لطفا کمکم کنید
-
Sarah Ghanaatiyan

اینم فک کنم جدید هستش تو این لیست... ن؟ 😐🤣
یا اینکه من کورم؟ 🙄🤣🤣اینوجیای خندش چرا شبیه لبخند شد با اون دندوناش «😂» 🤣 حس خوبی نداره به این مزخرف🤣🤣
Amirreza Vafaei Moghadam در لطفا کمکم کنید گفته است:
Sarah Ghanaatiyan

یا اینکه من کورم؟ 🙄🤣🤣نهه عاموو بودش از قبل
-
Amirreza Vafaei Moghadam در لطفا کمکم کنید گفته است:
Sarah Ghanaatiyan

یا اینکه من کورم؟ 🙄🤣🤣نهه عاموو بودش از قبل
Sarah Ghanaatiyan پس من توهم زدم 🥲🤣
-
Sarah Ghanaatiyan پس من توهم زدم 🥲🤣
Amirreza Vafaei Moghadam ها مسکه😂😂💘
-
بچه ها فکر کنم حرف زدن غیر درسی اینجا اسپمه. باید نقل مکان کنید به تودلی.
موفق باشید✨ -
@kosar-mortazavi بله تازه امروز فعال شده ولی بلد نیستم هنوز ازش استفادع کنم😅😅🤦♀️🤦♀️
ریحانه باقری داشبورد راه ابریشم رو دیدید؟
-
@kosar-mortazavi
ممنون:folded_hands_light_skin_tone: -
ببخشید میدونم مربوط به تایپیک نیس ول
وقتی نوشته پیله 14 مثلا باید پیله 14 دیده بشه یا قسمت 14 پیله ها ؟ -
سلام چرا امروز ویدیو های آلا و همینطور راه ابریشم باز نمیشن؟ تا حالا همچین مشکلی برام پیش نیومده بود...
Parniyan Khaheshi 0 سلام چن ساعتی مشکل داشت نمیاورد ک درستش کردن مشکلی نیست الان راحت نگا کنین
-
میدونم دارم گیج بازی در میارم ولی به خدا نمیتونم فیلمای راه ابریشمو پیدا کنم چه تو سایت چه تو اپ
اصلا فیلمای راه ابریشمو میشه تو اپ دید -
میدونم دارم گیج بازی در میارم ولی به خدا نمیتونم فیلمای راه ابریشمو پیدا کنم چه تو سایت چه تو اپ
اصلا فیلمای راه ابریشمو میشه تو اپ دیدریحانه باقری میتونید از صفحه ای که میرید تو پروفایلتو عکس بگیرید؟
-

-
@kosar-mortazavi میزنه هیچ محصولی خریداری نشده
-
@kosar-mortazavi میزنه هیچ محصولی خریداری نشده
ریحانه باقری احتمالا شماره یا کد ملیتو درست وارد نکردید وارد حساب یکی دیگه شدید. برای همین اینجوریه اگر اینطور نیست باید حتما به مدیر بگید پی گیری کنند
-
ریحانه باقری احتمالا شماره یا کد ملیتو درست وارد نکردید وارد حساب یکی دیگه شدید. برای همین اینجوریه اگر اینطور نیست باید حتما به مدیر بگید پی گیری کنند
@kosar-mortazavi ببین لینکو که برام تاپیک کردن نتونستم با این گوشی برم تو لینک تو اپ ولی از گوگل شد ولی بازم تو گوگلم نمیاره
-
@kosar-mortazavi ببین لینکو که برام تاپیک کردن نتونستم با این گوشی برم تو لینک تو اپ ولی از گوگل شد ولی بازم تو گوگلم نمیاره
سلام مشکل چیه؟ الان میتونید پیوی من پیام بدید. یه پیام بذارید ببینیم مشکل چیه. صفحه رو یه بار رفرش کنید
-
سلام چرا امروز ویدیو های آلا و همینطور راه ابریشم باز نمیشن؟ تا حالا همچین مشکلی برام پیش نیومده بود...
Parniyan Khaheshi 0 طرف عصر واسه من کلا خراب میشه اینم به خاطر نت ضعیفه من صبح همشو دانلود میکنم دانلودم میکنی با نت همراه ایرانسل بهتره وای فای و همراه اول فقط طرف صبح خوبن عصر دیگه اعصاب خوردکن میشن
-
من وقتی میرم داشبود قسمت محصولات خریداری شده رو محصولات خریداری شده فقط تیترشو میاره فیلماشو تو اپ کجا میتونم پیدا کنم
-
من وقتی میرم داشبود قسمت محصولات خریداری شده رو محصولات خریداری شده فقط تیترشو میاره فیلماشو تو اپ کجا میتونم پیدا کنم
ریحانه باقری سلام مشکلتون حل شد با ادمین صحبت کردید؟ اینو دوباره به ادمین تو چت بگید
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد