مدرسه غیر حضوری
-
سلام دوستان
امسال رو میخوام اگر بشه غیر حضوری بکنم و سال آخری رو خودم با آلا پیش برم برای کنکور .
اما مدرسمون غیر حضوری قبول نمیکنه . شما داخل تهران مدرسه ای رو میشناسید که شرایط غیر حضوری قبول بکنه ؟ و این که تجربه هاتون رو بگید اگر میشه که چطوری غیر حضوری کردین
، وجهی پرداخت کردین و کلاس هایی هم بود که بتونید خودتون آزاد شرکت بکنید و اینا ، نمره نیم ترم چی میشه و....دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
ریاضیا
انسانیا -
سلام دوست عزیز پیشنهاد میکنم این کارو نکنید رقابت کلاس های حضوری درنهایت بهتر از غیرحضوریه اصلا براهمینه که اغلب پشت کنکوری ها درس نمیخونن درضمن اگر راه ابریشمی هستید که تبریک میگم هم از نظر کنکور خیالتون راحته هم مدرسه واین که خود ازمون های مدرسه درهر نیم سال میتونه یه هدف باشه براخوندن به شخصه موارد زیادیو دیدم که غیرحضوری برداشتن ودرگیر اهمال کاری ویا مشکلات دیگه ای ازجمله استرس نداشتن دبیر برای رفع اشکال ویا هزینه کلاسای خصوصی شدن درهرصورت بدون مشورت با افراد متخصص تصمیم نگیرید .
موفق باشید -
سلام دوستان
امسال رو میخوام اگر بشه غیر حضوری بکنم و سال آخری رو خودم با آلا پیش برم برای کنکور .
اما مدرسمون غیر حضوری قبول نمیکنه . شما داخل تهران مدرسه ای رو میشناسید که شرایط غیر حضوری قبول بکنه ؟ و این که تجربه هاتون رو بگید اگر میشه که چطوری غیر حضوری کردین
، وجهی پرداخت کردین و کلاس هایی هم بود که بتونید خودتون آزاد شرکت بکنید و اینا ، نمره نیم ترم چی میشه و....دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
انسانیاRomi_fr
سلام
نتیجه میشه = منامتحان نهایی همه بدون استثناء نمراتم 20 شد بجز سلامت و بهداشت ک شدم 15
برای مثال
نمره مستمر هندسه = 12 ، امتحان نهایی هندسه = 20
حسابان مستمر = 16 ، امتحان نهایی حسابان = 20
عربی مستمر = 15 ، امتحان نهایی عربی = 20
و...اما مستمر هیچی بالای 16 نداشتم چون اصن حضوری نزدم
دلیل: شرکت نکردن در هیچ کلاسی حتی یک جلسه -
سلام دوستان
تجربیا
ریاضیا
انسانیاRomi_fr
سلام من تهرانم تا جایی که می شناسم از دور و اطرافیان و دوستام مدرسه ای نمی شناسم دست خودمون باشه
و اینکه شهریه مدرسه پرداخت بشه به مدرسه بستگی داره من شنیدم مدارس دولتی شهریه نمی گیرن یا کامل نمی گیرن ولی مدارس هیات امنایی و نمونه دولتی و غیردولتی اینا تو هر شرایطی کامل می گیرن -
سلام دوست عزیز پیشنهاد میکنم این کارو نکنید رقابت کلاس های حضوری درنهایت بهتر از غیرحضوریه اصلا براهمینه که اغلب پشت کنکوری ها درس نمیخونن درضمن اگر راه ابریشمی هستید که تبریک میگم هم از نظر کنکور خیالتون راحته هم مدرسه واین که خود ازمون های مدرسه درهر نیم سال میتونه یه هدف باشه براخوندن به شخصه موارد زیادیو دیدم که غیرحضوری برداشتن ودرگیر اهمال کاری ویا مشکلات دیگه ای ازجمله استرس نداشتن دبیر برای رفع اشکال ویا هزینه کلاسای خصوصی شدن درهرصورت بدون مشورت با افراد متخصص تصمیم نگیرید .
موفق باشیدmahi dgh در مدرسه غیر حضوری گفته است:
موفق باشیدخیلی ممنون از این که نظرتون رو گفتید ، من کاملا با دید باز دارم این کار رو میکنم و به قول شما با متخصص این موضوع مشورت کردم .
و از اون جایی هم که بعید میدونم مدارس امسال حضوری بشه و باز هم همه چی قراره توی اسکای روم و شاد و واتساپ برگزار بشه (و من ضربه بدی توی سال یازدهم به خاطر آنلاین بودن کلاس ها خوردم) ترجیح دادم همین تایمی که قراره توی واتساپ بچرخم و چیزی یاد نگیرم رو بزارم و با آلا پیش برم . برای همین تصمیم دارم که غیر حضوری بکنم وگرنه کاملا حرفتون درسته که هیچ چیز به پای رقابت و تلاش ها توی مدارس نمیرسه . -
Romi_fr
سلام من تهرانم تا جایی که می شناسم از دور و اطرافیان و دوستام مدرسه ای نمی شناسم دست خودمون باشه
و اینکه شهریه مدرسه پرداخت بشه به مدرسه بستگی داره من شنیدم مدارس دولتی شهریه نمی گیرن یا کامل نمی گیرن ولی مدارس هیات امنایی و نمونه دولتی و غیردولتی اینا تو هر شرایطی کامل می گیرن -
Romi_fr
و اینکه شهریه مدرسه پرداخت بشه به مدرسه بستگی داره من شنیدم مدارس دولتی شهریه نمی گیرن یا کامل نمی گیرن ولی مدارس هیات امنایی و نمونه دولتی و غیردولتی اینا تو هر شرایطی کامل می گیرن@sania-andiravan در مدرسه غیر حضوری گفته است:
Romi_fr
و اینکه شهریه مدرسه پرداخت بشه به مدرسه بستگی داره من شنیدم مدارس دولتی شهریه نمی گیرن یا کامل نمی گیرن ولی مدارس هیات امنایی و نمونه دولتی و غیردولتی اینا تو هر شرایطی کامل می گیرنبله خودمم تا حالا داخل تهران ندیدم که راحت غیر حضوری کنن برای همین تاپیک زدم ، یه مدرسه گفته بودن اگر غیر حضوری کنی اسمت ترک تحصیل کرده رد میشه برات داستان میشه . اما خب دنبال راهی هستم که با دردسر کمتر بشه غیر حضوری کرد .
-
Romi_fr سلام وقت بخیر
منم دقیقا امسال همین رویه رو پیش گرفتم و مدرسه غیر دولتی ثبت نام کردم شهریه رو کامل دادم اما با مدیر مدرسه که صحبت کردم گفتش 10 الی 12 میلیون میگیریم (شهریه مصوب آموزش پرورش) که شمارو فقط ثبت نام کنیم بیای امتحان دی و نهایی رو شرکت کنی ولی هیچ خدماتی بهت نمیدیم یعنی نه میتونم سر کلاسای آنلاین برم نه هیچی دیگه فقط امتحان میگیرن و اسمتو میزارن تو لیستشون اما من دیدم زیاد فرقی نمیکنه و شهریه کامل رو دادم ولی با مدیر مدرسه صحبت کردم درسایی که ارتباط نمیگیرم با معلم و با راه ابریشم راحت ترم بخونم رو با آلا پیش میرم و سر کلاسا نمیرم
مدیر ما هم گفت بعید میدونم امسال حضوری بشه یعنی بالای 90 درصد همون غیر حضوریه با این شرایط و من کاری که دارم میکنم اکثر کلاسارو بجز یچیزی مثل زبان که حالا با همون مدرسه هم راحت میشه پیش رفت و کار زیاد خاصی نداره رو با مدرسه جلو میرم ولی بقیه درسا مثل فیزیک و ریاضی و شیمی و اینارو دارم با راه ابریشم پیش میرم و با مدیر صحبت کردم و گفتم که من سر کلاساش نمیام
از اینکه این راهی که پیش گرفتیم درسته یا نه مطمعن نیستم اما به قول خود شما وقتی آنلاین باشه اصلا نمیشه درس خوند و بنظر من آلا خیلی بهتره چون میتونی 50 بار بزنی عقب و جلو کلی تست حل کنی یجارو نفهمیدی دوباره گوش کنی ولی سر کلاس آنلاین این امکان وجود نداره و در نهایت باید از فیلمای ظبط شده کلاسا استفاده کنی که اصلا ارتباط نمیشه گرفت چون نه معلم وبکم داره نه صداش درست حسابیه و اصلا خیلی سطحش از فیلمای آلا پایین تره
در مورد شما چون فکر کنم تجربی هستید بهتره با یک مشاور حتما مشورت کنید چون باز هرچی هم بگیم تجربی شرکت کننده های خیلی بیشتری داره نسبت به رشته ریاضی و حتما با یک مشاور خوب در میون بزارید نتیجه بهتری میگیرید -
@sania-andiravan شما از اول با مدرسه هماهنگ کردین که غیر حضوری بخونید یا ثبت نام کردین خودتون نرفتید ؟
مدرسه ما هم سال پیش غیر حضوری ثبت نام میکرد ولی امسال تا نوبت ما شد گفتن دیگه قبول نمیکنیم و اینا -
Romi_fr
من کلا ندیدم اینجوری که هر چی بچه بگه حتی بعضی مدارس ترک تحصیل میزنن یا وسط سال پرونده میدن@sania-andiravan مدارس غیر دولتی انجام میدن
ولی دولتی به هیچ عنوان
من برای ثبت نام غیر حضوری (بدون خدمات) به 2 تا مدرسه دولتی مراجعه کردم و گفتن ما اصلا خوشمون نمیاد و تایید نمیکنیم و ... بچتون به هیچ جا نمیرسه و ... ولی خب مدارس غیر دولتی اینکارو انجام میدن شهریه نصف میگیرن کلا خدمات نمیدن یا اینکه میتونی کل شهریرو بدی ولی خب بازم استفاده نکنید هرجاشو دلت خواست استفاده کنید -
@sania-andiravan مدارس غیر دولتی انجام میدن
ولی دولتی به هیچ عنوان
من برای ثبت نام غیر حضوری (بدون خدمات) به 2 تا مدرسه دولتی مراجعه کردم و گفتن ما اصلا خوشمون نمیاد و تایید نمیکنیم و ... بچتون به هیچ جا نمیرسه و ... ولی خب مدارس غیر دولتی اینکارو انجام میدن شهریه نصف میگیرن کلا خدمات نمیدن یا اینکه میتونی کل شهریرو بدی ولی خب بازم استفاده نکنید هرجاشو دلت خواست استفاده کنیدNavid Quick
آها چه جالب من ندیده بودم
ولی خب ترجیح میدم استفاده از خدمات داشته باشم یا سر کلاسا باشم -
Navid Quick
آها چه جالب من ندیده بودم
ولی خب ترجیح میدم استفاده از خدمات داشته باشم یا سر کلاسا باشم@sania-andiravan بله ولی خب هرکی یه مدل درس خوندنی داره ولی خب واقعا من با کلاسای آنلاین ارتباط نمیگیرم و بنظرم ارتباط راه ابریشم با اینکه زنده نیست ولی خب ارتباط بیشتری داره نسبت به کلاسای آنلاین که فقط صدای استاد رو میشنوی اونم با تاخیر و لگ و هزار تا مشکلات دیگه
-
@sania-andiravan بله ولی خب هرکی یه مدل درس خوندنی داره ولی خب واقعا من با کلاسای آنلاین ارتباط نمیگیرم و بنظرم ارتباط راه ابریشم با اینکه زنده نیست ولی خب ارتباط بیشتری داره نسبت به کلاسای آنلاین که فقط صدای استاد رو میشنوی اونم با تاخیر و لگ و هزار تا مشکلات دیگه
Navid Quick
بله خب خودمم تجربه داشتم
من خودم سر کلاسایی که ارتباط خوب برقرار نمی کردم می رفتم سر کارای دیگم فقط حضوری میزدم بقیه رو فقط گوش می کردم -
سلام دوستان
تجربیا
ریاضیا
انسانیاRomi_fr سلام
من هم قصد داشتم این کار رو انجام بدم تا جایی که اطلاع دارم مدارس دولتی اینکار رو نمیکنن و باید مدرسه غیر انتفاعی ثبت نام کنید و هزینه هم داره
ولی خب من طبق تحقیقاتی که کردم اصلا بهتون پیشنهاد نمیکنم
یکی از اطرافیانم سال پیش غیر حضوری خوند و اصلا راضی نیست یک نفر دیگه هم میشناسم که چند سال پیش کنکور داد که ایشون هم از این کار راضی نبودن
این هم بگم که اینطور نیست که هر کس غیر حضوری بخونه موفق نشه نه اما خب ریسک بالایی هست
موفق باشید -
Romi_fr سلام وقت بخیر
منم دقیقا امسال همین رویه رو پیش گرفتم و مدرسه غیر دولتی ثبت نام کردم شهریه رو کامل دادم اما با مدیر مدرسه که صحبت کردم گفتش 10 الی 12 میلیون میگیریم (شهریه مصوب آموزش پرورش) که شمارو فقط ثبت نام کنیم بیای امتحان دی و نهایی رو شرکت کنی ولی هیچ خدماتی بهت نمیدیم یعنی نه میتونم سر کلاسای آنلاین برم نه هیچی دیگه فقط امتحان میگیرن و اسمتو میزارن تو لیستشون اما من دیدم زیاد فرقی نمیکنه و شهریه کامل رو دادم ولی با مدیر مدرسه صحبت کردم درسایی که ارتباط نمیگیرم با معلم و با راه ابریشم راحت ترم بخونم رو با آلا پیش میرم و سر کلاسا نمیرم
مدیر ما هم گفت بعید میدونم امسال حضوری بشه یعنی بالای 90 درصد همون غیر حضوریه با این شرایط و من کاری که دارم میکنم اکثر کلاسارو بجز یچیزی مثل زبان که حالا با همون مدرسه هم راحت میشه پیش رفت و کار زیاد خاصی نداره رو با مدرسه جلو میرم ولی بقیه درسا مثل فیزیک و ریاضی و شیمی و اینارو دارم با راه ابریشم پیش میرم و با مدیر صحبت کردم و گفتم که من سر کلاساش نمیام
از اینکه این راهی که پیش گرفتیم درسته یا نه مطمعن نیستم اما به قول خود شما وقتی آنلاین باشه اصلا نمیشه درس خوند و بنظر من آلا خیلی بهتره چون میتونی 50 بار بزنی عقب و جلو کلی تست حل کنی یجارو نفهمیدی دوباره گوش کنی ولی سر کلاس آنلاین این امکان وجود نداره و در نهایت باید از فیلمای ظبط شده کلاسا استفاده کنی که اصلا ارتباط نمیشه گرفت چون نه معلم وبکم داره نه صداش درست حسابیه و اصلا خیلی سطحش از فیلمای آلا پایین تره
در مورد شما چون فکر کنم تجربی هستید بهتره با یک مشاور حتما مشورت کنید چون باز هرچی هم بگیم تجربی شرکت کننده های خیلی بیشتری داره نسبت به رشته ریاضی و حتما با یک مشاور خوب در میون بزارید نتیجه بهتری میگیریدNavid Quick در مدرسه غیر حضوری گفته است:
Romi_fr سلام وقت بخیر
در مورد شما چون فکر کنم تجربی هستید بهتره با یک مشاور حتما مشورت کنید چون باز هرچی هم بگیم تجربی شرکت کننده های خیلی بیشتری داره نسبت به رشته ریاضی و حتما با یک مشاور خوب در میون بزارید نتیجه بهتری میگیریدبله دوست عزیز ، با مشاور صحبت کردم و گفتن بهترین حالت برای من غیر حضوری هست . خودم بچه ای هستن که کل دهم و یازدهم رو خودم خوندم .نمیگم خیلی فوق العاده و بی نقص خوندم و این دوسال رو ترکوندم ،نه واقعا اصلا این طور نیست ولی با همه مشکلات کرونا و مدارس سعی کردم نمره هام رو توی وضعیت ثابت نگه دارم و موفق هم بودم . اما با این قیمتی که میفرمایید واقعا یکم نامردیه خودتون هم قبول دارید ؟ فکر کنید ۱۲ میلیون پول پرداخت کنیم که فقط بریم آزمون بدیم یا مثلا دوتا کلاس شرکت بکنیم ...
-
Navid Quick در مدرسه غیر حضوری گفته است:
Romi_fr سلام وقت بخیر
در مورد شما چون فکر کنم تجربی هستید بهتره با یک مشاور حتما مشورت کنید چون باز هرچی هم بگیم تجربی شرکت کننده های خیلی بیشتری داره نسبت به رشته ریاضی و حتما با یک مشاور خوب در میون بزارید نتیجه بهتری میگیریدبله دوست عزیز ، با مشاور صحبت کردم و گفتن بهترین حالت برای من غیر حضوری هست . خودم بچه ای هستن که کل دهم و یازدهم رو خودم خوندم .نمیگم خیلی فوق العاده و بی نقص خوندم و این دوسال رو ترکوندم ،نه واقعا اصلا این طور نیست ولی با همه مشکلات کرونا و مدارس سعی کردم نمره هام رو توی وضعیت ثابت نگه دارم و موفق هم بودم . اما با این قیمتی که میفرمایید واقعا یکم نامردیه خودتون هم قبول دارید ؟ فکر کنید ۱۲ میلیون پول پرداخت کنیم که فقط بریم آزمون بدیم یا مثلا دوتا کلاس شرکت بکنیم ...
Romi_fr من متاسفانه دهم و یازدهم رو هیچی نخوندم در حد 0 ولی خب آلا این شرایط رو فراهم کرده که خودم رو برسونم شما که دهم و یازدهم رو خوندید که الان خیلی جلو هستید
قبول دارم کاملا ولی خب ببینید این شرایط درس خوندن چیزیه که غیر عادیه و به قول مدیر یکی از مدارس غیر دولتی ساز مخالف زدنه و سوسول بازیه و متاسفانه آموزش و پرورش این شرایط درس خوندن غیر حضوری رو برای افرادی که حالا مشکلات جسمانی دارن سرپرست خانوارن یا مشکلاتی از این قبیل دارند رو گذاشته نه برای افرادی که میتونن سر کلاسای عادی شرکت کنن و انجام دادن اینکار برای افراد عادی غیر قانونی به حساب میاد اما خب مدارس غیر دولتی میان قوانین رو یجورایی دور میزنن و اینکارو انجام میدن بنابرین هر قیمتی که دلشون بخواد بهتون اعلام میکنن ممکنه یه مدرسه بگه 4 میلیون یه جا بگه 10 میلیون یه جا هم بگه شهریه کامل میگیریم
من ترجیح دادم شهریه کامل پرداخت کنم که هرجایی دلم خواست از مدرسه هم استفاده کنم ولی خب شما اگر بخواید صرفا غیر حضوری و بدون خدمات جلو برید باید برید تک تک مدرسه های غیر دولتی رو با مدیراشون صحبت کنید ببینید چه قیمتی بهتون اعلام میکنن -
Romi_fr من متاسفانه دهم و یازدهم رو هیچی نخوندم در حد 0 ولی خب آلا این شرایط رو فراهم کرده که خودم رو برسونم شما که دهم و یازدهم رو خوندید که الان خیلی جلو هستید
قبول دارم کاملا ولی خب ببینید این شرایط درس خوندن چیزیه که غیر عادیه و به قول مدیر یکی از مدارس غیر دولتی ساز مخالف زدنه و سوسول بازیه و متاسفانه آموزش و پرورش این شرایط درس خوندن غیر حضوری رو برای افرادی که حالا مشکلات جسمانی دارن سرپرست خانوارن یا مشکلاتی از این قبیل دارند رو گذاشته نه برای افرادی که میتونن سر کلاسای عادی شرکت کنن و انجام دادن اینکار برای افراد عادی غیر قانونی به حساب میاد اما خب مدارس غیر دولتی میان قوانین رو یجورایی دور میزنن و اینکارو انجام میدن بنابرین هر قیمتی که دلشون بخواد بهتون اعلام میکنن ممکنه یه مدرسه بگه 4 میلیون یه جا بگه 10 میلیون یه جا هم بگه شهریه کامل میگیریم
من ترجیح دادم شهریه کامل پرداخت کنم که هرجایی دلم خواست از مدرسه هم استفاده کنم ولی خب شما اگر بخواید صرفا غیر حضوری و بدون خدمات جلو برید باید برید تک تک مدرسه های غیر دولتی رو با مدیراشون صحبت کنید ببینید چه قیمتی بهتون اعلام میکننNavid Quick در مدرسه غیر حضوری گفته است:
من ترجیح دادم شهریه کامل پرداخت کنم که هرجایی دلم خواست از مدرسه هم استفاده کنم ولی خب شما اگر بخواید صرفا غیر حضوری و بدون خدمات جلو برید باید برید تک تک مدرسه های غیر دولتی رو با مدیراشون صحبت کنید ببینید چه قیمتی بهتون اعلام میکننشاید باورتون نشه اما بنده این مدت که تحقیق میکردم برای غیر حضوری از یکی دوستان مادرم که تو آموزش پرورش هست پرس و جو کردم ، یه دختری قبل کروناکمرش شکسته بوده ولی حتی مدرسه اون رو هم قبول نکرده که غیر حضوری بکنه . میگفتن که برای توی کلاس تشک و جاش رو درست میکردن با همون وضعیت میرفته مدرسه.
بگذریم از این موضوع بله حرفتون کاملا درسته ، مدرسه های غیر دولتی هر کاری که دلشون میخواد انجام میدن ، اما اگر مدرسه واقعا مدرسه باشه آدم در حد توانش خرج میکنه .
من هم توان مالی ام اجازه نمیداد که مدرسه بهتری برم وگرنه الان خیلی جلوتر از الان بودم .
درس هایی که گفتم خوندم هم فقط در حد تشریحی بود ، چون مد مدرسه هیعت امنایی میرفتم و توی این مدارس فوکوس بیشتر روی تشریحی هست تا تست . برای همین توی تست به شدتتتت ضعیف هستم و اصلا نمیتونم درست تست بزنم و باید زود خودم رو به جای بهتری برسونم .
انشاءالله که شما هم قدم توی بهترین راه گداشته باشید و امسال کنکور نتیجه دلخواهتون رو کسب کنید -
Navid Quick در مدرسه غیر حضوری گفته است:
من ترجیح دادم شهریه کامل پرداخت کنم که هرجایی دلم خواست از مدرسه هم استفاده کنم ولی خب شما اگر بخواید صرفا غیر حضوری و بدون خدمات جلو برید باید برید تک تک مدرسه های غیر دولتی رو با مدیراشون صحبت کنید ببینید چه قیمتی بهتون اعلام میکننشاید باورتون نشه اما بنده این مدت که تحقیق میکردم برای غیر حضوری از یکی دوستان مادرم که تو آموزش پرورش هست پرس و جو کردم ، یه دختری قبل کروناکمرش شکسته بوده ولی حتی مدرسه اون رو هم قبول نکرده که غیر حضوری بکنه . میگفتن که برای توی کلاس تشک و جاش رو درست میکردن با همون وضعیت میرفته مدرسه.
بگذریم از این موضوع بله حرفتون کاملا درسته ، مدرسه های غیر دولتی هر کاری که دلشون میخواد انجام میدن ، اما اگر مدرسه واقعا مدرسه باشه آدم در حد توانش خرج میکنه .
من هم توان مالی ام اجازه نمیداد که مدرسه بهتری برم وگرنه الان خیلی جلوتر از الان بودم .
درس هایی که گفتم خوندم هم فقط در حد تشریحی بود ، چون مد مدرسه هیعت امنایی میرفتم و توی این مدارس فوکوس بیشتر روی تشریحی هست تا تست . برای همین توی تست به شدتتتت ضعیف هستم و اصلا نمیتونم درست تست بزنم و باید زود خودم رو به جای بهتری برسونم .
انشاءالله که شما هم قدم توی بهترین راه گداشته باشید و امسال کنکور نتیجه دلخواهتون رو کسب کنیدRomi_fr کاملا درسته حرفتون حتی برای کسی که توان مالی هم داره و یا کسی که پولداره هم والا زور داره که 10 میلیون 12 میلیون پول بده که فقط یه اسم بنویسن چون نه قراره از معلم استفاده بشه که بگیم میخوان بهش حقوق بدن نه آب و برقی مصرف میشه که بگیم ازمون بخوان پول اونو بگیرن نه هیچی فقط پول الکی
️
همون تشریحی هم کلی جلو ترید نسبت به منی که 0 ام لااقل شما تشریحیشو بلدید من همونم بلد نیستم
️
همچنین خیلی ممنون انشالله شما هم به هدفتون برسید و یه مدرسه خوب پیدا کنید و بهترین نتیجه ممکن رو کسب کنید -
سلام دوستان
تجربیا
ریاضیا
انسانیاRomi_fr سلام
مدرسه من دولتی بود(پولکی هم بود) وبا پرداخت یه مبلغی سال آخر رو غیرحضوری رفتم.کنکور یکی از دلالیشه خودم هم شرایط مدرسه رفتن رو نذاشتم.فقط امتحانای میانترم و ترم رو شرکت کردم اونم به شرطی که تو دروس تخصصی نمره بالای ۱۶ و دروس عمومی بالای ۱۷ میاوردم مستمر رو برام بالا حساب میکردن که تو نهایی به مشکل نخورم.
یعنی نه سرکلاس بودم نه امتحانای کلاسی.
یکی از دوستام نمونه دولتی میرفت که اونم شهریه یکسال رو کامل پرداخت کرد و غیرحضوری خوند.
اگر شرایطش رو دارین (هم مالی و هم ذهنی) اینکارو بکنین -
Romi_fr سلام
مدرسه من دولتی بود(پولکی هم بود) وبا پرداخت یه مبلغی سال آخر رو غیرحضوری رفتم.کنکور یکی از دلالیشه خودم هم شرایط مدرسه رفتن رو نذاشتم.فقط امتحانای میانترم و ترم رو شرکت کردم اونم به شرطی که تو دروس تخصصی نمره بالای ۱۶ و دروس عمومی بالای ۱۷ میاوردم مستمر رو برام بالا حساب میکردن که تو نهایی به مشکل نخورم.
یکی از دوستام نمونه دولتی میرفت که اونم شهریه یکسال رو کامل پرداخت کرد و غیرحضوری خوند.
اگر شرایطش رو دارین (هم مالی و هم ذهنی) اینکارو بکنین@ida-shateri در مدرسه غیر حضوری گفته است:
Romi_fr سلام
اگر شرایطش رو دارین (هم مالی و هم ذهنی) اینکارو بکنینممنون از اینکه تجربه تون رو در اشتراک گذاشتید .
جسارتا شما تهران هستید ؟
من آمادگی غیر حضوری خوندن رو دارم ، فقط دنبال مدرسه ای هستم که با یه قیمت دوستانهشرایط غیر حضوری رو قبول بکنه .