم با زیر ذره بین زیست و شیمی جامع، ولی شیمیش ک اصلا پیدا نمیشه و دیگه چاپ نمیشه بنظرتون چکار کنم؟؟اولین کتاب
فارسی دوازدهم
#فارسی_کنکور
#ادبیات_کنکور
#تغییرات_فارسی
#عمومیاین کتاب هیچ تغییری نداشته است
میتوانید از کتاب سال قبل استفاده کنید
-
سلام دوستان
من سال ۱۴۰۰ کنکور داشتم
فقط ی سردرگمی دارم،
نمیدونم کتابای زیست و شیمی دهم تا چقد عوض شده ، بنظرتون نیازه براشون کتاب تست تازه گرفت؟حداقل برای این دوماه تابستون چی؟آخه میخام تو این دو ماه پایه رو ی دس بخونم اول مهر با برنامه قلم برم به امید خدا. خاستم براشون ی کتاب تست بگیرم با زیر ذره بین زیست و شیمی جامع، ولی شیمیش ک اصلا پیدا نمیشه و دیگه چاپ نمیشه بنظرتون چکار کنم؟؟دین و زندگی
دینی کنکوردینی دهم
هیچ تغییری نکرده است و نیازی به خرید کتاب جدید نیست
دین و زندگی
دینی کنکوردینی یازدهم
دینی ۱۱صفحه ی ۸۸
در خط اول
دانستیم که مسئولیت مرجعیت دینی رو جایگزین کلمه ی ولایت کنیددینی دوازدهم
صفحه ۸۶
کتاب چاپ جدید در این بخش تغییر داشته. -
سلام دوستان
من سال ۱۴۰۰ کنکور داشتم
فقط ی سردرگمی دارم،
نمیدونم کتابای زیست و شیمی دهم تا چقد عوض شده ، بنظرتون نیازه براشون کتاب تست تازه گرفت؟حداقل برای این دوماه تابستون چی؟آخه میخام تو این دو ماه پایه رو ی دس بخونم اول مهر با برنامه قلم برم به امید خدا. خاستم براشون ی کتاب تست بگیرم با زیر ذره بین زیست و شیمی جامع، ولی شیمیش ک اصلا پیدا نمیشه و دیگه چاپ نمیشه بنظرتون چکار کنم؟؟Mehdi Ghasemi
عربی دهم و یازدهم تغییری نکردن
عربی
عربی کنکورعربی دوازدهم
اسلوب حصر رو حذف کردن ولی مثالشو حذف نکردن
پس اسلوب حصر رو بخونید ، یعنی کتاب تغییری نکرده
-
سلام دوستان
من سال ۱۴۰۰ کنکور داشتم
فقط ی سردرگمی دارم،
نمیدونم کتابای زیست و شیمی دهم تا چقد عوض شده ، بنظرتون نیازه براشون کتاب تست تازه گرفت؟حداقل برای این دوماه تابستون چی؟آخه میخام تو این دو ماه پایه رو ی دس بخونم اول مهر با برنامه قلم برم به امید خدا. خاستم براشون ی کتاب تست بگیرم با زیر ذره بین زیست و شیمی جامع، ولی شیمیش ک اصلا پیدا نمیشه و دیگه چاپ نمیشه بنظرتون چکار کنم؟؟زبان انگلیسی هر سه سال هم بدون تغییر اند
-
زبان انگلیسی هر سه سال هم بدون تغییر اند
Elham Hamed خیلیی ممنونم
-
Elham Hamed خیلیی ممنونم
Mehdi Ghasemi خواهش میکنم اگه تلگرام دارید تو قسمت سرچ بزنید
https://t.me/taghirat_ketab اونجا براتون پی دی اف ها هم میاد و عکس تغییرات هم هست -
تغییرات کتب درسی.pdf
سلام
این فایلتغییرات کتب درسی رو زده و گفته که نیاز به تغییر کتاب هست یا خیر
یکی از اساتیدمون برامون فرستاده
گفتم شاید براتون مفید باشهآمنه ب متشکرم
-
Mehdi Ghasemi خواهش میکنم اگه تلگرام دارید تو قسمت سرچ بزنید
https://t.me/taghirat_ketab اونجا براتون پی دی اف ها هم میاد و عکس تغییرات هم هست