قطعی اینترنت و عقبماندن از برنامه (خوزستان)
-
سلام دوستان..من اهل خوزستان هستم و همونطور که میدونید این روزا نت کاملا قطعه! به طوری من اصلا سه روزه نتونستم هیچ کلیپی رو ببینم اینقدر عقب افتادم که نمیدونم چیکار کنم از استرس. حتی وقتی میخواستم اون دوروز رو توی جمعه جبران کنم بازم هیچی به هیچی نرسیدم. چون نتا قطع بود. بنظرتون باید چیکار کنم با این عقب موندگی ها؟
-
سلام دوستان..من اهل خوزستان هستم و همونطور که میدونید این روزا نت کاملا قطعه! به طوری من اصلا سه روزه نتونستم هیچ کلیپی رو ببینم اینقدر عقب افتادم که نمیدونم چیکار کنم از استرس. حتی وقتی میخواستم اون دوروز رو توی جمعه جبران کنم بازم هیچی به هیچی نرسیدم. چون نتا قطع بود. بنظرتون باید چیکار کنم با این عقب موندگی ها؟
سروین روزبیانی @مدیر-محصول-ابریشم
اگر ممکنه راهنمایی کنید -
سلام وقتتون بخیر اصلا نگران نباش چون تا دلت بخواد تایم جبرانی هس و تا اتمام تابستون 2 ماه مونده
پیشنهاد من اینه وقتایی نت وصله فیلمای یک هفته رو اگر میتونید دانلود کنید(هرچی بیشتر بهتر )
و طول هفته فیلمارو ببینید
و اینم بگم لطفا برای جبران عقب موندگیا سعی نکن تند تند فیلمارو ببینی مهم اینه ک حتی اگر 4 5 تا فیلم تو یک روز دیدی کاملا یاد بگیری و بر اون مبحث مسلط بشی
موفق باشی دوست من -
سلام
شاید مختوای این تایپیک کمکتون کنهhttps://forum.alaatv.com/topic/35852/عقب-ماندن?_=1627046880648
-
سروین روزبیانی استرس نداشته باش امسال چاپار رو داریم کاملا میرسی و اینکه از اول مهر دوباره همینایی که میخونیم مرور میشه .سر کیسه رو شل نکن ولی به خودتم استرس وارد نکن .
صبح ها هم نتتون رو قط میکنن؟ من مثلا الان یه هفتس ۳ یعد از ظهر تا ۶ و نیم اینا نت خرابه . -
سروین روزبیانی تازه اردو جمع بندی تابستونم هست که ایشالاه تا اون موقع میرسی
-
سلام راستش من بلدم چجوری از اینترنت ملی به اینترنت جهانی وصل بشم ولی فکر نکنم خیلی به دردت بخوره. سرعتش فقط در حد یه ارتباط گرفتن ساده مثل تلگرام یا توییتر هست
به نظرم تو این مدتی که وضعیت قاراش میشه از کتابای کمک درسی بخونید اگر دارید
-
سروین روزبیانی استرس نداشته باش امسال چاپار رو داریم کاملا میرسی و اینکه از اول مهر دوباره همینایی که میخونیم مرور میشه .سر کیسه رو شل نکن ولی به خودتم استرس وارد نکن .
صبح ها هم نتتون رو قط میکنن؟ من مثلا الان یه هفتس ۳ یعد از ظهر تا ۶ و نیم اینا نت خرابه .مرضیه ابویی خوزستان کلا سه روزه نت قطعه!!!
من خودم مال خوزستانم ، خبر دارم کلا قطعه.
من خارج از استانم که نت دارم... -
مرضیه ابویی خوزستان کلا سه روزه نت قطعه!!!
من خودم مال خوزستانم ، خبر دارم کلا قطعه.
من خارج از استانم که نت دارم...سید حسن مرتضوی اره واقعا گیرم..سه روزه هیج کاری نکردم و از برنامه یه عالمه عقبم استرس داره تنمو میخوره
-
سلام راستش من بلدم چجوری از اینترنت ملی به اینترنت جهانی وصل بشم ولی فکر نکنم خیلی به دردت بخوره. سرعتش فقط در حد یه ارتباط گرفتن ساده مثل تلگرام یا توییتر هست
به نظرم تو این مدتی که وضعیت قاراش میشه از کتابای کمک درسی بخونید اگر دارید
amirmohammad shakeri اخه اینطوری نمیتونم طبق برنامه پیش برم و واقعا اوضاع دشوار میشه
-
صبح ها هم نتتون رو قط میکنن؟ من مثلا الان یه هفتس ۳ یعد از ظهر تا ۶ و نیم اینا نت خرابه .مرضیه ابویی نه همیشه ضعیفه و قطعه طوری که بین هر ثانیه از کلیپ نت قطع میشه. اصلا نمیتونم ببینمش یه کلیپ نیم ساعته توی ۱و نیم ساعت تموم شد اینقد وسطش قطع شد.
بله درسته ولی خب روزهام داره هرز میره و واقعا اذیتم میکنه من به طور جدی با برنانه شروع کرده بودم و پیش میرفتم و واقعا بد خراب سد -
سروین روزبیانی تازه اردو جمع بندی تابستونم هست که ایشالاه تا اون موقع میرسی
مرضیه ابویی درسته.ممنون
-
@zahra-hamrang شبا که اصلااا الان من بار ها برنامه رو رفرش کردم و بارها روی دکمه ارسال میزنم تا پیامم میاد
-
سلام
شاید مختوای این تایپیک کمکتون کنهhttps://forum.alaatv.com/topic/35852/عقب-ماندن?_=1627046880648
-
سلام وقتتون بخیر اصلا نگران نباش چون تا دلت بخواد تایم جبرانی هس و تا اتمام تابستون 2 ماه مونده
پیشنهاد من اینه وقتایی نت وصله فیلمای یک هفته رو اگر میتونید دانلود کنید(هرچی بیشتر بهتر )
و طول هفته فیلمارو ببینید
و اینم بگم لطفا برای جبران عقب موندگیا سعی نکن تند تند فیلمارو ببینی مهم اینه ک حتی اگر 4 5 تا فیلم تو یک روز دیدی کاملا یاد بگیری و بر اون مبحث مسلط بشی
موفق باشی دوست منSarah Ghanaatiyan درسته خیلی ممنونم
-
سروین روزبیانی سلام رفیق نگران نباش.تایم جبرانی زیاد هست،علاوه بر اون آلا تایم جمع بندی طولانی ای هم گذاشته،ان شاء الله خودتو میرسونی.زنده باد خوزستانِ قهرمان
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد