کامل دانلود نمیشه
-
@m-an جلسات شیمی بخش پیله ها و فرسنگ اول
البته صبح فقط برای این ها بود ولی الان فرسنگ 1 آقای موقاری هم دانلود نمیشه
بقیه رو امتحان نکردم -
@m-an جلسات شیمی بخش پیله ها و فرسنگ اول
البته صبح فقط برای این ها بود ولی الان فرسنگ 1 آقای موقاری هم دانلود نمیشه
بقیه رو امتحان نکردم -
سلام چرا با اینکه من IDM دارم فیلم ها نصفه دانلود میشه ؟
به خاطر قطع و وصلی نت مجبورم آنها را دانود کنم ، دلی نمیشه . چرا ؟؟؟
دانش-آموزان-آلاءr sh منم همین مشکلو دارم باهاشون پیشنهاد میکنم صبح زود دانلود کنی چون طرف عصر که میشه کلا نصفه دانلود میشه به خاطر اینترنت به خصوص اگه وای فای باشه مثلا من الان نزدیک به یه هفتس از ساعت دو و نیمتا شش و نیم هفت نمیتونم دانلود کنم از سایت آلا چون اصلا دانلود نمیشه اگه هم بشه نصفه کاره میشه
-
r sh منم همین مشکلو دارم باهاشون پیشنهاد میکنم صبح زود دانلود کنی چون طرف عصر که میشه کلا نصفه دانلود میشه به خاطر اینترنت به خصوص اگه وای فای باشه مثلا من الان نزدیک به یه هفتس از ساعت دو و نیمتا شش و نیم هفت نمیتونم دانلود کنم از سایت آلا چون اصلا دانلود نمیشه اگه هم بشه نصفه کاره میشه
-
@m-an صبح تازه زده بودم والان تو صف دانلود
-
مرضیه ابویی
شما هم با برنامه های دانلود منیجر دانلود می کنید؟@m-an من با لب تاب دانلود میکنم نمیدونم کدوم برنامه روش نصبه ولی صبح ها کامل دانلود میشه طرف عصر کلا خراب میشه تا شش بعد از ظهر که اینم در طول دوسال و دوسال و نیمی که با آلا بودم و انقدر دانلود میکردم فقط یه هفتس اینجوری شده که پرسیدم گفتن اینترنت هارو اینجوری میکنن
-
r sh این فک کنم مشکل از اینترنته منم مثلا یهو یه فیلم ۱۹ دقیقهای رو میزنه ۵ روز دیگه دانلود میشه مثلا بازم صبح هارو امتحان کن
-
سلام چرا با اینکه من IDM دارم فیلم ها نصفه دانلود میشه ؟
به خاطر قطع و وصلی نت مجبورم آنها را دانود کنم ، دلی نمیشه . چرا ؟؟؟
دانش-آموزان-آلاءr sh سلام
من برنامه ADM واسه گوشی استفاده میکنم و تا به حال همچین مشکلی نداشتم
حتی اگر اینترنت قطع بشه استپ میشه و بعدا دوباره دانلود میشه -
نمی دونم
ولی هنوز هم همین طوریه البته فقط 10-20 دقیقه آخر رو بالا نمیاره و دانلود نمیشه -
@M-an برای دانلود چکار کنم؟
مشکلم هنوز رفع نشده و چون اینترنتم اخیرأ مشکل پیدا کرده است نمی تونم انلاین کلیپ ها رو ببینم ۱۰_۲۰ دقیقه اخر فیلم ها میمونه -
@M-an راهکاری وجود نداره؟
من نمی تونم انلاین ببینم و دانلود ها هم ناقصه
چکار کنم؟ -
r sh برنامه ADM رو امتحان کردید
این برنامه تا کامل دانلود نکنه بیخیال نمیشه -
سرعت اینترنت من نسبتا خوبه
چرا پس اینطور شده؟
آنلاین هم بخوام ببینم دائما قطع میشه
فقط برای سایت الا و تلوبیون اینطوریه️
-
r sh برنامه ADM رو امتحان کردید
این برنامه تا کامل دانلود نکنه بیخیال نمیشهابوالفضل ریسی ADM برای گوشی ه
من با لب تاب کار میکنم -
ابوالفضل ریسی ADM برای گوشی ه
من با لب تاب کار میکنمIDMشبیه ADMهستش ولی نسخه لب تاب
-
@M-an
-
سلام
چرا کلا بالا نمیاد؟حتی انلاین

نه تنها راه ابریشم بلکه فیلم های رایگان هم همینه ، الان خواهرم هم برای فیلم های ریاضی هشتم همین مشکل رو دارد -
سلام

نه تنها راه ابریشم بلکه فیلم های رایگان هم همینه ، الان خواهرم هم برای فیلم های ریاضی هشتم همین مشکل رو دارد@M-an اگر ممکنه لطفا هرچه سریع تر بررسی کنید ، خیلی دارم عقب می افتند
-
سلام

نه تنها راه ابریشم بلکه فیلم های رایگان هم همینه ، الان خواهرم هم برای فیلم های ریاضی هشتم همین مشکل رو دارد -
@m-an نه این سرعت اینترنت من همین الان