Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. آدمای اطرافمون...
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای
ازمون
_______
سلام به نظرتون کدوم ازمون بهتره ؟ قلمچی خیلی سبز گزینه دو ماز سنجش؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
لطفاً کمکم کنید
N
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون ببینید من یه دوازدهمی هستم که می‌خوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟) و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و... بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟
سوال مشاوره ای
بعد از 22 سال می‌خوام کنکور بدم
3
سلام 22 سال پیش دیپلم تجربی گرفتم و بعدش اصلا درس نخوندم از همون اولش دوست داشتم ادامه تحصیل بدم ولی شرایطم جور نبود، الان هم جور نیست ولی می‌خوام به زور جورش کنم چه درسی وکدوم مبحث رو بخونم که حد اقل 2 -3 تا جواب درست بتونم بدم
سوال مشاوره ای
زیست‌شناسی سلولی مولکولی
F ArmanF
میخواستم بدونم برا زیست شناسی سلولی ملکولی چه ترازی لازمه..اگه ازاد یا غیر انتفاعی هم باشه مهم نیس فقط میخوام تهران باشه
سوال مشاوره ای
مشاوره کنکوری😉
Zahra.HDZ
سلام سلام حالتون چطوره کنکوری ها؟ خب قضیه چیه؟ قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم. خب حالا چطوری؟ بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین و بنده حقیر() در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم. سوالاتون قراره حول مشکلات مشاوره‌ای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه. چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربه‌ش هستیم. https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو درضمن حواستون باشه: ️اسپم ممنوعه ️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه️ ️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم️ و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سوال مشاوره ای
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..! رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..! مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای

آدمای اطرافمون...

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل شده سوال مشاوره ای
45 دیدگاه‌ها 8 کاربران 496 بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Amin Ali AkbariA آفلاین
    Amin Ali AkbariA آفلاین
    Amin Ali Akbari
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام
    امیدوارم که حالتون خوب باشه
    یه مشکلی که شاید یه سریمون و یا خیلی هامون باهاش مواجهیم ، خب ....
    ادمای اطرافمون!
    حالا واسه یکی مامان باباس
    واسه یکی مامانبزرگ خواهر برادر
    مهم نیست کیه ، مهم اینه که دائم با شما در ارتباطه و فقط باعث اعصاب خوردی میشه
    و خب دست خودشون هم نیست
    بالاخره عادت شده واسشون و ما این وسط میشیم کسی که باید اعصابش خورد شه و گاهی اوقات پنج دقیقه گاهی اوقات یک ساعت گاهی اوقات پنج ساعت گاهی اوقات دو روز و گاهی اوقات شاید یک هفته فکرمون رو درگیر کنن سر یه سری مسائل حالا چه مهم باشه چه نباشه
    این وسط قربانی استرس ماییم😅
    امسال سال کنکور منه
    و نمیدونم با این افراد باید چیکار کنم
    نمیتونم ازش دور باشم
    نمیتونم اصن طرفش نرم
    بالاخره حداقل چند روز یه بار یا گاهی اوقات هرشب میبینمش(پدر و مادر منظورم نیستا)
    خب این فکر درگیری واقعا باعث اتلاف وقتم میشه
    اگر پیشنهادی دارین یا اگر قبلا این مشکلو داشتین خوشحال میشم باهم یه درد دلی کنیم و پیشنهاد ها و راه حل هاتون رو بشنوم...❤️

Maryam NateqiM Morteza Seyfi mehroM Roshan GhR Sana Asadi 1S Zahra EsmaeiliZ 7 پاسخ آخرین پاسخ
    4
    • Amin Ali AkbariA Amin Ali Akbari

سلام
      ادمای اطرافمون!
      و خب دست خودشون هم نیست
      بالاخره عادت شده واسشون و ما این وسط میشیم کسی که باید اعصابش خورد شه و گاهی اوقات پنج دقیقه گاهی اوقات یک ساعت گاهی اوقات پنج ساعت گاهی اوقات دو روز و گاهی اوقات شاید یک هفته فکرمون رو درگیر کنن سر یه سری مسائل حالا چه مهم باشه چه نباشه
      امسال سال کنکور منه
      نمیتونم ازش دور باشم
      نمیتونم اصن طرفش نرم
      بالاخره حداقل چند روز یه بار یا گاهی اوقات هرشب میبینمش(پدر و مادر منظورم نیستا)
      اگر پیشنهادی دارین یا اگر قبلا این مشکلو داشتین خوشحال میشم باهم یه درد دلی کنیم و پیشنهاد ها و راه حل هاتون رو بشنوم...❤️

Maryam NateqiM آفلاین
      Maryam NateqiM آفلاین
      Maryam Nateqi

Amin Ali Akbari
      @دانش-آموزان-آلاء

الهی تا جهان باشد به شادی در جهان باشی...

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1

سلام
        ادمای اطرافمون!
        و خب دست خودشون هم نیست
        امسال سال کنکور منه
        نمیتونم ازش دور باشم
        نمیتونم اصن طرفش نرم

Morteza Seyfi mehroM آفلاین
        Morteza Seyfi mehroM آفلاین
        Morteza Seyfi mehro
        دانش آموزان آلاء

Amin Ali Akbari یه گوشتو در کن یکیشو دروازه و هرچی گفتن بگو باشه،چشم،حتما،شما درست میگین ولی وقتی رفتی تو اتاقت کار خودتو بکن..

Amin Ali AkbariA 1 پاسخ آخرین پاسخ
        2
        • Morteza Seyfi mehroM Morteza Seyfi mehro

Amin Ali Akbari یه گوشتو در کن یکیشو دروازه و هرچی گفتن بگو باشه،چشم،حتما،شما درست میگین ولی وقتی رفتی تو اتاقت کار خودتو بکن..

Amin Ali AkbariA آفلاین
          Amin Ali AkbariA آفلاین
          Amin Ali Akbari

Morteza Seyfi mehro نه من اصن اهمیت نمیدم که چی‌میگن اما هرچی هم باشه وقتی یه حرفی رو میشنوی یا یکی یه چیزی میگه اعصابت میریزه بهم درگیر میشه فکرت

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1

سلام
            ادمای اطرافمون!
            و خب دست خودشون هم نیست
            امسال سال کنکور منه
            نمیتونم ازش دور باشم
            نمیتونم اصن طرفش نرم

Roshan GhR آفلاین
            Roshan GhR آفلاین
            Roshan Gh
            تجربی دانش آموزان آلاء

Amin Ali Akbari
            سلام
            منم هر وقت از حرف کسی به هم میریزم مامانم سریع میگه امسال کور باش و کر باش 😅
            منظورشون اینه که نذار بخاطر حرف یه نفر زحماتی که کشیدی به باد بره
            خب راستش منم دارم سعی میکنم بی تفاوت باشم نسبت به همچین حرفایی
            یکم سخت هست ولی ارزشش رو داره
            موفق باشید

بزرگی هر کس به بزرگی غمی ست که در دلش پنهان دارد ...

3

سلام
              ادمای اطرافمون!
              و خب دست خودشون هم نیست
              امسال سال کنکور منه
              نمیتونم ازش دور باشم
              نمیتونم اصن طرفش نرم

Maryam NateqiM آفلاین
              Maryam NateqiM آفلاین
              Maryam Nateqi
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده

Amin Ali Akbari
              دوست من یه پوز خند بزن و رد شو 😶😂(شوخی)
              بنظر من تنها کاری میشه کرد اینه که با ملایمت برخورد کرد ویه لبخند شیک زد بهش و رد شد
              اگه بزرگتر و یا همسن شما باشه که باید بگم میتونه درک کنه اگه دست خودش نیست خیلی عادی برخورد کنین
              و بازم یه لبخند، خودش متوجه رفتارش میشه و میدونه نباید ادامه بده
              اما اگه نه بچه اس که یا شما رو دوست داره و میخواد جلب توجه کنه که سر به سر تون میزاره و اذیت تون میکنه که در این صورت یه وقتی برای گذروندن با اون بزارین
              یا اگه دیدین بچه ای که نه، نتیجه نمیده روش،این روش بالا سعی کنین مثبت نگاه کنین انگار که رفتار خوبی باشما داره
              حالا اگه نه اصلا رفتار خیلی بدی داره اهمیت ندین و کارای خوبی که در حق تون میکنه یا ویژگی های خوب طرف مقابل رو به یاد بیارین
              آها اینم بدونین که اصلا چه هدفی از این رفتارش داره اگه هدفش به نفع تونه و منطقیه بهش فکر کنین اگه نه که اهمیت ندین و با رفتار تون شرمنده اش کنین

5
              • Roshan GhR Roshan Gh

Amin Ali Akbari
                سلام
                منم هر وقت از حرف کسی به هم میریزم مامانم سریع میگه امسال کور باش و کر باش 😅
                منظورشون اینه که نذار بخاطر حرف یه نفر زحماتی که کشیدی به باد بره
                خب راستش منم دارم سعی میکنم بی تفاوت باشم نسبت به همچین حرفایی
                یکم سخت هست ولی ارزشش رو داره
                موفق باشید

Amin Ali AkbariA آفلاین
                Amin Ali AkbariA آفلاین
                Amin Ali Akbari

Roshan Gh اره واقعا ، اگه میتونستیم کر و کور باشیم خیلی جلوتر بودیم
                اگه هرچی میشد نمیخواستیم سر در بیاریم

به قول یکی از معلمامون باید به من چه و به تو چه گفتن رو یاد بگیریم
                یه داستان میگفت
                میگفت: یکی اومد به یه مرده ای گفت تو کوچهٔ شما دارن جهیزیه میبرن، مرده گفت به من چه
                بعد اون یکی گفت دارن میبرن تو خونه شما
                مرده گفت به تو چه!

واقعا این داستان جزو قشنگترین ها بوده واسم
                خیلی وقتا تلاش کردم بهشون بگم یاد بگیرین این کارو
                به من چه گفتن رو یاد بگیرین
                اما کو گوش شنوا....!!!؟

Roshan GhR 1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • Maryam NateqiM Maryam Nateqi

Amin Ali Akbari
                  دوست من یه پوز خند بزن و رد شو 😶😂(شوخی)
                  بنظر من تنها کاری میشه کرد اینه که با ملایمت برخورد کرد ویه لبخند شیک زد بهش و رد شد
                  اگه بزرگتر و یا همسن شما باشه که باید بگم میتونه درک کنه اگه دست خودش نیست خیلی عادی برخورد کنین
                  و بازم یه لبخند، خودش متوجه رفتارش میشه و میدونه نباید ادامه بده
                  اما اگه نه بچه اس که یا شما رو دوست داره و میخواد جلب توجه کنه که سر به سر تون میزاره و اذیت تون میکنه که در این صورت یه وقتی برای گذروندن با اون بزارین
                  یا اگه دیدین بچه ای که نه، نتیجه نمیده روش،این روش بالا سعی کنین مثبت نگاه کنین انگار که رفتار خوبی باشما داره
                  حالا اگه نه اصلا رفتار خیلی بدی داره اهمیت ندین و کارای خوبی که در حق تون میکنه یا ویژگی های خوب طرف مقابل رو به یاد بیارین
                  آها اینم بدونین که اصلا چه هدفی از این رفتارش داره اگه هدفش به نفع تونه و منطقیه بهش فکر کنین اگه نه که اهمیت ندین و با رفتار تون شرمنده اش کنین

Amin Ali AkbariA آفلاین
                  Amin Ali AkbariA آفلاین
                  Amin Ali Akbari

Maryam Nateqi بزرگترن اما فک کنم زیادی بزرگترن
                  به خاطر سن بالا و ....
                  اما واقعا درک نمیکنن
                  بعضی وقتا واقعا نمیدونم باید چیکار کنم دیگه😐

Maryam NateqiM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1

Roshan Gh اره واقعا ، اگه میتونستیم کر و کور باشیم خیلی جلوتر بودیم
                    اگه هرچی میشد نمیخواستیم سر در بیاریم

به قول یکی از معلمامون باید به من چه و به تو چه گفتن رو یاد بگیریم
                    یه داستان میگفت
                    میگفت: یکی اومد به یه مرده ای گفت تو کوچهٔ شما دارن جهیزیه میبرن، مرده گفت به من چه
                    بعد اون یکی گفت دارن میبرن تو خونه شما
                    مرده گفت به تو چه!

واقعا این داستان جزو قشنگترین ها بوده واسم
                    خیلی وقتا تلاش کردم بهشون بگم یاد بگیرین این کارو
                    به من چه گفتن رو یاد بگیرین
                    اما کو گوش شنوا....!!!؟

Roshan GhR آفلاین
                    Roshan GhR آفلاین
                    Roshan Gh
                    تجربی دانش آموزان آلاء

Amin Ali Akbari
                    بله
                    ولی جلوی ضرر ر‌و از هر جا بگیریم منفعته😅

بزرگی هر کس به بزرگی غمی ست که در دلش پنهان دارد ...

1
                    • Roshan GhR Roshan Gh

Amin Ali Akbari
                      بله
                      ولی جلوی ضرر ر‌و از هر جا بگیریم منفعته😅

Amin Ali AkbariA آفلاین
                      Amin Ali AkbariA آفلاین
                      Amin Ali Akbari

Roshan Gh متاسفانه توی همین مرحله موندم😅

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0

سلام
                        ادمای اطرافمون!
                        و خب دست خودشون هم نیست
                        امسال سال کنکور منه
                        نمیتونم ازش دور باشم
                        نمیتونم اصن طرفش نرم

Sana Asadi 1S آفلاین
                        Sana Asadi 1S آفلاین
                        Sana Asadi 1

Amin Ali Akbari
                        سلام
                        ببین باید اولا اینکه کلا توی زندگیت (نه فقط تو سال کنکور)
                        حرفایی که حالتو خوب میکنه و حس میکنی میتونه توی رسیدن به هدفت موثر باشه رو بشنوی و تو مغزت نگه داری و حرفایی که اعصابتو‌ خرد میکنه و حس میکنی اذیتت میکنه رو از اون یکی گوشت بندازی بیرون...{البته قطعا گاهی وقتا یه سری حرفا که از جانب خانواده زده میشه توش خیر و مصلحته که ممکنه به مذاقمون خوش نیاد، در این صورت باید با منطق خودمون سبک سنگینش کنیم...}

اولش یه کم عمل بهش سخته ولی خب بعد از یه مدت با لبخندی ژکوند از کنار همشون رد میشی(انجام دادم که میگم...)🙂

تو مرا جان و جهانی
                        چه کنم جان و جهان را...♥️

8
                        • Sana Asadi 1S Sana Asadi 1

Amin Ali Akbari
                          سلام
                          ببین باید اولا اینکه کلا توی زندگیت (نه فقط تو سال کنکور)
                          حرفایی که حالتو خوب میکنه و حس میکنی میتونه توی رسیدن به هدفت موثر باشه رو بشنوی و تو مغزت نگه داری و حرفایی که اعصابتو‌ خرد میکنه و حس میکنی اذیتت میکنه رو از اون یکی گوشت بندازی بیرون...{البته قطعا گاهی وقتا یه سری حرفا که از جانب خانواده زده میشه توش خیر و مصلحته که ممکنه به مذاقمون خوش نیاد، در این صورت باید با منطق خودمون سبک سنگینش کنیم...}

اولش یه کم عمل بهش سخته ولی خب بعد از یه مدت با لبخندی ژکوند از کنار همشون رد میشی(انجام دادم که میگم...)🙂

Amin Ali AkbariA آفلاین
                          Amin Ali AkbariA آفلاین
                          Amin Ali Akbari

Sana Asadi 1 بله درست میگین اما خب ما تایمی نداریم امسال که واسه این مسائل تلف کنیم

Sana Asadi 1S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0

Sana Asadi 1 بله درست میگین اما خب ما تایمی نداریم امسال که واسه این مسائل تلف کنیم

Sana Asadi 1S آفلاین
                            Sana Asadi 1S آفلاین
                            Sana Asadi 1

Amin Ali Akbari
                            تایم نمیخواد که😐
                            هر وقت کسی چیزی گفت که اذیت شدی با لبخند از کنارش رد شو(حالا نه این که جلو اون شخص بخندیا . همون تو دلتم بخندی کافیه😂)
                            چند بار که چیزی گفتن همین کارو کنی دیگه برات بی اهمیت میشه

تو مرا جان و جهانی
                            چه کنم جان و جهان را...♥️

9
                            • Sana Asadi 1S Sana Asadi 1

Amin Ali Akbari
                              تایم نمیخواد که😐
                              هر وقت کسی چیزی گفت که اذیت شدی با لبخند از کنارش رد شو(حالا نه این که جلو اون شخص بخندیا . همون تو دلتم بخندی کافیه😂)
                              چند بار که چیزی گفتن همین کارو کنی دیگه برات بی اهمیت میشه

Amin Ali AkbariA آفلاین
                              Amin Ali AkbariA آفلاین
                              Amin Ali Akbari

Sana Asadi 1 اتفاقا من خیلی میخندم😂😂😂😂
                              ولی منظورم اینه به هرحال باعث فکر مشغولی میشه هرچند هم خودت نخوای و منظورم این بود تایم واسه اینکارو نداریم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0

Maryam Nateqi بزرگترن اما فک کنم زیادی بزرگترن
                                به خاطر سن بالا و ....
                                اما واقعا درک نمیکنن
                                بعضی وقتا واقعا نمیدونم باید چیکار کنم دیگه😐

Maryam NateqiM آفلاین
                                Maryam NateqiM آفلاین
                                Maryam Nateqi
                                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده

Amin Ali Akbari
                                آها که اینطور اگه از بستگان هستن شاید میخوان به روش خودشون (آدمای قدیمن دیگه و طرز فکر خیلی متفاوت) به شما اهمیت بدن و نگرانی شون رو نشون بدن یا نه به یه موقعیت شما حرص میخورن و دست خودشون نیست
                                یا نه ممکنه از بستگان نباشه در هر صورت شاید بازم فکر میکنن با این رفتار شما رو از یه تصمیمی که دارین منصرف کنن
                                در کل منظورم اینه ببینین ایشون کجای پیازه؟ چه نقشی داره؟ کدوم کارتون باعث این رفتارش شده؟ اصلا از جونتون چی میخواد؟
                                بعد ببینین چیکار کنین کار شون اثرش روی شما کمتر میشه! مثلا یه کاری که باعث خوشحالی و حواس پرتی تون بشه اون کار رو انجام بدین و به خودتون بگین من این کار رو انجام میدم تا یادم بره رفتار اون شخص رو و چون وقت گذاشتم براش که ذهنم دیگه بهش مشغول نشه حق ندارم دوباره بهش فکر کنم اصلا ارزش شو نداره من وقت مو بخاطرش هدر بدم.

1

Amin Ali Akbari
                                  آها که اینطور اگه از بستگان هستن شاید میخوان به روش خودشون (آدمای قدیمن دیگه و طرز فکر خیلی متفاوت) به شما اهمیت بدن و نگرانی شون رو نشون بدن یا نه به یه موقعیت شما حرص میخورن و دست خودشون نیست
                                  یا نه ممکنه از بستگان نباشه در هر صورت شاید بازم فکر میکنن با این رفتار شما رو از یه تصمیمی که دارین منصرف کنن
                                  در کل منظورم اینه ببینین ایشون کجای پیازه؟ چه نقشی داره؟ کدوم کارتون باعث این رفتارش شده؟ اصلا از جونتون چی میخواد؟
                                  بعد ببینین چیکار کنین کار شون اثرش روی شما کمتر میشه! مثلا یه کاری که باعث خوشحالی و حواس پرتی تون بشه اون کار رو انجام بدین و به خودتون بگین من این کار رو انجام میدم تا یادم بره رفتار اون شخص رو و چون وقت گذاشتم براش که ذهنم دیگه بهش مشغول نشه حق ندارم دوباره بهش فکر کنم اصلا ارزش شو نداره من وقت مو بخاطرش هدر بدم.

Amin Ali AkbariA آفلاین
                                  Amin Ali AkbariA آفلاین
                                  Amin Ali Akbari

Maryam Nateqi بله دقیقا به خاطر افکار قدیمی
                                  کلا پایه کار ما خرابه
                                  از اولش همون افکار قدیمی همه چیرو خراب کرد

1

Maryam Nateqi بله دقیقا به خاطر افکار قدیمی
                                    کلا پایه کار ما خرابه
                                    از اولش همون افکار قدیمی همه چیرو خراب کرد

Maryam NateqiM آفلاین
                                    Maryam NateqiM آفلاین
                                    Maryam Nateqi

Amin Ali Akbari
                                    چه عجب متوجه شدم 😐😂
                                    خب حالا رفتار شما وابسته اس به عکس العمل ایشون
                                    شما مثلا درک شون کنین اصلا بگین چشم شما درست میگین باشه چشم و... انقد چاپلوسی کنین کوتاه بیاد 😐😂
                                    چون دیگه ایشون هم یه قلق دارن واسه اینکه دل شون رو بدست بیارین یا ی کاری کنین که باهاتون کنار بیاد

0

Amin Ali Akbari
                                      چه عجب متوجه شدم 😐😂
                                      خب حالا رفتار شما وابسته اس به عکس العمل ایشون
                                      شما مثلا درک شون کنین اصلا بگین چشم شما درست میگین باشه چشم و... انقد چاپلوسی کنین کوتاه بیاد 😐😂
                                      چون دیگه ایشون هم یه قلق دارن واسه اینکه دل شون رو بدست بیارین یا ی کاری کنین که باهاتون کنار بیاد

Amin Ali AkbariA آفلاین
                                      Amin Ali AkbariA آفلاین
                                      Amin Ali Akbari

Maryam Nateqi بله باید راهش پیدا بشه فقط امیدوارم دیر نشه

0

Maryam Nateqi بله باید راهش پیدا بشه فقط امیدوارم دیر نشه

Maryam NateqiM آفلاین
                                        Maryam NateqiM آفلاین
                                        Maryam Nateqi

Amin Ali Akbari
                                        انشاالله که دیر نمیشه، مثبت فکر کنین

1

Amin Ali Akbari
                                          انشاالله که دیر نمیشه، مثبت فکر کنین

Amin Ali AkbariA آفلاین
                                          Amin Ali AkbariA آفلاین
                                          Amin Ali Akbari

Maryam Nateqi 👍👍

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه