زیست راه ابریشم و اعمال نشدن حذفیات
-
سلام دوستان یک سوال داشتم من زیست راه ابریشم رو شروع کردم و دیدم ک اقا موقاری درمورد استروعید ها حرف میزنه امروز ازمعلم مدرسم در مورد استروعید ها سوال پرسیدم گفت که مورد بحث ما نیست و داخل کتاب نیست و در موردش سوال طرح نمیشه میخواستم بدونم که ایا درسته /؟
اینو من چن جا مطرح کردم ولی کسی جوابمو ندادن حتی منشن هم کردم اگر کسی اینو میبینه لطفا جواب بده
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@مدیر-محصول-ابریشم -
سلام دوستان یک سوال داشتم من زیست راه ابریشم رو شروع کردم و دیدم ک اقا موقاری درمورد استروعید ها حرف میزنه امروز ازمعلم مدرسم در مورد استروعید ها سوال پرسیدم گفت که مورد بحث ما نیست و داخل کتاب نیست و در موردش سوال طرح نمیشه میخواستم بدونم که ایا درسته /؟
اینو من چن جا مطرح کردم ولی کسی جوابمو ندادن حتی منشن هم کردم اگر کسی اینو میبینه لطفا جواب بده
@دانش-آموزان-آلاء
@مدیر-محصول-ابریشمAli Alii اقای موقاری گفتن یک سری مباحث رو عمدا حذف نکردن چون به درک کمک می کنه
-
@دانش-آموزان-آلاء
@مدیر-محصول-ابریشمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAli Alii سلام گویا این مطالب در سال های آتی بدر مون میخوره
-
Ali Alii سلام گویا این مطالب در سال های آتی بدر مون میخوره
علی قربان زاده در زیست راه ابریشم و اعمال نشدن حذفیات گفته است:
میگم دبیرمون گفته که اصلا توی کتاب ها نیست!
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۹:۱۳
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۳۷