طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
-
معصومه غفاری 0 دانش آموزان آلاءreplied to Sina massahzadeh on ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sina massahzadeh از قسمتی که نوشته ( محصولاتی که خریدم) وارد شدی؟
-
سلام برای من چند ساعت پیش لینک اومد من نیم ساعت پیش فعالش کردم ولی وقتی میخوام جذوه دانلود کنم و یا ویدیو هارو ببینم میگه که راه ابریشم نگرفتم . کسی میدونه مشکل چیه؟ ممنون میشم کمک کنین
-
الان طرح برام فعال شد ولی نمیدونم چرا انقدر گیج میزنم وارد داشبورد که میشم اصلا فیلم نیست الان ریاضی فرسنگ ۱۶ میخوام برم از اول ببینم نیست
-
ریحانه باقری دانش آموزان آلاءreplied to Parsa Amini on ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Parsa Amini امروز قول دادن بهم فعال بشه از خوشحالی دارم میترکم
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to ریحانه باقری on ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ریحانه باقری تو تیکت هات به تیکت جدیدی با عنوان درخواست طرح پرچم دارم میاد
مطمئنم تایید شدی ولی بلد نبودی -
اگه برای من طرح فعال بشه چجوری بهم اطلاع میدن
از تیکت لینکو برام میفرستن؟ -
Ali Malti سلام
منم فرستادم همین کد رو به شمارش
ولی فعال نشد هرچی هم از تیکت میپرسم جواب نمیدن -
AB Cd بعد اینکه راه ابریشم برام فعال شد، کد آقای طلوعی رو 02162013 پیامک کردم و در عرض کمتر از 30 ثانیه فعال شد Screenshot_20210723_142700.jpg
-
-
ریحانه باقری سلام دوستان عزیز انشالله واسه شما هم تایید میشه چند روزی زمان لازمه تا تایید بشین
-
ریحانه باقری دانش آموزان آلاءreplied to حسین شاکری on ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حسین شاکری نه دیگه شمارهی دیگهای نیست همینه
-
حسین شاکری دانش آموزان آلاءreplied to ریحانه باقری on ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ریحانه باقری شاید به یه شماره دیگه فعال شده️از تیکت بپرسید جواب میدن
-
بچه هایی که تایید شدن
ایا فیزیک هم براشون ثبت شده ؟ -
ریحانه باقری دانش آموزان آلاءreplied to اسما نادری on ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اسما نادری با همه روشا رفتم نیست که نیست
-
ریحانه باقری
یه بار با سایت وارد آلا بشیدشاید براتون اومده باشه برای منم یه بار که با سایت رفتم دیدم بود -
ریحانه باقری دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۱ تیر ۱۴۰۰، ۲۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط ریحانه باقری انجام شده
خانم مدیر سلام من مدارکم کامله کامله ولی تا الان تایید نشدم
من تحت پوشش کمیته امداد هستم واقعا اگه میتونستم خریداری میکردم که انقدر استرس نکشم واقعا احتیاج دارم -
شهرام قربانی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to امیر خطیب on ۳۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیر خطیب
فرمشو ت سایت پرکردم. -
چیچک رتبه های آلاخونهreplied to فاضل جهانگیری جامه بزرگی on ۳۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فاضل جهانگیری جامه بزرگی سلام ممنون
-
امیر خطیب من رفتم از دفتر کانون شهرمون فرم بورسیه گرفتم ، بردم مدیرمون امضا کرد ، با یه سری مدرکای دیگه مثل عکس و کپی شناسنامه
پست 41 از 1507