عقب ماندن
-
سلام
من تجربه خودم در این موقعیت ها اینجوریه که به اندازه یکی دو روز از کار دست میکشم و سعی میکنم به ذهنم استراحت بدم
حالا از چه طریقی؟
مثلا سعی میکنم یکم بیشتر از حالت معمول بخوابم
موسیقی خوب گوش بدم
با دوستام برم بیرون(البته این راه تو این وضع کرونایی پیشنهاد نمیشه)
غذاهای خوشمزه مثل اون چیزایی که خیلی دوسشون دارم بخورم
پیاده روی برم
و هزاران کار دیگه که باعث میشن سر حال بیام رو انجام بدم.
ولی بعد از گذشت اون دوره استراحت با یک استراتژی فوق العاده با جدیت تمام به جنگ تمام کم کاریا میرم
البته در این مورد نگران نباشید چون توی شهریور ماه همش زمان جمع بندیه و دیگه مطالب جدیدی اضافه نمیشن و شما تا اون ماه میتونید برسونید مطالبو
در اخر میخوام بگم حفظ آرامش تو این چنین شرایطی از همه چیز مهم تره و حواستون باشه که اول راه از همه کس و همه چیز زده نشید -
سلام
من تجربه خودم در این موقعیت ها اینجوریه که به اندازه یکی دو روز از کار دست میکشم و سعی میکنم به ذهنم استراحت بدم
حالا از چه طریقی؟
مثلا سعی میکنم یکم بیشتر از حالت معمول بخوابم
موسیقی خوب گوش بدم
با دوستام برم بیرون(البته این راه تو این وضع کرونایی پیشنهاد نمیشه)
غذاهای خوشمزه مثل اون چیزایی که خیلی دوسشون دارم بخورم
پیاده روی برم
و هزاران کار دیگه که باعث میشن سر حال بیام رو انجام بدم.
ولی بعد از گذشت اون دوره استراحت با یک استراتژی فوق العاده با جدیت تمام به جنگ تمام کم کاریا میرم
البته در این مورد نگران نباشید چون توی شهریور ماه همش زمان جمع بندیه و دیگه مطالب جدیدی اضافه نمیشن و شما تا اون ماه میتونید برسونید مطالبو
در اخر میخوام بگم حفظ آرامش تو این چنین شرایطی از همه چیز مهم تره و حواستون باشه که اول راه از همه کس و همه چیز زده نشیدشایان اسماعیلی یه مشکل عجیبی که دارم اینه که دقیقاً نمی دانم چه کاری حالم را جا می اورد .چون اون کار دیگه برام تکراری شده
-
شایان اسماعیلی یه مشکل عجیبی که دارم اینه که دقیقاً نمی دانم چه کاری حالم را جا می اورد .چون اون کار دیگه برام تکراری شده
r sh
در این مورد پیشنهاد میکنم به جمع خانواده رجوع کنید و این موضوع رو با اونها هم در میون بگذارید(البته اگر موجب بهم خوردن تمرکزتون نمیشه)
البته فعالیت بدنی باعث رفع خستگی ذهنی میشه و این هم با سلیقه خودتون توی دستور کارتون قرار بدین مثلا شخص من از فعالیتای بدنی مورد علاقم پیاده رویه
مثلا مال شما میتونه بدمینتون بازی کردن یا چمیدونم والیبال بازی کردن و مواردی از این قبیل باشه
موفق باشید -
ابوالفضل ریسی یعنی برنامه ۲۸ که نشد و نصفه نیمه خوانده شده رو فردا و ۲۹ رو یکشنبه بخونم و همین طور ادامه بدم
در زنگ جبرانی هم بیشتر بخونم ، تا یواش یواش به برنامه برسم؟r sh بله دقیقا
مثلا امروز شروع میکنید برنامه روز اول آلا رو انجام میدید از وقت اضافه(که حتما زیاده)هم تا جایی که شد برنامه فردا رو انجام میدید ولی لطفا جوگیر نشید و تمومش کنید در حد یک تا سه زنگ مطالعاتی -
r sh
در این مورد پیشنهاد میکنم به جمع خانواده رجوع کنید و این موضوع رو با اونها هم در میون بگذارید(البته اگر موجب بهم خوردن تمرکزتون نمیشه)
البته فعالیت بدنی باعث رفع خستگی ذهنی میشه و این هم با سلیقه خودتون توی دستور کارتون قرار بدین مثلا شخص من از فعالیتای بدنی مورد علاقم پیاده رویه
مثلا مال شما میتونه بدمینتون بازی کردن یا چمیدونم والیبال بازی کردن و مواردی از این قبیل باشه
موفق باشیدشایان اسماعیلی در عقب ماندن گفته است:
مثلا مال شما میتونه بدمینتون بازی کردن یا چمیدونم والیبال بازی کردن و مواردی از این قبیل باشهتوی آپارتمان که نمیشه
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد