شیوه خواندن
-
Navid Quick
حدودا باید 10تومن باشه
مشاوره حضوری فقط برای داوطلبای ساکن تهران هست و بقیه به صورت تلفنی و ویدیو کال مشاوره دارن
دفتر مرکزیشون سعادت اباده
من راضی بودم
شیوه ی کار به این صورت بود که هر دو هفته یکبار با مشاور خصوصی که همون مشاور همراه بود جلسه ی حضوری داشتیم و در طول 2هفته هفته هم تماس تلفنی داشتیم
هر ماه کارگاه دسته جمعی برگزار میشه که هم باعث تقویت روحیه داوطلبا میشد و هم اصول کلی توسط خود اقای پوردستمالچی گفته میشد و ریزه کاری ها به عهده ی مشاور همراه بود
از اسفند تا اواسط فروردین اردوی جمع بندی حضوری میذاشتن که هم از داوطلبای ساکن تهران و هم سایر استانها قبول میکردن و...
اسمشون رو گوگل کنید اطلاعات بیشتری به دستتون میرسه
من راضی بودم چون برخلاف خیلی از مشاورا دانش اموز رو تخریب نمیکردن و روحیه ی دانش اموز نسبت به هر چیز دیگه ای براشون اولویت داشتzeinab siri 0 خیلی ممنون از راهنمایی هاتون با این توضیحات فکر کنم یه مشاور خصوصی هم داشته باشم بد نیست خیلی ازتون ممنونم 🙏🏻
-
zeinab siri 0 خیلی ممنون از راهنمایی هاتون با این توضیحات فکر کنم یه مشاور خصوصی هم داشته باشم بد نیست خیلی ازتون ممنونم 🙏🏻
Navid Quick خواهش میکنم
-
ابوالفضل ریسی بله مخالفت که کردند البته من دوست دارم که بیشتر تو کلاسای مدرسه تا جای ممکن شرکت نکنم و از همین راه ابریشم که تهیه کردم استفاده کنم ولی خب مشاور و مدیر همه میگن روشت اشتباهه و مخالفن
Navid Quick چون واسشون صرفه نداره مخالفت میکنن
بنظرم راه ابریشم بهترین راهه
حالا خود دانید😃 -
Navid Quick چون واسشون صرفه نداره مخالفت میکنن
بنظرم راه ابریشم بهترین راهه
حالا خود دانید😃ابوالفضل ریسی بله به هر حال نمیان آلا رو تایید کنن که من برم پکیجای آلا رو بخرم و پول به مدرسشون و مشاورشون و ... ندم
مشاوره از بیرون گرفتم و خوشبختانه گفت آلا خیلی هم خوبه اگر با برنامه و تداوم ساعت مطالعه و ... پیش بری و حتی ممکنه برای تو از مدرسه هم بهتر باشه
در کل خیلی ممنون از راهنماییتون -
ابوالفضل ریسی بله به هر حال نمیان آلا رو تایید کنن که من برم پکیجای آلا رو بخرم و پول به مدرسشون و مشاورشون و ... ندم
مشاوره از بیرون گرفتم و خوشبختانه گفت آلا خیلی هم خوبه اگر با برنامه و تداوم ساعت مطالعه و ... پیش بری و حتی ممکنه برای تو از مدرسه هم بهتر باشه
در کل خیلی ممنون از راهنماییتونNavid Quick خواهش میکنم😊😊
-
سلام به همگی
من الان دوازدهم ریاضی فیزیکم و سال دهم دوازدهم هیچی نخوندم اما الان یک هفتست شروع کردم به خوندن روزی 12 ساعت تایم میذارم میخونم اما نمیدونم از کدوم فیلم ها یا همایش ها و ... استفاده کنم
راه ابریشم برای کسی که هیچی از دهم و یازدهم بلد نیست خوبه؟ آیا مطالبش کامله برای کنکور؟
ممنون میشم اگر کسی میتونه راهنمایی کنهNavid Quick
سلام دوست گرامی
من از سال دهم کمی با الا آشنایی داشتم ولی زیاد استفاده نکردم ار اون وقت و این برنامه
سال یازدهم هم ترم دوم ازش استفاده کردم از صفر تا صد هاش و واقعا کمکم کرد
وقتی نتیجه آلا رو تو درسم و زندگیم دیدم
تیرماه بسته راه ابریشم رو تهیه کردم
ولی الان یک هفته هست مثل تو شروع به درس خوندن کردم و تاثیر الا رو واقعا دیدم در قبل
و میدونم که کمک میکنه به دانش آموزان
چ کسانی که از لحاظ علمی خیلی پایین ان و چ کسانی که خیلی عالیین