دو مسئله مبهم در برنامه مطالعاتی راه ابریشم
-
Amirreza Vafaei Moghadam مرسیییی
فکر کردم شاید چون دوتا پیله ۱ داشت یچیزی جای یکدومش گذاشته باشنMarziye Ahmadpour
این فایل جدید برنامست:
لینک -
Marziye Ahmadpour آها میگممم اون برنامه اشتباه داشتش خب..
اون برنامه رو تاریخ ۲۶ ام دوباره یه آپدیت کردن...
پی دی اف برنامه جدید رو از توی صفحه مشاوره بگیر دوبارهاگه چند تا پیله تکراری تکرار شده بچتوی برنامت پشت سر همدیگه اون قدیمیس
Amirreza Vafaei Moghadam جدیییی
من چاپش کرده بودم از روی اون پیش میرفتم
برنامه ایی که توی جزوات مشاورس اپدیته دیگه؟مرسیییی که گفتیییی
-
Marziye Ahmadpour
این فایل جدید برنامست:
لینکAmirreza Vafaei Moghadam ممنون لطف کردی
موفق باشییی -
Amirreza Vafaei Moghadam جدیییی
من چاپش کرده بودم از روی اون پیش میرفتم
برنامه ایی که توی جزوات مشاورس اپدیته دیگه؟مرسیییی که گفتیییی
Marziye Ahmadpour آره آپدیت هستش منم چاپ کرده بودم بعدش آپدیت زدن
آره اوکیه
-
Amirreza Vafaei Moghadam ممنون لطف کردی
موفق باشیییMarziye Ahmadpour خوااهش میکنم شماعم همینطور
-
Marziye Ahmadpour آها میگممم اون برنامه اشتباه داشتش خب..
اون برنامه رو تاریخ ۲۶ ام دوباره یه آپدیت کردن...
پی دی اف برنامه جدید رو از توی صفحه مشاوره بگیر دوبارهاگه چند تا پیله تکراری تکرار شده بچتوی برنامت پشت سر همدیگه اون قدیمیس
Amirreza Vafaei Moghadam
دوست عزیز من همین الان باز از صفحه مشاوره گرفتم باز همون اشکالات هست -
Amirreza Vafaei Moghadam
دوست عزیز من همین الان باز از صفحه مشاوره گرفتم باز همون اشکالات هستAmin Shaqaqi سلاممم صبح بخیر
من دیشب با برنامه قبلی دو هفتشو چک کردم تفاوتش فقط پیله ی ریاضیات بود که توی برنامه قبلی همش پیله یک بود
توی اپدیته به ترتیب رفته بود جلواون اشتباه تایپی دیروز که به جای هندسه شیمی باید میخوندیم هم توی تاپیک اعلام کرده بودن
جزوه رو اپدیت نکردن دیگه -
Amirreza Vafaei Moghadam
دوست عزیز من همین الان باز از صفحه مشاوره گرفتم باز همون اشکالات هستAmin Shaqaqi سلام، فایل قبلی رو پاک کن دوباره دانلود کن یا اینکه rename کن فایلو... اون مشکل مربوط به اینکه کلمه پیله یک چند بار تکرار شده بود اصطلاح شده...
-
Amin Shaqaqi سلاممم صبح بخیر
من دیشب با برنامه قبلی دو هفتشو چک کردم تفاوتش فقط پیله ی ریاضیات بود که توی برنامه قبلی همش پیله یک بود
توی اپدیته به ترتیب رفته بود جلواون اشتباه تایپی دیروز که به جای هندسه شیمی باید میخوندیم هم توی تاپیک اعلام کرده بودن
جزوه رو اپدیت نکردن دیگهMarziye Ahmadpour سلام صبح شماعم بخیر... اوهوم
من ک امروز تا ظهر یا شایدم غروب نمیتونم درس بخونم... آخه باید برم دندانپزشکی یکمی عقب میوفتم... اما ایراد نداره از ظهر میخونم تا شب تمومش میکنم... خیلی گیج شدم ک چیکار کنم یکمی عقب میوفتم بابت این مسئله... اما خداروشکر ک تایم جبرانی داریم آخر هر روز...
-
Marziye Ahmadpour
این فایل جدید برنامست:
لینکAmirreza Vafaei Moghadam سلام این برنامه هم که مشکل داره یعنی امروز یکشنبه تست اموزشی هندسه 3 رو گذاشته ولی تو برنامه هنوز اموزش هندسه سه رو نذاشته
-
Marziye Ahmadpour سلام صبح شماعم بخیر... اوهوم
من ک امروز تا ظهر یا شایدم غروب نمیتونم درس بخونم... آخه باید برم دندانپزشکی یکمی عقب میوفتم... اما ایراد نداره از ظهر میخونم تا شب تمومش میکنم... خیلی گیج شدم ک چیکار کنم یکمی عقب میوفتم بابت این مسئله... اما خداروشکر ک تایم جبرانی داریم آخر هر روز...
Amirreza Vafaei Moghadam سلاام
ممنوون
فکر نمیکنم اصلا مشکل خاصی ایجاد کنه هااا
من الان دندون پزشکی نرفته از برنامه عقب ترم -
Amin Shaqaqi سلام، فایل قبلی رو پاک کن دوباره دانلود کن یا اینکه rename کن فایلو... اون مشکل مربوط به اینکه کلمه پیله یک چند بار تکرار شده بود اصطلاح شده...
-
Amin Shaqaqi سلاممم صبح بخیر
جزوه رو اپدیت نکردن دیگهمرسی
-
Amirreza Vafaei Moghadam سلاام
ممنوون
فکر نمیکنم اصلا مشکل خاصی ایجاد کنه هااا
من الان دندون پزشکی نرفته از برنامه عقب ترم -
Amin Shaqaqi خواهش میکنم
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد