دوباره با عشق درس بخونم
-
r sh درک میکنم خودمم همینجور شدم هدفم همون هدفه ولی اون چیزی ک باعث انگیزم میشد رو از دست دادم باید اون چیزی ک باعث انگیزتون میشد رو بدست بیارین
یا اینکه شاید چون امتحانا تموم شده خیالتون راحت تر شده و توی ناخود اگاهتون ب این فک میکنید ک وقت هس ...
ی چیز دیگه هم میتونه باشه ک برنامه نداشته باشید
امیدوارم انگیزتون هرچی سریعتر برگرده و وقتی ک دارینو از دست ندید ک اخرش پشیمونیهElham Hamed در دوباره با عشق درس بخونم گفته است:
r sh درک میکنم خودمم همینجور شدم هدفم همون هدفه ولی اون چیزی ک باعث انگیزم میشد رو از دست دادم باید اون چیزی ک باعث انگیزتون میشد رو بدست بیارین
اون چیز دقیقا چیه ؟
منظورتون رو خوب متوجه نشدم/ ببخشید -
کنکوری ۱۴۰۱؟
motahareh amoyi بله من 1401 ام
-
Elham Hamed فکر میکنن زمان هستش درحالی ک اصن نیستش
Amirreza Vafaei Moghadam اتفاقا گذر زمان خیلی اذیتم میکنه
-
Elham Hamed در دوباره با عشق درس بخونم گفته است:
اون چیز دقیقا چیه ؟
منظورتون رو خوب متوجه نشدم/ ببخشیدتا الان اون موضوعی که باعث میشد شما خیلی پر انرژی درس بخونید چی بوده؟؟؟ اون براتون کمرنگ شده باید دوباره اهمیتشو بدست بیاره
-
r sh بزرگترین اشکال صفر و صدی بودنه کل وقتتو سر همین از دست میدی تجربشو دارم ک میگم اگه ب نامه داری از همین الان بخون و به اون چیزی ک تو ذهنت میگه فردا از اول میشینم میخونم و خوب و کامل میخونم اصلا گوش نده
r sh بزرگترین اشکال صفر و صدی بودنه
یه جور وسواس فکریه ؟
-
r sh فک کنم ی چیزایی تو ذهنتون هست که خب فکر کردن به اونا این حال و به شما داده و فکر میکنید نمیشه یا شایدم خسته شدید خب این چیزا طبیعیه بالاخره راه دور و درازیه ی وقتایی ادم کم میاره ولی یادتون باشه اونایی موفق شدن که تو همین موقع ها از هدفشون دست نکشیدن وگرنه تو حال خوب تلاش کردن و همه بلدن
به نظرم دوباره باید هدفتونو برای خودتون مهم کنید بنویسیدش بزنید به جایی که یادتون باشه
از چیزایی که نمیزارن این اتفاق بیفته با کسی حرف بزنید شاید حالتونو بهتر کرد از کسایی ام که همش حرفای منفی میزنن دوری کنید من مطمئنم شما میتونید موفق بشید البته اگ الان از تلاشتون دست بر ندارید
موفق باشید@masoumeh-shokrollahi در دوباره با عشق درس بخونم گفته است:
r sh فک کنم ی چیزایی تو ذهنتون هست که خب فکر کردن به اونا این حال و به شما داده و فکر میکنید نمیشه یا شایدم خسته شدید
اون چیزا چی ان ؟
به نظرم دوباره باید هدفتونو برای خودتون مهم کنید بنویسیدش بزنید به جایی که یادتون باشه
بجز این راه حل دیگه ای ندارین ؟
از چیزایی که نمیزارن این اتفاق بیفته با کسی حرف بزنید شاید حالتونو بهتر کرد
فعلا همچین کسی نیست
-
r sh شما تو ذهنت اینه ک چند روز عقب موندی و میخوای هرچی زودتر اونا رو جبران کنی ولی عقب تر میوفتی؟؟
اگه اینجوره از برنامه ی فردا شروع کن در اخر که وقت اوردی ی درس از روزای قبلو بخون تا کم کم جبران بشن
فک میکنم کل چیزی ک مانع شماس همین باشهElham Hamed در دوباره با عشق درس بخونم گفته است:
r sh شما تو ذهنت اینه ک چند روز عقب موندی و میخوای هرچی زودتر اونا رو جبران کنی ولی عقب تر میوفتی؟؟
اره انگای همین طوریه
-
r sh بزرگترین اشکال صفر و صدی بودنه
یه جور وسواس فکریه ؟
r sh اره ینی یا چیزیو نمیخای یا کاملشو میخای این خیلی رو مخه سختم میشه تغییرش داد
حداقل برای درس خیلی بده
صبح زود بیدار شو
و حتما سرحال باش
اگه ساعت ۷ بیدار شدی ۹ خوابیدی این بی انگیزگی بدتر میشه
سعی کن تا قبل ۱۲ کامل خونده باشی
و ی نکته دیگه حتما بین درسا فقط ۱۵ دقیقه استراحت کن
واسه هر درس اختصاصی بیشتر از ۲ ساعت و برای هر عمومی بیشتر از یک ساعت و ربع وقت نزار
بین اختصاصیا عمومی بخون
اگه حس کردی وقت کم میاری تند تند نخون تا ب همه برسی
حداقل ی ربع تست بزن و تحلیل کن درصد و زمانش فعلا برات مهمنباشه بیشتر از ۳۰ تا برای هر درس تست نزن فعلا -
تا الان اون موضوعی که باعث میشد شما خیلی پر انرژی درس بخونید چی بوده؟؟؟ اون براتون کمرنگ شده باید دوباره اهمیتشو بدست بیاره
تا الان اون موضوعی که باعث میشد شما خیلی پر انرژی درس بخونید چی بوده؟؟
فقط رسیدن به هدفم بوده
الان هدف همونه ولی نمی دونم چرا اینطوریه -
اره انگای همین طوریه
مشکل منم هست
اصلا ب برنامه ی عقب افتاده توجه نکنین و سعی نکنین توی یکی دوروز ۳ ۴ روزو جبران کنید فقط وقت اضافه اوردین جبرانش کنید اونم کم کم
حواستون باشه واسه ۴ روز روزای دیگه رو از دست ندین -
r sh همه چی دست خودته بنظرم تو انجمن هم زیاد فعالیت نکن من خودم امروز یکمی از روزای قبل بیشتر سرم توش بودش از الان میخوام روی اپ آلاء تایمر بذارم وقتی بیشتر از چند دقیقه توی انجمن هستم خودکار برنامه رو ببنده قفلش کنه همون parental control...
Amirreza Vafaei Moghadam در دوباره با عشق درس بخونم گفته است:
r sh همه چی دست خودته بنظرم تو انجمن هم زیاد فعالیت نکن من خودم امروز یکمی از روزای قبل بیشتر سرم توش بودش از الان میخوام روی اپ آلاء تایمر بذارم وقتی بیشتر از چند دقیقه توی انجمن هستم خودکار برنامه رو ببنده قفلش کنه همون parental control...
با چه اپلیکیشنی؟
-
Alx Alx در دوباره با عشق درس بخونم گفته است:
r sh همه اولش اینجورین بعد امتحانات خرداد یخورده استراحت کنی بعدم بری دنبال کار بگردی انگیزه پیدا میکنی میچسبی به درس
یه سفر دو هفته ای رفتیم ولی بعد اون اینطوری شدم
r sh در دوباره با عشق درس بخونم گفته است:
r sh همه اولش اینجورین بعد امتحانات خرداد یخورده استراحت کنی بعدم بری دنبال کار بگردی انگیزه پیدا میکنی میچسبی به درس
منم روزایی ک با دوستام میرفتم بیرون از یک روز قبل تا یکی دو روز بعدش اصلا حوصله درس رو نداشتم و بخاطر همین خیلییی کم باهاشون میرم بیرون و تاجایی ک بشه نمیرم
یسریا با بیرون رفتن و از درس دور بودن رفرش میشن ولی یه عده مثل ما هرچی بیرون نریم بهتره -
سلام
من بعد امتحانای خرداد امسال دیگه اونطوری که میخوام نمی تونم درس بخونم . انگار هدفم برام دیگه مهم نیست . هی به خودم هدفم رو یادآوری میکنم و انگیزه میدم و ... اما یکم که میشه 0حداکثر 1 هفته و حداقل 2 ساعت ) دوباره همین طوری میشم
انگار هدفم ئیگه بولد نیست و انگیزه ای ندارم
خیلی این حالت آزار دهنده و دیوونه کننده
واقعا دوست دارم برگردم به اردیبهشت و نزدیکای خرداد ؛ همون موقع هایی که با عشق درس میخوندم ولذت میبردم ، هم درس میخوندم وپیشترفتم عالی بود و هم از زندگی لذت میبردم ؛ اما الان اینطوری نیست اصلا وقتی از خواب که بیدار میشم انگیزه ای ندارم . میخوام بخونم ومیخونم ولی اونطوری نیست که باید باشه طوری که نخوندن از خوندن آبرومندانه تره
الان میخوام مثل همون موقع بشم و همه چیزو فدای درس و هدفم کنم و به تیکه و کنایه ها اهمیت ندم ، به اذیت های خواهرم بی تفاوت باشم و عشق کنم با درس خوندنم وهدفم دلیل تپش قلبم باشه
الان عین یه اسکلت بی روح شدم و هدفی ندارم انگار . ولی این من نیستم دلم برای خودم تنگ شده " میخوام خودم باشم ، خودم
لطفا راهنمایی ام کنید واقعا تو بد برزخی هستم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم دانش-آموزان-آلاء همیارr sh
سلاممنم بعد خرداد همین طوری بودم.
من یه مدتی (تقریبا ۲۰ روز) اصلا درس نخوندم و کلا گذاشتمش کنار
که هم ذهنم استراحت کنه و هم انرژی کافی رو داشته باشم که بعدا بتونم بهتر شروع کنم.
الانم از این کارم خوشحالم
و یه جورایی اون علاقه و عشق قبلی دوباره برگشته🥰
بنظر من شما هم حدود یک هفته کلا بیخیال همه چی بشینبعد دلتون برا درس تنگ میشع
یه هفته نخونین بهتر از اینکه کل سالو بزور بخونین
-
@masoumeh-shokrollahi در دوباره با عشق درس بخونم گفته است:
r sh فک کنم ی چیزایی تو ذهنتون هست که خب فکر کردن به اونا این حال و به شما داده و فکر میکنید نمیشه یا شایدم خسته شدید
اون چیزا چی ان ؟
بجز این راه حل دیگه ای ندارین ؟
از چیزایی که نمیزارن این اتفاق بیفته با کسی حرف بزنید شاید حالتونو بهتر کرد
فعلا همچین کسی نیست
r sh والا اینکه اون چیزا چی ان من نمیدونم به زندگی خصوصی خودتون برمیگرده باید پیداشون کنید و از ذهنتون بیرونشون کنید
اگ بخوام راه حل دیگ ای بگم خب میتونید کتابایی رو بخونید که کمک کنه برای انگیزتون تلاش کنید حالا نه ک خیلی سرگرمش بشید روزی یکی دوصفحه شب بعد از تموم شدن درساتون بخونید مثل استاد عشق یا کیمیاگر ی سرچ کنید تو گوگل بازم کتاب براتون میاره دیگ هرکدوم به دلتون نشست بخونید
چرا کسی و ندارید ؟خداروکه دارید براش روی کاغد نامه بنویسید و بهش توکل کنید مطمئن باشید کمکتون میکنه و صداتونو میشنوه -
r sh در دوباره با عشق درس بخونم گفته است:
منم روزایی ک با دوستام میرفتم بیرون از یک روز قبل تا یکی دو روز بعدش اصلا حوصله درس رو نداشتم و بخاطر همین خیلییی کم باهاشون میرم بیرون و تاجایی ک بشه نمیرم
یسریا با بیرون رفتن و از درس دور بودن رفرش میشن ولی یه عده مثل ما هرچی بیرون نریم بهترهSarah Ghanaatiyan دقیقا
-
یه جورایی حس میکنم اراده ام یخ زده
چطور یحش رو آب کنم!؟ -
سلام
من بعد امتحانای خرداد امسال دیگه اونطوری که میخوام نمی تونم درس بخونم . انگار هدفم برام دیگه مهم نیست . هی به خودم هدفم رو یادآوری میکنم و انگیزه میدم و ... اما یکم که میشه 0حداکثر 1 هفته و حداقل 2 ساعت ) دوباره همین طوری میشم
واقعا دوست دارم برگردم به اردیبهشت و نزدیکای خرداد ؛ همون موقع هایی که با عشق درس میخوندم ولذت میبردم ، هم درس میخوندم وپیشترفتم عالی بود و هم از زندگی لذت میبردم ؛ اما الان اینطوری نیست اصلا وقتی از خواب که بیدار میشم انگیزه ای ندارم . میخوام بخونم ومیخونم ولی اونطوری نیست که باید باشه طوری که نخوندن از خوندن آبرومندانه تره
الان میخوام مثل همون موقع بشم و همه چیزو فدای درس و هدفم کنم و به تیکه و کنایه ها اهمیت ندم ، به اذیت های خواهرم بی تفاوت باشم و عشق کنم با درس خوندنم وهدفم دلیل تپش قلبم باشه
الان عین یه اسکلت بی روح شدم و هدفی ندارم انگار . ولی این من نیستم دلم برای خودم تنگ شده " میخوام خودم باشم ، خودم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم دانش-آموزان-آلاء همیارr sh سلام
سه برهه حساس واسه هر دانش آموز وجود داره
بعد از امتحانات دی و خرداد و بعد از عید
تو این سه وقت اکثر دانش آموزان بی انگیزه و خسته میشن اما کسی برنده هست که خودش رو کنترل کنه
خب تا اینجا حرفهای تکراری و درست و شعارگونه که بارها شنیدیم و به خودمم گفتن اما هیچ وقت کسی راه حل واقعی رو نمیگه منم راه حل قطعی ندارم ولی تجربه خودم رو میگم
اول کاری که میکنید یه کاغذ بردارید
تمام هدفهاتون از درس خوندن و پیشرفت درسی رو بنویسید و اصلا به هیچ چیز فکر نکنید
تو صفحه بعد تمام موانع و تیکه ها و کنایه ها و اذیت ها رو بنویسید
بعد یه دور هر دو صفحه رو با دقت بخونید
حالا تموم که شد کاغذ رو تیکه تیکه کنید و از بین ببرید چون کلی آرامش میده
بعد یه فیلم طنز ببینید و بخوابید
فردا صبح یه ورزش سبک کنید و شروع کنید
نیاز نیست یهو ۱۰ ساعت بخونید
کم کم طی یکی دو هفته ساعت مطالعه رو بالا ببرید
تا اول کارید اینم بگم که تو این یه سال بخواید به تیکه ها کنایه ها و اذیت کردن ها کوچکترین اهمیتی بدید فقط تمرکز خودتون رو از دست میدید این چیزا واسه همه هست پس اصلا جدی نگیرید
چند صفحه قرآن هم آرامش خاصی میده
همیشه به اهدافتون فکر کنید چون فکر کردن باعث میشه بیشتر واسش تلاش کنید اما حواستون باشه فقط فکر کردن هیچ کاری رو جلو نمیبره
این کارها رو انجام بدید اگر نتیجه نداد دوباره تگم کنید تا راه های دیگه رو بررسی کنیم
از فیلمهای انگیزشی هم دور بشید چون انگیزه کاذب میدن
از استراحت هم فرار نکنید چون همه ما انسانیم و این حق ماست که بعضی وقتا خسته بشیم
امیدوارم تو سال پیش رو با تمام وجود از درس خوندن لذت ببرید و چیزی حالتون رو خراب نکنه -
Amirreza Vafaei Moghadam در دوباره با عشق درس بخونم گفته است:
با چه اپلیکیشنی؟
Sarah Ghanaatiyan سلام ببین اگر شیائومی داری ک برو توی تنظیمات بعد اونجا توی لیست اصلی نوشته parental controls اونجا خب...
اگر آیفون یا اندروید داری با یه سرچ ساده توی گوگل پلی یا اپ استور میتونی برنامه های زیادی رو پیدا کنی ک بنظرم شبیه ترین برنامه به parental controls شیائومی این برنامست
حالا اونجا ک بری انتخاب های زیادی داری و میتونی از برنامه های مختلفی استفاده کنی...
🪐🪁
-
سلام
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم دانش-آموزان-آلاء همیار