آدمای اطرافمون...
-
سلام
یکم عجیب و متفاوته راه حلم ولی نظرت چیه بری باهاشون صحبت کنی؟ نه اینکه مستقیم بگی اخلاقت رو مخهه تغییرش بدهنه منظورم اینه میشه براشون بهونه درس و کنکور بیاری ک سال مهمی هست و باید درس بخونم و این حرفا و حالا یا نری خونشون یا وقتی میان درحد سلام احوال پرسی و بعد برگردی اتاقت تا وقتی ک برن!؟ این موضوع رو درک میکنن؟
مسئله اینجاست جزئیات نگفتی ب اون صورت و خب ماهم ب اون صورت نمیتونیم راهکار بدیم خلاصه خودت یه جمع بندی کن و تصمیم بگیر
موفق باشی -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
سلام
یکم عجیب و متفاوته راه حلم ولی نظرت چیه بری باهاشون صحبت کنی؟ نه اینکه مستقیم بگی اخلاقت رو مخهه تغییرش بدهنه منظورم اینه میشه براشون بهونه درس و کنکور بیاری ک سال مهمی هست و باید درس بخونم و این حرفا و حالا یا نری خونشون یا وقتی میان درحد سلام احوال پرسی و بعد برگردی اتاقت تا وقتی ک برن!؟ این موضوع رو درک میکنن؟
مسئله اینجاست جزئیات نگفتی ب اون صورت و خب ماهم ب اون صورت نمیتونیم راهکار بدیم خلاصه خودت یه جمع بندی کن و تصمیم بگیر
موفق باشیSarah Ghanaatiyan بلههههه
اما یه چیزی
اونا خونه ما نمیان
من هرشب مجبورم برم خونش پیشش بخوابم
خدااااایا -
شتت چقد من://
-
سلام
موفق باشیSarah Ghanaatiyan ولی هر راهکاری ارزش امتحان کردن رو داره
-
Sarah Ghanaatiyan بلههههه
اما یه چیزی
اونا خونه ما نمیان
خدااااایاAmin Ali Akbari در آدمای اطرافمون... گفته است:
Sarah Ghanaatiyan بله جزییات نگفتم
اما یه چیزی
اونا خونه ما نمیان
خدااااایاشتت شانستو پسر
نگو ت اتاق یا هال کنار هم دیگه هم میخوابین
ک اینجوری تنها راه حل اینه دوتا چوب پنبه بکنی ت گوشت هیچی نشنوی -
Sarah Ghanaatiyan ولی هر راهکاری ارزش امتحان کردن رو داره
Amin Ali Akbari در آدمای اطرافمون... گفته است:
میخوای بری چی بگی بهشون با ای فریکی ایدیام؟
-
میخوای بری چی بگی بهشون با ای فریکی ایدیام؟
Sarah Ghanaatiyan عاااام الان که هیچی
فک کن الان یه دفعه ای برم بگم چرا ولم نمکنین چرا نمیزارین برمنه الان که نمیگم
هرموقع بحثش پیش بیاد یا یه بگو مگو ای بشه به هرحال
امشبم یه بحث کوچولو کردم اما خب امیدوارم کسی از دستم ناراحت نشه... -
Sarah Ghanaatiyan بله جزییات نگفتم
اما یه چیزی
اونا خونه ما نمیان
خدااااایاشتت شانستو پسر
نگو ت اتاق یا هال کنار هم دیگه هم میخوابین
ک اینجوری تنها راه حل اینه دوتا چوب پنبه بکنی ت گوشت هیچی نشنویSarah Ghanaatiyan دقیقا
کم تر از نیم متر فاصله -
Sarah Ghanaatiyan عاااام الان که هیچی
فک کن الان یه دفعه ای برم بگم چرا ولم نمکنین چرا نمیزارین برمنه الان که نمیگم
هرموقع بحثش پیش بیاد یا یه بگو مگو ای بشه به هرحال
امشبم یه بحث کوچولو کردم اما خب امیدوارم کسی از دستم ناراحت نشه...Amin Ali Akbari
خدا پشتو پناهت
-
Sarah Ghanaatiyan دقیقا
کم تر از نیم متر فاصلهAmin Ali Akbari در آدمای اطرافمون... گفته است:
Sarah Ghanaatiyan دقیقا
کم تر از نیم متر فاصلهشتتتتت
-
سلام
امیدوارم که حالتون خوب باشه
یه مشکلی که شاید یه سریمون و یا خیلی هامون باهاش مواجهیم ، خب ....
ادمای اطرافمون!
حالا واسه یکی مامان باباس
واسه یکی مامانبزرگ خواهر برادر
مهم نیست کیه ، مهم اینه که دائم با شما در ارتباطه و فقط باعث اعصاب خوردی میشه
و خب دست خودشون هم نیست
بالاخره عادت شده واسشون و ما این وسط میشیم کسی که باید اعصابش خورد شه و گاهی اوقات پنج دقیقه گاهی اوقات یک ساعت گاهی اوقات پنج ساعت گاهی اوقات دو روز و گاهی اوقات شاید یک هفته فکرمون رو درگیر کنن سر یه سری مسائل حالا چه مهم باشه چه نباشه
این وسط قربانی استرس ماییم
امسال سال کنکور منه
و نمیدونم با این افراد باید چیکار کنم
نمیتونم ازش دور باشم
نمیتونم اصن طرفش نرم
بالاخره حداقل چند روز یه بار یا گاهی اوقات هرشب میبینمش(پدر و مادر منظورم نیستا)
خب این فکر درگیری واقعا باعث اتلاف وقتم میشه
اگر پیشنهادی دارین یا اگر قبلا این مشکلو داشتین خوشحال میشم باهم یه درد دلی کنیم و پیشنهاد ها و راه حل هاتون رو بشنوم...️
Amin Ali Akbari سلام منم دقیقا همین مشکل رو دارم ولی بد تر اینه ک مامانم و داداشم میرن رو اعصابم و انرژی منفی میدن بیشتر مامانم ک نمیتونم ازشون فاصله بگیرم...
-
سلام
موفق باشیSarah Ghanaatiyan من یه بار گفتم
مامانم گف ک واقعیته تو دو سال تیزهوشان دادی(ششم و نهم)و قبول نشدی میخوای کنکور قبول بشی؟
اون موقع من بد تر نابود میشم... -
سلام
موفق باشیSarah Ghanaatiyan ولی من تونسم هر دوسال رو(ششم و نهم)نمونه دولتی قبول بشم
-
Sarah Ghanaatiyan من یه بار گفتم
مامانم گف ک واقعیته تو دو سال تیزهوشان دادی(ششم و نهم)و قبول نشدی میخوای کنکور قبول بشی؟
اون موقع من بد تر نابود میشم...Zahra Esmaeili اینکه تیزهوشان قبول نشدی اصلا ربطی نداره ، فقط انتظارات ازت یکم بالاس...
خیلیا بودن مدرسه دولتی میرفتن ، معدلشون روی 11 ، 12 بوده اما رتبه شدن زیر 1000 یا زیر 100