مرحله اول داشبورد جدید راه ابریشم منتشر شد
-
چرا کسی که تجربیه وقتی وارد صفحه میشه با رشته ریاضی روبه رو میشه ؟!! این خیلی بده میره رو اعصاب ادم این یعنی تبعیض
-
Shahab Ebadi من اینکارو کردم ولی بازم ریاضی موند
لیست فیلم های امروز رو چک کنید میبینید تغییر میکنه
-
چرا کسی که تجربیه وقتی وارد صفحه میشه با رشته ریاضی روبه رو میشه ؟!! این خیلی بده میره رو اعصاب ادم این یعنی تبعیض
این باگه، رفعش میکنیم
-
خیلی عالی و جذاب و کاربردیه، خداقوت
من که بی صبرانه منتظر دیدن ادامه داشبوردم -
لیست فیلم های امروز رو چک کنید میبینید تغییر میکنه
Shahab Ebadi آره ممنون اونا تغییر کردن
-
داشبورد قبلی هم ما تجربیا این مشکل رو داشتیم که همش میرفت روی رشته ریاضی ...
آغا بیاین اینبار جای تجربی و ریاضی رو عوض کنین که تا رفتیم داخل سایت ، تجربی بیاد بالا
این سری ، بچه های عزیز ریاضی هم تجربه کنن -
باسلام و وقت بخیر
ممنون بابات داشبدرد بسیار خوبتون واقعا خدا قوت
خواستم ببینم این داشبورد جدید تو نرم افزار آلاء هم قرار می گیره؟ چون من از نرم افزار استفاده می کنم -
باسلام و وقت بخیر
خداقوت بابت داشبورد جدید واقعا خیلی خوبه
خواستم ببینم داشبورد جدید تو نرم افزار آلاء هم قرار می گیره؟ چون من بیشتر از نرم افزار استفاده میکنم -
این پست پاک شده!
-
متاسفانه من یه چیزیو متوجه نشدم
توی داشبورد دقیقا چیکار میکنیم؟ یعنی میدونم روی برنامه بهمون فیلما رو میده ها اما یکمی واسم مبهم بود و فک میکنم نفهمیدم هنوز باید چیکار کنیم و چیکار میکنه
یکی یه توضیحی میده؟ -
متاسفانه من یه چیزیو متوجه نشدم
توی داشبورد دقیقا چیکار میکنیم؟ یعنی میدونم روی برنامه بهمون فیلما رو میده ها اما یکمی واسم مبهم بود و فک میکنم نفهمیدم هنوز باید چیکار کنیم و چیکار میکنه
یکی یه توضیحی میده؟Amin Ali Akbari
سلام
داشبورد ی صفحه مختص خود دانش آموزه که از طرق اون میتونه خیلی سریع تر به فیلم ها و برنامه مطالعاتی دسترسی داشته باشه
تازه امکانات دیگه ای هم داره ، برای مثال میشه روند درسیتون رو داخلش بسنجید(البته این ویژگی هنوز اضافه نشده) و..... -
Shahab Ebadi
ممنون از شما
بله اطلاع دارم
اما برای ریاضی رشته تجربی، دوتا فرسنگ اول هست که طبق برنامه باید درسنامه های فرسنگ اول مربروط به کنکو 1401 دیده بشه
اما در برنامه ای که در داشبورد قرار گرفته، فرسنگ1 کنکور 1400 و تورق های سریع بعنوان درسنامه قرار گرفته
@مدیر-محصول-ابریشم
مثلا به جای این جلسه:
باید این جلسه قرار بگیره:
@hamed-shakouri
سلام، برای برنامه تابستونی مشاورای ما تورق ها رو به عنوان درسنامه واستون قرار دادن -
Ali Alii چون من رشتم ریاضی بود از رانتم خواستم استفاده کنم
-
میگم....
یه دستی هم به نقشه (Map) بکشیم؟
یه چیزی تو مایه های اون که تو صفحه خرید دیدید چطوره؟@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
میگم....
یه دستی هم به نقشه (Map) بکشیم؟
یه چیزی تو مایه های اون که تو صفحه خرید دیدید چطوره؟@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمArshia Yazdian سلام علیکم آقای یزدیان
بسیار عالی -
@hamed-shakouri
سلام، برای برنامه تابستونی مشاورای ما تورق ها رو به عنوان درسنامه واستون قرار دادنArshia Yazdian
سلام خسته نباشید.
یعنی درسنامه ها رو از مهر ماه شروع کنیم به دیدن شون؟ -
بچه ها سلام
بالاخره مرحله اول داشبورد راه ابریشم منتشر شد
میتونید برنامه مطالعاتی رو از طریق داشبورد هم پیگیری کنید
تمامی محتوا ها هم با دسترسی آسون و طراحی جذاب Shahab Ebadi برای شما آماده شده
این تازه بخش اول داشبورده
منتظر افتتاح بقیه بخش ها هم باشید@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمArshia Yazdian عالی،فقط چراااا اپ آلا همین داشبوردو نداره؟
-
داشبورد قبلی هم ما تجربیا این مشکل رو داشتیم که همش میرفت روی رشته ریاضی ...
آغا بیاین اینبار جای تجربی و ریاضی رو عوض کنین که تا رفتیم داخل سایت ، تجربی بیاد بالا
این سری ، بچه های عزیز ریاضی هم تجربه کننbahar mohammadi 0 نه بابا،همه جا نوشته ریاضیات تجربی،تو قسمتی که مخصوص رشته ریاضیه،حسابانشو نوشته ریاضیات تجربی،واسه مشاوره ها هم نوشته تجربی
-
Ali Alii چون من رشتم ریاضی بود از رانتم خواستم استفاده کنم
Arshia Yazdian چرا وقتی یه فیلم از طریق داشبورد می بینیم هنوز "دیده نشده" است؟
-
@hamed-shakouri
سلام، برای برنامه تابستونی مشاورای ما تورق ها رو به عنوان درسنامه واستون قرار دادنArshia Yazdian
آها
که اینطور
ممنونم