عقب ماندن
-
r sh سلام من هم تازه پک ریاضی رو خرید کردم و از برنامه ای که برای بقیه دوستان از 25 ام یا 26 اگر اشتباه نکنم شروع شده بود الان عقب ترم چطوری میتونیم خودمونو برسونیم؟
-
بابا خیلیی وقت دارید
از همین الان بزن شرو کنید بخونید میرسید ب برنامه
پارسال دو فرسنگ از برنامه قلمچی عقب میفتاد میگفتن بازم شرو کنید از همین الان -
سلام
من از 28 تیر که مسئله ای پیش اومد از برنامه راه ابریشم عقب موندم ، 29 و 30 هم همینطور و نشد که بخونم
امروز هم تعریفی نداشت . انگار سطح فهم ام اومده پایین هیچی نمی فهمم و یه سری از محاسبات شیمی رو نمی تونم انجام بدم و گیر دارم ؛ کلا انگار مغزم هیچ چیز جدیدی رو به خودش راه نمی ده که هیچی از مطالب قبلی هم نمی تونه استفاده کنه
نمی دونم چکار کنم وقتم داره میره و منم همین طوری عقبم و قطغا تو برنامه های جبرانی باز هم نمیتونم کل این 3-4 روز رو جبران کنم .
یه راه حل میخوام تا این حالت در بیام خیلی دارم عذاب میکشم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 ابوالفضل ریسیبنظر من یه چندروزی کاری به برنامه نداشته باش.
خودت یه بخشی رو انتخاب کن (مثلا محاسبات شیمی یا پیله استوکیومتری یا یکی از پیله های ریاضی) و شروع کن به مطالعه، اصلا هم کاری به گذر زمان نداشته باش. (چون اونطوری بهت استرس وارد میشه که نکنه تو تایم خودش تموم نشه.)بخش هایی رو که انتخاب میکنی به ترتیب برنامه ای باشه که آلا تدوین کرده. (مثلا از 26 تیر شروع کن بیا جلو.)
همینطور بعد سه چهار روز که پیش اومدی خودت رو با تایم های مطالعه ای که آلا مشخص کرده وفق بده و مباحث رو پیش ببر.
اگه مشکلی پیش نیاد بنظرم بعد حدودا یک هفته به برنامه میرسی گرچه ممکنه که این اتفاق تا آخر تابستون نیوفته و هیچ مشکلی نداره چونکه هدف از مطالعه در تابستان فقط سبک کردن برنامه در طی سال تحصیلیه. (برنامه ای که از مهر شروع میشه همه مباحث رو در بر میگیره!)
دوباره میگم: اصلا به اینکه "تایم مطالعه داره تموم میشه" یا "ای وای بعد شیمی باید فیزیک بخونم ولی هنوز شیمی رو هم تموم نکردم" یا ... اهمیت نده! کل تمرکزت رو از دست میدی و درس رو متوجه نمیشی!!
امیدوارم کمک کرده باشم.
-
بابا خیلیی وقت دارید
از همین الان بزن شرو کنید بخونید میرسید ب برنامه
پارسال دو فرسنگ از برنامه قلمچی عقب میفتاد میگفتن بازم شرو کنید از همین الانMehdi Ghasemi چطوری این همه فیلم رو در یه روز جبرانی ببینم ؟
باز اگه بشه دید میزان درک مطلبم رو چه کنم ؟ مغزم یه جور خاصی شده ، نه درسای قبلی رو انگار خوب بلد نیست و هم درسای جدید رو خوب یاد نمیگیره
انگار یه سوارایی دلم میخواد همه ویدئو ها رو از اول بشینم ببینم -
بنظر من یه چندروزی کاری به برنامه نداشته باش.
خودت یه بخشی رو انتخاب کن (مثلا محاسبات شیمی یا پیله استوکیومتری یا یکی از پیله های ریاضی) و شروع کن به مطالعه، اصلا هم کاری به گذر زمان نداشته باش. (چون اونطوری بهت استرس وارد میشه که نکنه تو تایم خودش تموم نشه.)بخش هایی رو که انتخاب میکنی به ترتیب برنامه ای باشه که آلا تدوین کرده. (مثلا از 26 تیر شروع کن بیا جلو.)
همینطور بعد سه چهار روز که پیش اومدی خودت رو با تایم های مطالعه ای که آلا مشخص کرده وفق بده و مباحث رو پیش ببر.
اگه مشکلی پیش نیاد بنظرم بعد حدودا یک هفته به برنامه میرسی گرچه ممکنه که این اتفاق تا آخر تابستون نیوفته و هیچ مشکلی نداره چونکه هدف از مطالعه در تابستان فقط سبک کردن برنامه در طی سال تحصیلیه. (برنامه ای که از مهر شروع میشه همه مباحث رو در بر میگیره!)
دوباره میگم: اصلا به اینکه "تایم مطالعه داره تموم میشه" یا "ای وای بعد شیمی باید فیزیک بخونم ولی هنوز شیمی رو هم تموم نکردم" یا ... اهمیت نده! کل تمرکزت رو از دست میدی و درس رو متوجه نمیشی!!
امیدوارم کمک کرده باشم.
saad mollaei 0 یعنی فقط یه درس رو در یه روز بخونم ؟
فکر کنم منظورتون رو خوب متوجه نشدم/ پوزش -
saad mollaei 0 یعنی فقط یه درس رو در یه روز بخونم ؟
فکر کنم منظورتون رو خوب متوجه نشدم/ پوزشنه.
به ترتیب برنامه ای که آلا تدوین کرده.از 26 تیر (روز اول برنامه) شروع کن.
مثلا اولین باکس مطالعاتی 26 تیر "درس ریاضی-پیله13" هستش، شما این باکس رو مطالعه میکنن (بدون توجه به تایمی که بهش اختصاص میدین) و سپس میرین سراغ باکس بعدی....*ممکنه مثلا "باکس های مطالعاتی یک روزِ مربوط به برنامه" بیشتر از یک روز طول بکشه یا اینکه کمتر.
-
نه.
مثلا اولین باکس مطالعاتی 26 تیر "درس ریاضی-پیله13" هستش، شما این باکس رو مطالعه میکنن (بدون توجه به تایمی که بهش اختصاص میدین) و سپس میرین سراغ باکس بعدی....*ممکنه مثلا "باکس های مطالعاتی یک روزِ مربوط به برنامه" بیشتر از یک روز طول بکشه یا اینکه کمتر.
saad mollaei 0 سلام عزیز یه سوال چرا از پیله 13 باید شروع کنیم جای 1؟ شما میدونید؟
-
نه.
saad mollaei 0 در عقب ماندن گفته است:
مثلا اولین باکس مطالعاتی 26 تیر "درس ریاضی-پیله13" هستش، شما این باکس رو مطالعه میکنن (بدون توجه به تایمی که بهش اختصاص میدین) و سپس میرین سراغ باکس بعدی....اینطوری خیلی عقب می افتم که
-
saad mollaei 0 سلام عزیز یه سوال چرا از پیله 13 باید شروع کنیم جای 1؟ شما میدونید؟
Navid Quick مثال زدند
مثلا اولین باکس مطالعاتی 26 تیر "درس ریاضی-پیله13" هستش، شما این باکس رو مطالعه میکنن (بدون توجه به تایمی که بهش اختصاص میدین) و سپس میرین سراغ باکس بعدی....
-
سلام
من از 28 تیر که مسئله ای پیش اومد از برنامه راه ابریشم عقب موندم ، 29 و 30 هم همینطور و نشد که بخونم
امروز هم تعریفی نداشت . انگار سطح فهم ام اومده پایین هیچی نمی فهمم و یه سری از محاسبات شیمی رو نمی تونم انجام بدم و گیر دارم ؛ کلا انگار مغزم هیچ چیز جدیدی رو به خودش راه نمی ده که هیچی از مطالب قبلی هم نمی تونه استفاده کنه
نمی دونم چکار کنم وقتم داره میره و منم همین طوری عقبم و قطغا تو برنامه های جبرانی باز هم نمیتونم کل این 3-4 روز رو جبران کنم .
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 ابوالفضل ریسیr sh سلام به نظرم مرور رو فراموش نکنید و نداشتن گیرایی و...هم شاید از مشغولیت فکری و استرس از عقب افتادگی باشه، برای هر درس 2تایم وقت گذاشته شده و 2فیلم اگر میتونید 3تا فیلم ببینید و بجای دیدن فیلم های برنامه،فیلم های عقب افتادرو ببینید تا اخر هفته دیگه میتونید برسید به برنامه،جبرانی ها هم هست.
-
پیله های ریاضیات ریاضی اینطوریه چونکه با مباحث هندسه دهم شروع شده، بخاطر همین باید پیله های مربوط به هندسه اول دیده بشن.
-
پیله های ریاضیات ریاضی اینطوریه چونکه با مباحث هندسه دهم شروع شده، بخاطر همین باید پیله های مربوط به هندسه اول دیده بشن.
saad mollaei 0 متوجه شدم خیلی ممنون
-
r sh سلام به نظرم مرور رو فراموش نکنید و نداشتن گیرایی و...هم شاید از مشغولیت فکری و استرس از عقب افتادگی باشه، برای هر درس 2تایم وقت گذاشته شده و 2فیلم اگر میتونید 3تا فیلم ببینید و بجای دیدن فیلم های برنامه،فیلم های عقب افتادرو ببینید تا اخر هفته دیگه میتونید برسید به برنامه،جبرانی ها هم هست.
Mohammad Gh 1 در عقب ماندن گفته است:
r sh سلام به نظرم مرور رو فراموش نکنید و نداشتن گیرایی و...هم شاید از مشغولیت فکری و استرس از عقب افتادگی باشه،
مشغولیت ذهنی رو چطور از بین ببرم ؟
-
مثلا اولین باکس مطالعاتی 26 تیر "درس ریاضی-پیله13" هستش، شما این باکس رو مطالعه میکنن (بدون توجه به تایمی که بهش اختصاص میدین) و سپس میرین سراغ باکس بعدی....اینطوری خیلی عقب می افتم که
-
Mohammad Gh 1 در عقب ماندن گفته است:
r sh سلام به نظرم مرور رو فراموش نکنید و نداشتن گیرایی و...هم شاید از مشغولیت فکری و استرس از عقب افتادگی باشه،
مشغولیت ذهنی رو چطور از بین ببرم ؟
r sh برنامه ریزی و لیست کارها،هدف گذاری،ورزش،نفس عمیق،شمارش اعداد به طوری که ذهن رو به چالش بندازه،یا یک کش پول به دور دست بستن و هر بار فکر کشیدن اون(گاها گفته میشه نباید اسیب به خودمون بزنیم پس به نظرم زیاد درست نیست)دوری کردن از فکرهای منفی،مکان مطالعه،خوراک و.....همه این ها میتونه تاثیر گذاره باشه. هر نفر بایک روش میتونه فکر هارو دور کنه و تمکز کنه،کافیه پیداش کنی.
-
سلام
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 ابوالفضل ریسیr sh سلام
انگار سطح فهم ام اومده پایین هیچی نمی فهمم و یه سری از محاسبات شیمی رو نمی تونم انجام بدم و گیر دارم ؛ کلا انگار مغزم هیچ چیز جدیدی رو به خودش راه نمی ده که هیچی از مطالب قبلی هم نمی تونه استفاده کنه
این مشکلی هست که من دم کنکور باهاش مواجه شدم
مثل اینه که مغز کلا stop کرده و هیچ چیزی نمیپذیره قبلی ها هم پریدن
دلیلش دوچیزه
اول استرس همین که از برنامه عقب افتادید
دوم اینکه ذهنتون خسته هست
در باره مورد دوم تو اون تایپک بهتون گفتم
اما مورد اول:
برنامه روزهای جبرانی داره+باکس های مطالعاتی واسه یه فیلم خیلی زیاده و راحت میرسید
اینکه عقب میوفتید و هر لحظه نگرانید که عقب افتادید هم باعث میشه نخونید و هم اگر خوندید هم کامل مطلب رو نفهمید
چند بار گفتم وقت دارید فقط با فکر های الکی از دستش ندید راه فرار از فکرهای الکی رو هم تو اون تایپک بهتون گفتم
مشکلی بود درخدمتم
موفق باشید -
r sh سلام
انگار سطح فهم ام اومده پایین هیچی نمی فهمم و یه سری از محاسبات شیمی رو نمی تونم انجام بدم و گیر دارم ؛ کلا انگار مغزم هیچ چیز جدیدی رو به خودش راه نمی ده که هیچی از مطالب قبلی هم نمی تونه استفاده کنه
دلیلش دوچیزه
اما مورد اول:
برنامه روزهای جبرانی داره+باکس های مطالعاتی واسه یه فیلم خیلی زیاده و راحت میرسید
اینکه عقب میوفتید و هر لحظه نگرانید که عقب افتادید هم باعث میشه نخونید و هم اگر خوندید هم کامل مطلب رو نفهمید
چند بار گفتم وقت دارید فقط با فکر های الکی از دستش ندید راه فرار از فکرهای الکی رو هم تو اون تایپک بهتون گفتم
مشکلی بود درخدمتم
موفق باشیدابوالفضل ریسی در عقب ماندن گفته است:
بنظرتون توی یه روز جبرانی میتونم سه چهار روز رو که عقب افتادم ببینم ؟
-
r sh سلام
دلیلش دوچیزه
اما مورد اول:
مشکلی بود درخدمتم
موفق باشیدابوالفضل ریسی در عقب ماندن گفته است:
دلیلش دوچیزه
دوم اینکه ذهنتون خسته هستمن الان از 28 ام خوب نخوندم و ساعت کاری ام خیلی پایین بوده ، این ها استراحت محسوب نمیشن ؟
-
ابوالفضل ریسی در عقب ماندن گفته است:
بنظرتون توی یه روز جبرانی میتونم سه چهار روز رو که عقب افتادم ببینم ؟
r sh بخوام بدون تعارف بگم نه نمیشه و اصلا هم نیاز نیست
دو هفته آخر وقت جبرانه و برنامه هم سبکه پس کم کم برسونید و نه یهو! -
ابوالفضل ریسی در عقب ماندن گفته است:
دلیلش دوچیزه
دوم اینکه ذهنتون خسته هستمن الان از 28 ام خوب نخوندم و ساعت کاری ام خیلی پایین بوده ، این ها استراحت محسوب نمیشن ؟
r sh آخ آخ
چقدر خودم لطمه خوردم از این حرف
یه سوال!
شما از ۲۸ام تا الان استراحت کردید
یعنی ذهنتون کاملا آزاد بوده بدون استرسِ جا موندن
فکر نکنم اینطور بوده باشید
من مثل شما چندروز اصلا نمیتونستم بخونم میزدم پای استراحت و با ذهن خسته ادامه میدادم و بازدهی خیلی کمتری داشتم
اگر واقعا استراحت کردید که بله استراحت حساب کنید
اگر که نه استراحتتون سر جاشه
با خودتون هم اصلا تعارف نکنید و کاملا روراست باشید