لطفا کمکم کنید
-
سایت درست شد اوکی شد 😂😂😂 بریممممم
-
Parsa Amini در لطفا کمکم کنید گفته است:
Amirreza Vafaei Moghadam میگم دوست عزیز ۵۰تست زیست فصل ۱قرار داده شد؟
سلام من ریاضیم نمیدونم 😅😂😂
Amirreza Vafaei Moghadam ای بابا
-
سایت درست شد اوکی شد 😂😂😂 بریممممم
Amirreza Vafaei Moghadam صفحه محصولات من هنوز خالیه :loudly_crying_face:
-
@kosar-mortazavi در لطفا کمکم کنید گفته است:
برای پیشگیری از این به بعد تا جایی که براتون امکان داره فیلما و دانلود کنید و آفلاین ببینید.
من ک چون تست های تسلط بودش برا همین دانلود نکردم ک از بوک مارک های سوالات بشه استفاده کرد برا هر تست ( زمان کوب )
کاشکی همون دانلود میکردم... بهتر بود...
Amirreza Vafaei Moghadam درسته امکانات آنلاین بیشتره.
بچه ها سایت بخش رایگان فعال شده درسته؟
-
میشه یکی بهم توضیح بده من چجوری میتونم فیلمارو ببینم و لینک برنامهی تجربیرو برام بزاره
-
میشه یکی بهم توضیح بده من چجوری میتونم فیلمارو ببینم و لینک برنامهی تجربیرو برام بزاره
ریحانه باقری سلام، چه فیلمی رو میخواهید من لینکشو بفرستم براتون.
-
ریحانه باقری سلام، چه فیلمی رو میخواهید من لینکشو بفرستم براتون.
@kosar-mortazavi کلا میخوام یاد بگیرم چجوری خودم باید استفاده کنم اخه اصلا فیلم نمیاره رو هر فرسنگی میزنم فقط عکس دبیرش هست
-
@kosar-mortazavi کلا میخوام یاد بگیرم چجوری خودم باید استفاده کنم اخه اصلا فیلم نمیاره رو هر فرسنگی میزنم فقط عکس دبیرش هست
ریحانه باقری الآن اپ خرابه.از سایت میتونی ببینی که امکان دانلود از سایت وجود نداره.دانلود فقط از طریق اپ امکان پذیره که اونم فعلا خرابه
-
ریحانه باقری بله الان سایت خرابه وقتی درست شد کار کردن باهاش راحته اگر باز مشکل داشتید در خدمتیم
-
ریحانه باقری بله الان سایت خرابه وقتی درست شد کار کردن باهاش راحته اگر باز مشکل داشتید در خدمتیم
@kosar-mortazavi مرسی گلم
فقط یه سوال حتما باید دانلود کنی ببینی من لینکی که دارم فقط میتونم تو سایت ببینم نه اپ الاء -
فقط یه سوال حتما باید دانلود کنی ببینی من لینکی که دارم فقط میتونم تو سایت ببینم نه اپ الاءریحانه باقری هم میتونی دانلود کنی هم آنلاین ببینی. ولی اگر دانلود کنی یه خوبی که داره اینه که ضعیف بودن اینترنت اذیتت نمیکنه. ولی ویژگی زمان کوب تو حالت آنلاین هم یه ویژگی خوبه
-
فقط یه سوال حتما باید دانلود کنی ببینی من لینکی که دارم فقط میتونم تو سایت ببینم نه اپ الاءالان بخش رایگان آلا فعال شده مشکلی نداره، شما راه ابریشمی هستید؟
-
ویژگی زمان کوب وقتی آنلاین فیلم میبینی میتونی استفاده کنی

-
@kosar-mortazavi
برای راه ابریشمی ها رایگانه؟ -
الان بخش رایگان آلا فعال شده مشکلی نداره، شما راه ابریشمی هستید؟
@kosar-mortazavi بله تازه امروز فعال شده ولی بلد نیستم هنوز ازش استفادع کنم😅😅🤦♀️🤦♀️
-
من کجا میتونم فیلمارو تو اپ ببینم
فقط خواهشا میشه لینک برنامرو برای من بفرستید -
من کجا میتونم فیلمارو تو اپ ببینم
فقط خواهشا میشه لینک برنامرو برای من بفرستیدریحانه باقری الان براتون می فرستم
-

وقتی وارد اپ شدید روی ذره بین بزنید و بعد فیلتر رو کلیک کنید.

دسته بندی مورد نظر رو وارد کنید فیلم میاد براتون
-

وقتی وارد اپ شدید روی ذره بین بزنید و بعد فیلتر رو کلیک کنید.

دسته بندی مورد نظر رو وارد کنید فیلم میاد براتون
@kosar-mortazavi سلام مجدد، درک میکنم الان بعد از کشیدن این همه فِلِش چقد سر آدم گیج میره... 😂😂😂
ایموجیا چرا شدش ایموجی های گوگل... دیگه اندروید نیس😂😐😂😂🔫😂